Her zaman öyle hocam :) sorunlu şirket kart no değiştirin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Her zaman öyle hocam :) sorunlu şirket kart no değiştirin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada, Mundi ve Minted ödeme duvarı hizmetini Sipay'den alıyor. Koca kurumlar bir şey bilmiyor demek ki. Kimse babamızın şirketi değil. Herkes işine geleni kullansın. Sıkıntı değil. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell bitirmis. Bende sipay actim buradan ödedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben youtube premium ödemesinde kullandım anında iade geldi, başkada tecrübem olmadı. Birde naystan yükleme yapıyordum onuda kapattılar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipaya yüklenebiliyor |
Cevabın için sağ ol. Herhangi bir sorun olmaz o zaman. Şikayet var da, izinsiz para çekimi şikayetlerini duyunca şüpheye düştüm. Bir sorayım dedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 1 Kasım 2023; 23:40:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Takip |
Herkese selam. Sipay'daki cashback'lerden biriken parayı IBAN'a göndermenin bi' yolu var mıydı? Uygulamada çekilebilir bakiye olarak cashback parası görünmüyor da o yüzden merak ettim. |