Garanti olsun diye yedek ödeme yöntemlerini silin. Ödeme alınamazsa el ile müdahale edersin. |
Sipay [ANA KONU] (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yedeklerde sanal ve sıfır tl li olduğu için sorun olmaz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada benim de merak ettiğim bir durum var bilen biri açıklarsa sevinirim.
Şimdi Tod TV aylık 129 TL ama firma karttan tek seferde çekim yapıp sonradan taksitlendirme yapıyor. Ayrıca sadece belirli bankalara taksit yapıyor.
Bu durumda ödeme Nays ile yapılırsa tek seferde 1300 çekilecek ve Nays ile sadece 100 TL kazanılacak diye düşünüyorum.
Aylık 65 lira olayı olmaz gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nays ile taksit olmaz. Tek seferde 1548 TL ödeyip 100 TL iade alırsınız, size 1448'e gelir.
-
Arkadaşlar sipaydaki cashback'i çekebiliyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben ödeme aşamasına kadar gelmediğim için bu detayı bilmiyordum. Aylık çekilecek diye düşündüm. Ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi muhtemelen sadece 100 tl indirimli kullanmış olur satın alan.
-
sipay kampanyalarının olduğu sayfa hangisi. bir türlü göremiyorum. sorun bende galiba.
-
Sipay'ı açınca Cashback yazıyor. Orası.
-
Hata!
Mevcut üyelik seviyenizde sanal kart oluşturulamaz.
Bu sorunu nasıl çözebilirim kart ile para yatırdım. Sol tarafta hesabı doğrula seçeneğini tamamladım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larenuf -- 12 Nisan 2023; 13:2:0 > -
Teşekkürler şimdi gördüm.
-
selamlar Sipay kampanyalarının güncellerini paylaşıyorum:
hepsinden kazanılacak aylık max 75 tl olacak şekilde
Amazon Prime %60
Youtube %60
Spotify %60
Netflix %60
alabiliyoruz. cashback çekilemiyor harcamak gerek. sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz.
Amazon yeni geldi, şöyle de bi video bırakayım
kayganyoutube
videoda anlatılan cashback kampanyası Aralık 2023 sonuna kadar devam edecek. 39 TL Yerine 15,60 TL'ye Prime kullanabileceğiz. Discord kanalı: https://discord.gg/EVFEN8R www.sipay.com.tr adresinden veya Sipay mobil appten sanal kartını oluşturup Amazon Prime harcamanda %60 cashback alabilirsin. İlgili haber: https://esportimes.com/tr/amazon-prime-zammindan-kurtulma-yollari/https://www.youtube.com/watch?v=4eJIVtJlPJ8@shutterbug ilk mesaja da ekleyebilir misin güncel kampanyaları?
-
Benim anlamadığım mayısta bir tane daha 7.90 tl hakım var hazirandan sonra 39 tl olacak diyor, bu banka cüzdan uygulamarıda daha şimdiden güncelleme yapmışlar. 7,90 a tamamen iade olmayacak mı ? Yoksa 7.90 nın %50 sinimi iade edecekler.
-
aynen öyle çünkü bize bir lütufmuş gibi sundukları için kafalarına göre değiştiriyorlar eskiden kontenjanmı vardı şimdi limit getiriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet 7,90'ın %60 ı oluyor bu durumda
-
Aslında bu tarz bir bilgi konunun ilk mesajında yer almasında fayda var ama belki birilerinin işine yarar.
- Üye oldunuz, üyelik bilgilerinizin girişini sağladınız.
- Doğrulanmış üyelik için, SiPay üyesi ile hesap sahibinin aynı olduğu banka hesabınızdan para göndermeniz gerekmekte (1 TL bile olur).
- Sözleşmeli üyelik statüsüne geçmek için,
SiPay Müşteri Hizmetlerinin 0 (216) 706 22 66 no'lu hattını aramanız gerekmekte. Sözleşmeli üyelik statüsüne geçmek istediğinizi belirtince, sizden bir elektronik posta adresi istiyorlar ve o adrese aşağıdaki yönergeler ile birlikte güncel sözleşmeyi iletiyorlar.
