< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sipay [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
ben eski ibana transfer yaptım galiba qnb TR40 0011 1000 0000 0104 8319 56 adresine gönderdim para gitti iptal de olmadı ama hesaba geçmedi. enparadan iptal talep ettim gelir inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmez. Destek talebi aç.
-
sipaydan da mı açayım?
sipay destek'e e-posta at.
-
Telefonla arayınca da oluyor. Parayı kesin olarak geri yatırıyorlar.
-
eposta da attım hocam teşekkürler
enpara yapamayız diye dönüş attı ama sipay geri yolladı aynı gün
Amazon ödemesini bir türlü sipay hesabından çekemedi yav. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan ?
-
İyzico'ya yükleme olarak görüyordur.
Sipay'den ön ödemelilere yükleme yapmak yasak.
-
Amazon prime ödemesinde cashback var ama nasıl yasak oluyor ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsipay kartla amazon gift card alabilmiştim ben sorun olmaması lazım, o da sipay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 27 Haziran 2023; 21:32:27 > -
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü alıp sipay destek'e e-posta atın.
-
Amazon prime ödemesinin iadesi gelmedi. Bir öncekinden aynı anda gelmişti. Sizin de öyle mi?
Arkadaşlar, %60 geri ödeme yazıyor
Mesela Netflix,Amazon,Youtube her birisinden mi ayrı ayr ı%60 indirim veriyor yoksa sadece 1 tanesinden mi ?
-
bu sitelerde harcamaların toplamından en fazla 75tl diyor ayrı ayrı değil. ayrı ayrı %60 olur ama toplamada en fazla 75tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 21 Temmuz 2023; 9:57:12 > -
Netflix (en düşük paket) YouTube premium ve amazon prime üçü aynı anda sipay ile alınırsa üçünün toplam iadesi %60 ile 79.78 TL oluyor Sipay de max 75 TL veriyor yani zarar 4.78 TL oluyor ki bence gayet iyiquote:
Orijinalden alıntı: kacangabu sitelerde harcamaların toplamından en fazla 75tl diyor ayrı ayrı değil. ayrı ayrı %60 olur ama toplamada en fazla 75tl
sipayın kampanya sayfasını bulamadım. nerede yazıyor detaylarıyla
-
Sipay üzerinden YouTube cashback kazandım ancak bu cashbacki hesaba çekemiyorum. Hepsiburada üzerinden vs de harcayamıyorum. Nerede kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X