Ben Hepsiburada'dan almıştım. Temassız kart geldi. Tasarımı güzelmiş, değişik. |
Sipay [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Kartı Youtube ödeme yöntemi olarak ekledim ama ödeme reddediliyor. Kartın internet kullanımı vs açık.
-
Ayarlardan limiti açmamışsınızdır.
-
Benim kartım da bugün geldi. Kart isimsiz. Belki ileride fiziki kart için de kampanyaları olur diye aldım.
Kartın rengi ışıkta yansıyor değişik renkler oluşuyor. Tasarımı gerçekten hoş.
03:10'dan sonra bahsettiğimi görebilirsiniz.
HALİTCAN DEMİRyoutubeKartı buradan satın alabilirsiniz:https://app.hps.im/d7ct/c1drns0hhttps://www.youtube.com/watch?v=rik1lJtO9d0 -
Limit açık. MH yeni bir sanal kart oluşturup deneyin dedin yine olmadı.
-
-
sanal kart ile youtube ödemesini yaptım anında yüzde altmışını iade etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Good morning 😃 Sadece YT değil Spotify ve Netflix' de de sanal/fiziki ayrımı olmaksızın iadeyi veriyor (Spotify konusunda Nays öneririm bu arada direkt yıllık alımda 100 TL iade veriyor)quote:
Orijinalden alıntı: avantis
sanal kart ile youtube ödemesini yaptım anında yüzde altmışını iade etti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
papara ve sonrasında nays kullandım. Bu ay da bunu kullandım. Netflix ödemesinin tarihi henüz gelmedi.
Nerede yazıyor bu kampanyası hocam? Hangi tarihe kadar geçerli?
-
Nays kampanyalar sayfasında var sipay de de uygulama içinde yazıyorquote:
Orijinalden alıntı: mersinakiNerede yazıyor bu kampanyası hocam? Hangi tarihe kadar geçerli?
Teşekkürler naysa dahil oldum. netflix için yarısını ödediler. Lakin referans için ödeme gelmedi destek kaydı açıldı 2 gündür henüz bir şey yok.
Sipay için son tarih belli mi bu arada?
-
Mart ya da Nisan sonuna kadar olması lazım uygulamada yazıyordu o daquote:
Orijinalden alıntı: mersinakiTeşekkürler naysa dahil oldum. netflix için yarısını ödediler. Lakin referans için ödeme gelmedi destek kaydı açıldı 2 gündür henüz bir şey yok.
Sipay için son tarih belli mi bu arada?
Teşekkürler. Sitelerinde bile bu kampanyadan bahsetmemişler. Uygulamayı kurmadan keşke görebilseydik.
-
Bu kampanya uzatılır muhtemelen. Başka kampanyası yok ki zaten.
-
Umarım uzatılır aynen başka kampanyası da yokquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBu kampanya uzatılır muhtemelen. Başka kampanyası yok ki zaten.
Arkadaşlar, Sipay IBAN numaraları değişmiş. Eğer kayıtlı işlemlerden Sipay’e EFT gönderiyorsanız buna dikkat edin.
Haber bile vermiyorlar. Instagram sayfalarında veya Twitter'da bilgi yok.
Uygulamada uyarı yok. Garip yani.
-
YouTube Spotify Netflix kampanyaları Haziran sonuna kadar uzatılmış ayrıca uygulamaya kredi ile yükleme seçeneği gelmiş (Fibabanka ile anlaşmalı)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X