Şimdi Ara

SIPARIS VERILDI NASIL OLMUS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte P35-DQ6
    Corsair 675mhz 2x1gb
    Powercolor Hd 2900XT 512mb
    Western Digital 2x320 GB Raid0
    Aopen Nouveau A07 Black Kasa
    FSP 600W guc kaynagi
    Samsung 226BW TFT LCD

Nasıl olmuş? Yorumlarınızı bekliyorum.... Bu arada ramleri 800 mhz ye overclock etcem. (simdilik tek overclock bu)

• ram dışında herşey 4/4lük o sisteme team yada ocz 800mhz yakışırdı
  • Bence ramler gayet iyi. Sistem süper. Ramlere 0,05-0,1volt verince 800Mhz Cl4 çalışabiliyor. Hayırlı olsun arkadaşım gayet güzel bir sistem almışsın.
  • harika bi sistem gerekten herşey çok iyi gönüş rahatlıgıyla kullanabilirsin.Hayırlı Olsun.
  • Merhaba, görüldüğü gibi güzel bir sitem, anlamadığım neden alındıktan sonra topic açılırda, satın almadan önce açılmaz. Ben cafe işletiyorum, yakın çevremdekiler gidip 1000 YTL lik bilgisayarı 1500 YTL ye alıp gelip sorarlar nasıl diye, siz olsanız ne yaparsınız b durum karşısında acaba? Bu yazdığımı yanlış yorumlamanızı istemem hayırlı olsun. Bu mesajı yazmamın neden forumlar genelde ürün almadan önce bilgi edinilen ve bilgi paylaşılan yerlerdir. Artık ürünü aldıktan sonra olumsuz yanıt alınca ne yapacaksınız? Ben bu rahatsızlığımı tesadüfen bu mesajda dile geitirmek istedim Güzel bir sistem olmuş iyi günlerde kullanmanızı diliyorum

• sipariş verildi demişlsin sonra nasıl oldu demişsin tezatlık var neyse
    2x320gb almak ve raidlemek bence gereksiz bir uğraş yerinde olsam 750gb lık 1 tane HDD alırdım boş kasaya okadar para kesinlikle vermezdim 24'' benq alırdım (yanlış anlama monitör seçimi güzel)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizar

Intel Q6600
    Gigabyte P35-DQ6
    Corsair 675mhz 2x1gb
    Powercolor Hd 2900XT 512mb
    Western Digital 2x320 GB Raid0
    Aopen Nouveau A07 Black Kasa
    FSP 600W guc kaynagi
    Samsung 226BW TFT LCD

Nasıl olmuş? Yorumlarınızı bekliyorum.... Bu arada ramleri 800 mhz ye overclock etcem. (simdilik tek overclock bu)

İYİ OLMAMIS

CEP AÇISINDAN YANİ

• quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Bence ramler gayet iyi. Sistem süper. Ramlere 0,05-0,1volt verince 800Mhz Cl4 çalışabiliyor. Hayırlı olsun arkadaşım gayet güzel bir sistem almışsın.

KATILIYORUM...
  • Ben de "Niye siparis verdikten sonra yaziyor" diye dusundum. Bunun iki sebebi olabilir 1) Dur su aldiklarimi yazip iki hava atayim 2) Ulan aldik ama, hata mi ettik dur bi soralim. dir .. ben 2. oldugunu tahmin ediyorum .

Bununla birlikte, bilgisayardan beklentilerin nedir bunu soylemeden, iyi mi yaptin kotu mu yaptin konusunda birsey demek mumkun degildir. Yogun 3d agirlikli oyun oynamayip ve 3d dizayn yapmicaksan bosuna para dokmussundur, ayrica fiyatlarini da yazmamissin 100 liralik urune 110 lira verdiysen yine bosuna para dokmussundur.
  • Evet arkadaslar yorumlar için sağolun içim daha da rahatladı, siparisi vermeden once zaten bikac kez nasil olmus topicleri actigim icin, bi tane de verdikten sonra aciyim dedim. Ayrica istersem hala fikir değiştirme şansım var.

