Şimdi Ara

sipariş vermeden önce uyum sorunu var mı bakar mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

quote:

Orijinalden alıntı: first90

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi o kartı ekledim bende acaba ne kadar oynar diye baya oynadı :D çok strese soktun beni kardeşim ya :)

170 lira farkeder ama fx 6300 alırsan 30 lira fark eder ve hiç sıkıntı yaşamazsın.

hocam ekran karı ile anakart uymuyor sanırsam.

Anakart PCI express 2.0 ve ekran kartı PCI express 3.0 olmasından diyorsan

bu ekran kartını alabilirsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tdci2di1gd5-gtx560-ti-directcu-ii-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63686

şimdi onu ekleyeyim bide :)

bu arada kontrol ettim de önceki söylediğim sistem uyuumsuz çıkmıyor benim kontrollerimle..
    Artık sen bilirsin hangilerini alacağına ama işlemcinin hakkını verecek ekran kartı al yoksa yazık olur yada işlemciyi düşürüp ekran kartını yükselt.
    korkma 8350 den 6300e düşürüyosun öyle attan inip eşşeğe binmek gibi olmaz

:)) haklısın ama bir iki sene götürsün istiyorum. yoksa şimdiye 50 kere siparişi vermiştim. hatta i3 ilk çıkanlardan bile alacaktım ama olmuşken yüksek olsun istedim.

1-2 sene götürsün diyen adam 500 liralık işlemci ile 250 liralık anakart alır mı hiç madem iyisini alıyosun ekran kartını da tamamla 4 sene paşalar gibi oyna

oyun değil tamamen tasarım için. autocad ve 3dsmax. çok kafam karıştı ya. hazır sistem mi alsam acep :D

hazır sistem alma sakın parana yazık kafadan %30 fazla para ödersin

evet ondan korkuyorum zaten :( şu pci express 3.0 olmasa alacaktım ama alamıyorum uymazsa diye.

• Sadece Autocad ve 3dsMax kullanılacaksa ekran kartını sallamayın. Temiz ikinci el Gtx 480 AMP bile götürür. Fx8350'den başka işlemciye de bakmayın, malum render konusu.
    Fx6300 ile 8350 arasında oyun için fark pek olmasa da konu render olduğunda attan inip, eşeğe binmiş gibi olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

Sadece Autocad ve 3dsMax kullanılacaksa ekran kartını sallamayın. Temiz ikinci el Gtx 480 AMP bile götürür. Fx8350'den başka işlemciye de bakmayın, malum render konusu.
    Fx6300 ile 8350 arasında oyun için fark pek olmasa da konu render olduğunda attan inip, eşeğe binmiş gibi olursunuz.

arkadaş tasarım yapacağını son saniye söylediğ için yapabileceğim bişey yoktu :)
  • quote:

quote:

Sadece Autocad ve 3dsMax kullanılacaksa ekran kartını sallamayın. Temiz ikinci el Gtx 480 AMP bile götürür. Fx8350'den başka işlemciye de bakmayın, malum render konusu.

arkadaş tasarım yapacağını son saniye söylediğ için yapabileceğim bişey yoktu :)

ekran kartı ddr5 2 gb 256 lık aldım. senin tavsiyenide dinledim :)
    Marka Ürün Miktar
    MSI 990XA-GD55 AM3+ AMD 990X+SB950 DDR3 2133MHz(O.C) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 1
    COOLER MASTER ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 1
    AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nn İşlemci 1
    TOSHIBA 3.5" 1TB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk 1
    XILENCE 120MM MAVİ LED KASA FANI 1
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 1
    A4 TECH 3100N 2.4Ghz NANO Q-TR KLV+ V-TRACK MOUSE 1
    SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 1
    Ödeme Tutar
    Garanti Bonus ile 12 Taksit 1.560,61 TL

• quote:

Sizin açınızdan bir sorun yok, dediklerinizde ufak bir düzeltme yaptım sadece. Arkadaş almış sistemi son mesajda gördüğüm üzere, doğru almış.

