Şimdi Ara

Sipay [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
115
Favori
81.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşka yerden rapor almak istediğim zamanda findex sisteminde kayıtlı telefon numaranız yoktur diyor.bankanizla görüşün diyor
  • youtube katılda payback var mı
  • Arkadaşlar selamlar. YouTube Premium aylık abonelikleri zam gelmiş durumda. henüz nedense yıllık Yani 12 aylık toplu ödemeye herhangi bir yansıma yapılmamış. Bir kombo bekliyordum, uzatmak için. Sipay ödeme ile cashback ile beraber 200 TL indirim halde yaptım. Banka transferi ve cashback anında gerçekleşti.

Sipay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircenn -- 7 Kasım 2024; 13:7:30 >
  • sipay cashback nerede harcana biliyor acaba

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Kart ile her yerde
  • curky C kullanıcısına yanıt
    Hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

sipay cashback nerede harcana biliyor acaba

Harcana neyi biliyor hocam?

• Uygulmasi telefonu yavaşlatıyor ilginç bir şekilde, poco x6pro, dark mode uyumlu değil ondan olabilir belki anlamadım, kaldırdım telefon rahatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 11 Kasım 2024; 17:13:0 >
  • Kendime sipay kart almayı düşünüyorum da, bir kaç sorum olacaktı.

Sipay kartlara hangi ATM’den para yatırılabiliyor ve bu işlem ücretsiz mi?
  • Netflix ödemesinde hata veriyor. Limit de yüksek bakiyemde var.
  • 1 Saat önce uygulamadan kayıt yaptım. Sözleşme ekranları yüklenmiyor ama 2 dakika aynı ekranda bekleyince sözleşme satırlarında "sunucu hatası" yazmasına rağmen kabul ediyorum/okudum seçeneği etkinleşiyor. Daha sonra isimsiz hesap bilgilerinin yazdığı alana girdim, hesabı yükselt seçeneği çıktı, orada 2 dakika da e-devlet adres no mu yazıp, NFC ile kimliği doğrulayıp sözleşmeli hesaba yükselttim. 200 lira gönderip YouTube aile aboneliği yeniledim anında 160 liradan 95 lirasını direkt iade etti. Uygulama bazı alanlarda hata gönderiyor ama devam ediyor, müşteri hizmetlerine hızlı ulaşılıyor. Getir, nays, enpara bu kadar hızlı değil valla şaşırdım. İlk mesajı güncelleyin, süreç çok basitleştirilmiş.
  • CS BETA kullanıcısına yanıt

Yorum için teşekkürler.

Konuyu takip edenler NFC doğrulamadan haberdar zaten. Güncelleme uzun ve meşakkatli iş.

• CS BETA kullanıcısına yanıt
    Peki atm'lerden para yatırılabiliyor mu sipay karta?
  • ps store dan 1450 ye fifa aldım. %10 cashback gelmedi. Kampanyada anında yazıyor bir de.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Ben getirfinans üzerinden havale yaptım Hocam, fibabank alt sistemi var diye biliyorum sipayda da, fibabank anlaşmalı yerlerden olması lazım.

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

hocam hâlâ ihtiyacınız varsa evet veriliyor, %60 kampanyası var

• 2 kart ile bakiye yüklemesi yapmıştım. Hesaba bloke koymuşlar, haberim yok. Arayınca öğrendim. Neyse kimlikle selfie istediler, kartların görüntülerini istediler. 7 kasımda gönderdim, o tarihten beri blokeyi kaldırmıyorlar. Sorunca da “aciliyet bildirilmiştir” diye cevap veriyorlar.
    Pazartesi günü bakiyeyi kartlara iade etmelerini isteyeceğim.
    Benim firmayla tecrübem; iletişimi kötü ve sorun çözme konusunda zayıf şeklinde oldu.
  • Bodrum kart çıkarmışlar galiba
    Sipay [ANA KONU] Sipay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen_76 -- 22 Kasım 2024; 22:28:9 >

• Sipay [ANA KONU]
  • Sipay [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.