Şimdi Ara

Sipariş verildi görüşler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emircanss

quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

quote:

quote:

Öncelikle merhaba ama sisteminin bazı şeylerini beğenmedim bi kere western digital almakla hata etmişsin onun yerşne samsung ya da seagate alabilirdin ki samsung her türlü daha iyi westerndigitalden neyse bu pek önemli değil. Bi başka konu ise böyle bir sisteme zalman alman oldukça saçma bu sisteme gidecek en iyi kasa haf912 dir. büyük ihtimalle aldığını da düşünmüyorum bu sistemi neyse de aldıysan hayırlı olsun böyle bir sisteme gtx690 da alsan tam olurdu. ayrıca monitor konusunda LG cinema 3D Monitör D2342P adlı canavarı alabilirdin. duyduklarınla almışsın neyse yinede hayırlı olsun

Yorumların için sağol.bir kaç gün içinde ss koyarım inanmam için.ben duyduklarımla değil ama sen alamadigin şeyler hakkında yorum yapmakla bayağı ilerlemiş gibisin.benim alıp alamdigim seni neden bu.kadar ilgilendiriyor onu da anlamış degilimaldığım monitor hakkında. Youtube ve forum sitelerinde gördüğünden başka bir fikrin olmadığını düşünüyorum.(hatta herşeyde).inşallah baba parasıyla pc alanlardan da degilsindir.tabi yasin küçükse diyeceğim bir şey yok...

Adım xxxCAN olmadığı için allaha şükrediyorum ki senin gibi baba parası yemiyorum. Evet herşeyi youtube ve forumlardan görüp yorum atıyorum. Aynı beyinle devam edin 5000 tl ye sistem toplamaya.. Paranız bol nede olsa sizin değil.

Kredi ile alıyorum ben bu pc yi.para sonuna kadar benim yani...rahat ol bence çatırti sesleri buraya kadargeliyor çünkü daha da mesaj atmassan sevinirim.pc ile yan yana sana kredi makbuzunuda göndereceğim biraz sabret...

Arkadaş ne oldu valla merak ettim şu pc yi.Bi fotoğraf çek bakalım görelim dimi.O kadar görüş aldın arkadaşlardan.BEKLİYORUZZZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anakart benimde dikkatimi çekti.5000 tl verilen bir siteme yakışmamış doğrusu.çok daha iyi bir anakart alınabilirdi ileriye dönük olarak.
    neyse hayırlı olsun güzel sistem.Birde mause pad al bari okadar para vermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.rar

Sistemle beraber fotograf koyulacakti? Kredi makbuzu fatira falan bayagı hava atildiydi ne oldu la

Bekliyoruz hala iyi sıkmıstı birileri??

Anakart ve ramlar de sorun çıktı geri yolladım yenilerinin gelmesini bekliyorum koyacağım ss leri unutmadım:)

• quote:

quote:

Öncelikle merhaba ama sisteminin bazı şeylerini beğenmedim bi kere western digital almakla hata etmişsin onun yerşne samsung ya da seagate alabilirdin ki samsung her türlü daha iyi westerndigitalden neyse bu pek önemli değil. Bi başka konu ise böyle bir sisteme zalman alman oldukça saçma bu sisteme gidecek en iyi kasa haf912 dir. büyük ihtimalle aldığını da düşünmüyorum bu sistemi neyse de aldıysan hayırlı olsun böyle bir sisteme gtx690 da alsan tam olurdu. ayrıca monitor konusunda LG cinema 3D Monitör D2342P adlı canavarı alabilirdin. duyduklarınla almışsın neyse yinede hayırlı olsun

Yorumların için sağol.bir kaç gün içinde ss koyarım inanmam için.ben duyduklarımla değil ama sen alamadigin şeyler hakkında yorum yapmakla bayağı ilerlemiş gibisin.benim alıp alamdigim seni neden bu.kadar ilgilendiriyor onu da anlamış degilimaldığım monitor hakkında. Youtube ve forum sitelerinde gördüğünden başka bir fikrin olmadığını düşünüyorum.(hatta herşeyde).inşallah baba parasıyla pc alanlardan da degilsindir.tabi yasin küçükse diyeceğim bir şey yok...