quote:

sipariş verildi demişlsin sonra nasıl oldu demişsin tezatlık var neyse
    2x320gb almak ve raidlemek bence gereksiz bir uğraş yerinde olsam 750gb lık 1 tane HDD alırdım boş kasaya okadar para kesinlikle vermezdim 24'' benq alırdım (yanlış anlama monitör seçimi güzel)

Dostum sen o iki HDD secimi arasındaki fiyat farkını biliyor musun acaba??? Biri 150 dolara geliyor 640 GB hem raidli, diğeri ise 360 dolara.... Değer mi farka? Aynı fiyat farkı 24 inch icin de geçerli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizar -- 19 Ağustos 2007; 1:12:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogi

sipariş verildi demişlsin sonra nasıl oldu demişsin tezatlık var neyse

raidlemenin gereksiz olduğunu söylemenin sebebini bir alsaydık.
  • Ya arkadaşlar şimdi HDD ile ilgili bişey fark ettim bu Western Digital ürünün tampon belleği 8mb'mış, bu Seagate Samsungda falan 16 MB - ve aslında Western Digital'ın da 16mb lik versyonu var.. bu tampon bellek çok fark yaratır mı? Almışken ısrar ediyim mi 16MB olmasında? Sağolun.
  • yüklenmelerde 16mb avantaj sağlar ama öyle ahım şahım bişey bekleme
    Bu arada ram için yazan arkadaşlara cevaben o sistem çok iyi oc görür 800mhz üzerinde hız gerekir diye düşünüyorum ramlerde dolayısıyla 667lik ram yerine f/p oranlı 800mhzlik bir ram daha çok iş görür kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 19 Ağustos 2007; 1:48:29 >
  • SorrowOcean haklısın ama bu ramleri önceden almıştım ama zaten 900mhzye stabil oc oluyo bu marka gayet iyi onun icin sorun yasamıcam gibi. cevap icin saol
  • SorrowOcean hocam, araştırmalarım sonucunda Corsair'in 1,9volt ile OCZ'nin 2,1volt ile çalıştığını ve Corsair'e 0,05-0,1volt daha verildiğinde yani en fazla 2 volt verildiğinde 4-4-4-12 zamanlamarı ile 800Mhzde hiç sorun çıkarmadan çalışabildiğini öğrendim. XMS2 675Mhz için konuşuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

SorrowOcean hocam, araştırmalarım sonucunda Corsair'in 1,9volt ile OCZ'nin 2,1volt ile çalıştığını ve Corsair'e 0,05-0,1volt daha verildiğinde yani en fazla 2 volt verildiğinde 4-4-4-12 zamanlamarı ile 800Mhzde hiç sorun çıkarmadan çalışabildiğini öğrendim. XMS2 675Mhz için konuşuyorum.

dostum ben 800mhz de performansı düşer demiyorum ama tahminim o sistemde doğru düzgün bir oc de 1000 üzeri mhz e ihtiyaç duyar ramler. O yüzden söyledim yoksa orta düzey bir oc yi elbette kaldırır.
  • monitör seçimi güzel güzelde yanlış bilmiyorsam o serinin yükseklik ayarı yok saatgibi dönüyor sadece doğrumu ??? bide ram lerde arkadaşa katılıyorum ocz olsa daha iyi olurmuş
  • güzel hayırlı olsun
  • Tabii ki OCZ daha iyi olur du da işte kampanyalı falan aldım ramleri, ve de orda zaten çok az bir voltajla 900 mhz yapmışlardı, anakart daha fazla voltaj vermediği için daha yüksek değerleri görememişlerdi fakat benim alacağım anakartta DQ6da daha da voltaj verebileceğim, o yüzden eminim 1000'leri görür. Ama tabii ki de stock olarak 800 Mhz almak, ve OCZ almak ki 800lerin en iyisi, daha performanslı olurdu..

Yorumlarınız için teşekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: soryy

güzel hayırlı olsun

Sağol dattebayo

quote:

Orjinalden alıntı: kaisersosse

monitör seçimi güzel güzelde yanlış bilmiyorsam o serinin yükseklik ayarı yok saatgibi dönüyor sadece doğrumu ??? bide ram lerde arkadaşa katılıyorum ocz olsa daha iyi olurmuş

Yapma ya.. Neyse ciddi bir sorun değil benim için, ama yükseklik ayarı fena olmazdı... Biraz daha araştırıyım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.