Sözleşmeli Üyelik için ise :
Alıntı
metni:- Kimlik belgesinin net bir şekilde selfie fotoğrafı çekilerek ön ve arka yüzü, - Bir kâğıda ‘’Sipay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. bünyesinde sözleşmeli hesap ve fiziki kart açılışına onay veriyorum.’’ Yazılarak alt kısmına Ad-soyad / tarih / imza atılarak iletilmelidir.’’ - E-devletten alınan güncel ikametgâh belgesi ve - Sözleşme. (Fiziki halinin de tarafımıza ulaştırması gerekmektedir.) NOT: Sözleşmenin her sayfası ıslak imza ile imzalanması ayrıca son sayfasına isim-soyisim, tarih ve imza atılmalıdır. Sadece sözleşmeyi ayrıca kargo ile göndermek gerekmekte. Diğer belgeler elektronik posta yoluyla iletilmesi yeterli. Kargo için MNG Kargo'nun anlaşma kodunu da paylaşıyorlar ve alıcı ödemeli olarak gönderebiliyorsunuz.
SiPay fiziki kart için bir ücret olmadığını müşteri hizmetleri belirtti.
-
Geçmiş sayfalarda belirtmiştim bende bu sözleşme olayını ama şu anlık -en azından sistemden sözleşme vs gelene kadar- çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum çünkü sözleşme olmadan da aylık 50k yükleme limiti varquote:
Orijinalden alıntı: jordiAslında bu tarz bir bilgi konunun ilk mesajında yer almasında fayda var ama belki birilerinin işine yarar.
- Üye oldunuz, üyelik bilgilerinizin girişini sağladınız.
- Doğrulanmış üyelik için, SiPay üyesi ile hesap sahibinin aynı olduğu banka hesabınızdan para göndermeniz gerekmekte (1 TL bile olur).
- Sözleşmeli üyelik statüsüne geçmek için,
SiPay Müşteri Hizmetlerinin 0 (216) 706 22 66 no'lu hattını aramanız gerekmekte. Sözleşmeli üyelik statüsüne geçmek istediğinizi belirtince, sizden bir elektronik posta adresi istiyorlar ve o adrese aşağıdaki yönergeler ile birlikte güncel sözleşmeyi iletiyorlar.
Sözleşmeli Üyelik için ise :
Alıntı
metni:- Kimlik belgesinin net bir şekilde selfie fotoğrafı çekilerek ön ve arka yüzü, - Bir kâğıda ‘’Sipay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. bünyesinde sözleşmeli hesap ve fiziki kart açılışına onay veriyorum.’’ Yazılarak alt kısmına Ad-soyad / tarih / imza atılarak iletilmelidir.’’ - E-devletten alınan güncel ikametgâh belgesi ve - Sözleşme. (Fiziki halinin de tarafımıza ulaştırması gerekmektedir.) NOT: Sözleşmenin her sayfası ıslak imza ile imzalanması ayrıca son sayfasına isim-soyisim, tarih ve imza atılmalıdır. Sadece sözleşmeyi ayrıca kargo ile göndermek gerekmekte. Diğer belgeler elektronik posta yoluyla iletilmesi yeterli. Kargo için MNG Kargo'nun anlaşma kodunu da paylaşıyorlar ve alıcı ödemeli olarak gönderebiliyorsunuz.
SiPay fiziki kart için bir ücret olmadığını müşteri hizmetleri belirtti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 27 Nisan 2023; 15:1:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Bu arada kampanyalar Aralık 2023 e kadar uzamış güzel gelişme Amazon prime, YT Premium ve Netflix' i Sipay ile alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üçünün toplamından 75 iade veriyor max bilgin olsun. İki tanesinden tam iade alırsın ancak diğeri epey eksik alırsın.
-
Üçü toplam 80 TL iade yapar max 75 TL gelir 👍 en kötü bir tanesini kendimden değil annemin sipayinden ödeyebilrim ama 5 TL için de yapmamquote:
Orijinalden alıntı: nierÜçünün toplamından 75 iade veriyor max bilgin olsun. İki tanesinden tam iade alırsın ancak diğeri epey eksik alırsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X