Alıntıları Göster
    Yasin veya baba parasinin ne onemi var be. 14 yasindayim. Babamin parasiyla topladim pc yi.
    Edit:toplicam daha tplamadim:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver. -- 29 Mayıs 2012; 17:17:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hıyırlı olsun mayk
  • Klavye+mouse'a o fiyat kusura bakma ama görgüsüzlükten başka birşey değil.Tebrik ediyorum sizi
  • hayirli olsun. Almissin artik ama o klavyeyi aldigina cok pisman olacaksin. Ben her yil en az 2 kere sistem yenilerim ve hayatim boyunca aldigima en cok pisman oldugum sey Razer Blackwidow ultimate kafama tukirim

• hayırlı olsun ss eklersen iyi olur
  • olmuşla ölmüşe çare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_190735

Klavye+mouse'a o fiyat kusura bakma ama görgüsüzlükten başka birşey değil.Tebrik ediyorum sizi

Sana göre öyle olabilir ama uzun seneler kullanmayı planlıyorum...însan sevdiği birşeyi alabilir benimde bunlar çok hoşuma gitti.binlerce lira para veri 100 tl lik mouse klavye mouse kullanmak ta bana ters...

• Tabii saygı duymak gerekir.
  • quote:

quote:

Sistemle beraber fotograf koyulacakti? Kredi makbuzu fatira falan bayagı hava atildiydi ne oldu la

Anakart ve ramlar de sorun çıktı geri yolladım yenilerinin gelmesini bekliyorum koyacağım ss leri unutmadım:)

SS koyulacaktı acaba ne oldu.Hala merak içerisindeyiz 5000 Tl lik sistem hiç görmedim hayatımda Bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

SS koyulacaktı acaba ne oldu.Hala merak içerisindeyiz 5000 Tl lik sistem hiç görmedim hayatımda Bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

quote:

quote:

SS ler ne oldu acep.

• Hocam hayırlı olsun da naptın sen öyle 5000 TL :D
  • quote:

İşlemci : INTEL Core i7-2600K 3.40GHz 8MB Vga Lga1155 İşlemci

Anakart:MSI Z77A-G43 DDR3 2667MHz Sata3 Usb3.0 DVI HDMI 16x PCIe 3.0 Lga1155

HDD:WESTERN DIGITAL Cavier Black 1TB

SSD:CORSAIR SSD Force GT 120GB Sata3 CSSD-F120GBGT-BK 555MB/s - 515MB/s

RAM:CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9R Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 XMP Dual Kit

EKRAN KARTI:GIGABYTE GV-N680OC-2GD GTX680 OC 2GB GDDR5 256Bit 16x PCIe 3.0

KASA:ZALMAN GS1000 Plus Full Tower Atx Psu'suz Siyah Kasa

PSU:THERMALTAKE TR-700PCEU TR2 Power 700W APFC 12cm Fanlı 80+ Bronze PSU

KLAVYE:RAZER Blackwidow Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye (Türkçe)

MOUSE:RAZER MAMBA Kablosuz / Kablolu 5600 dpi Gaming Mouse

MONİTÖR:SAMSUNG S23A700D 23" 2ms Full HD HDMI Geniş Siyah Led 120Hz 3D Monitör (3D Gözlük)

5000 TL fiyata geldi...Bu fiyata çıkmasının nedeni biraz klavye mouse ve monitor 1600 e geldi bu üç parça kasada 3500 civarı.Sanalmarketten.

güle güle kullan.ama i7-2600k gibi müthiş bişi alıyosun.z77a-g43 gibi basit, zayıf anakart alıyosun.en azından extreme 4-6 veya gigabyte z77x-ud3 almalıydın

• bomba bir sistem ufaktan ufaktan yalan bir sistem hayal ürünü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.