< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sipay [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
öyle bi kampanya bulunmuyor, %4 metropol restoranlar var bi ekstra
-
Ben şu anda üyesi olduğu için kullanmadım. Sadece Prime aboneliğinde mi geçerli yoksa Prime ile alınan ürünlerde de iade yapıyor mu? Bilginiz var mı bu konuda
-
Sadece prime üyeliği için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönderilen para ne zaman hesaba geçiyor?
12 saatten fazla oldu sipay hesabıma gelmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denizbank dan yollamıştım anında sipay e gitti paraquote:
Orijinalden alıntı: cokbaska
Gönderilen para ne zaman hesaba geçiyor?
12 saatten fazla oldu sipay hesabıma gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banka mı seçiyor anlamadım.Ücret geri de gelmedi
Acaba gönderirken ibanı ya da açıklama kısmına size özel sipay numaranızı yazmayı mı unuttunuz? Ondan da geçmemiş olabilir çünküquote:
Orijinalden alıntı: cokbaska
Banka mı seçiyor anlamadım.Ücret geri de gelmedi
destek @ sipay com tr ye telefon numaranızı ve dekontu paylaşırsanız param yatmadı diye yardımcı olurlar hızlıca epey beklemişsiniz
-
Sipay IBAN numaraları bir ay önce değişti.
Buraya yazdım.
Eski IBAN'a yolladı iseniz müşteri hizmetlerini arayın.
-
Sanal ön ödemeli kartı kullanmak için sözleşmeli hesap zorunlu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar giriş şifresini değiştirebileceğim bir bölüm göremedim uygulamada. Yapabilen var mı aranızda?
-
Sözleşmeli hesaplarda aylık limit 1 milyon onaylı hesaplarda aylık sınır 50 bin lira.
Daha önceden onaylı hesap limiti daha yüksek idi.
Aklınızda bulunsun.
-
amazon prime kampanyası bundan başka var mı
-
Sopayla avantajlı mi yoksa Pokus ve Vodafone Pay gibi çöp mü
Önceki mesajları okumaya zahmet ederseniz cevabı bulursunuz.
-
Sipaytwitter“Hoş Geldin Amazon Prime🤩 Hemen Amazon Prime ödemeni Sipay Dijital Cüzdan ile yap, anında %60 Cashback kazan. Play Store veya App Store mağazalarından Sipay mobil uygulamasını indir! Sipay'in avantaj dolu dünyasından faydalan! #sipay #dijitalcüzdan #cashback”https://twitter.com/sipaycomtr/status/1653776524112265219Sipaytwitter“Açık Bankacılık ile Banka Hesaplarınız Tek Ekranda! Sipay, BKM’den Açık Bankacılık Sertifikası alan ilk elektronik para kuruluşlarından oldu.⭐ Açık Bankacılık çok yakında Sipay Mobil Uygulamasında! #sipay #açıkbankacılık #ödemeçözümleri #fintech”https://twitter.com/sipaycomtr/status/1651911896386228224
-
Arkadaşlar bu kartın içine başka bir kredi kartından para yükleme olayı var mı acaba ?
-
Amazon iadesi için geçtik bakalım. Günlük kullanmak isterimde bi kart için kargo falan uğraşmak zor ya. Papara gibi yapsalar iyi aslında
Amazon Prime devam ediyor değil mi? Sitede bir bilgi göremedim de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X