Hayırlı olsun @first90.
  • quote:

quote:

Sizin açınızdan bir sorun yok, dediklerinizde ufak bir düzeltme yaptım sadece. Arkadaş almış sistemi son mesajda gördüğüm üzere, doğru almış.

Hayırlı olsun @first90.

çok sağol hocam. artık ne kadar render aldıracak ne kadar kasacak göreceğiz. ama ufak tefek yatak odaları vs tasarlayacağım. çok büyük işler olmayacak ama beni tatmi edecek düzeyde alacak inanıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun @first90.

çok sağol hocam. artık ne kadar render aldıracak ne kadar kasacak göreceğiz. ama ufak tefek yatak odaları vs tasarlayacağım. çok büyük işler olmayacak ama beni tatmi edecek düzeyde alacak inanıyorum :)

hayırlı olsun kardeşm ilk verdiğin sistemin ekran kartını artırarak öncekinin çok üstünde bir sistem topladın:)
    güle güle kullan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi o kartı ekledim bende acaba ne kadar oynar diye baya oynadı :D çok strese soktun beni kardeşim ya :)

170 lira farkeder ama fx 6300 alırsan 30 lira fark eder ve hiç sıkıntı yaşamazsın.

hocam ekran karı ile anakart uymuyor sanırsam.

Anakart PCI express 2.0 ve ekran kartı PCI express 3.0 olmasından diyorsan

bu ekran kartını alabilirsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tdci2di1gd5-gtx560-ti-directcu-ii-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63686

şimdi onu ekleyeyim bide :)

bu arada kontrol ettim de önceki söylediğim sistem uyuumsuz çıkmıyor benim kontrollerimle..
    Artık sen bilirsin hangilerini alacağına ama işlemcinin hakkını verecek ekran kartı al yoksa yazık olur yada işlemciyi düşürüp ekran kartını yükselt.
    korkma 8350 den 6300e düşürüyosun öyle attan inip eşşeğe binmek gibi olmaz

:)) haklısın ama bir iki sene götürsün istiyorum. yoksa şimdiye 50 kere siparişi vermiştim. hatta i3 ilk çıkanlardan bile alacaktım ama olmuşken yüksek olsun istedim.

1-2 sene götürsün diyen adam 500 liralık işlemci ile 250 liralık anakart alır mı hiç madem iyisini alıyosun ekran kartını da tamamla 4 sene paşalar gibi oyna

oyun değil tamamen tasarım için. autocad ve 3dsmax. çok kafam karıştı ya. hazır sistem mi alsam acep :D

hazır sistem alma sakın parana yazık kafadan %30 fazla para ödersin

evet ondan korkuyorum zaten :( şu pci express 3.0 olmasa alacaktım ama alamıyorum uymazsa diye.

Ustam Tasarım işi diyorsan Render vs. İntel işlemci düşünübilirsin

İ5 3570K yani 8350 biraz oyun için kalıyor gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: bybarone
    Render'da Fx8350, 3770K'ya yakındır. 3570K'nın esamesi okunmaz.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.Aksel -- 6 Nisan 2013; 1:01:25 >
  • quote:

quote:

+111

Bilmeyenler atıp tutuyor sanki her gün render alıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    162 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    300 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    140 TL

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    223 TL

SEAGATE
    3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk
    122 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    516 TL

Toplam : 1463 TL.

Bu fiyata en iyi F/P budur diyorum aksini iddia eden kanıtlasın.

Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
    veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.
    Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.

Güzel, bizim arkadaşa önerdim bunu hocam gayet iyi toplanmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun @first90.

hayırlı olsun kardeşm ilk verdiğin sistemin ekran kartını artırarak öncekinin çok üstünde bir sistem topladın:)
    güle güle kullan

çok sağol Allah razı olsun. tavsiyeler olmasa 64 bit ekran kartı alacaktım ucuz diye. 2 gb 64 bit :) bilmediğim için ilk günler iyi diyordum forumda öğrendim az çok bişeyler.

• quote:

quote:

Anladım eyvallah...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.