Sipay [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
Selamlar, Sipay fiziksel kartlari hangi kurye firmasiyla anlasmali? Musteri temsilcisi verdigi kodun AGT'ye ait oldugunu soylemesine ragmen AGT'nin sitesinde Sipay yer almiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JSmoove -- 13 Eylül 2024; 17:4:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Agt getiriyor en son fiziksel kart bu firmadan teslim edildi bana
Kampanyaları 2025'e kadar uzatmışlar ancak cashback limiti yine 100 TL olarak kalmış.
-
arkadaşlar sipay güvenli mi ?
TCMB tarafından onaylandıysa güvenilirdir. Bankalardan bir farkı yok.
-
Kullanıyorum güvenli sadece iade konusunda gerideler herhangi epic Steam THY gibi iptal iadeler de firmaya mail atmanız gerekiyor iptal iade ekran görüntüsünü ve sipariş slip ini anca bunları mail attıktan sonra ücreti hesabınıza yatiriyorlar banka gibi oturmamış ne yazık ki bilginiz olsun
İlk defa bir cashbackım gelmedi sanırım. Playstation dan oyun aldım ama cashback düşmedi, temsilciyi aradım kayıt oluşturdu. Sanırım yavaştan kilit vuracaklar gibi geldi bana, salmışlar artık iyice.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aralar bı hantallik var eskisi gibi değiller ne hikmetse eskiden mail atardim anında dönüş olurdu 2 defa mail attım geri dönüş yok üstüne aradım iade konusunda yardım istedim herşeyi gönderdim halen oraya bakalım buraya bakalim 30 40 dakika sonra ücret iadesi tarafıma yapıldı ne yazık ki üstüne dusmeniz gerekiyor bu durumlarda
Akşam 23:00 gibi aramıştım sabah da gelmiş iade ve üzerine de aramışlar uyuduğum için açamadım tabi. Üzerine düşünce sorun yok ama anında gelirdi cashbacklar üzücü oldu, ilerisi için ışık yok gibi geldi bana sipay adına.
Fiziksel kart talebimde "Kurye dağıtım sürecindedir" yazmakta. Herhangi bir SMS gelmedi. Hangi firma getiriyor kartı? Dağıtım öncesinde SMS geliyor mu?
-
Tam hatırlamamakla birlikte kuryenet diye hatırlıyorumquote:
Orijinalden alıntı: cashflow54Fiziksel kart talebimde "Kurye dağıtım sürecindedir" yazmakta. Herhangi bir SMS gelmedi. Hangi firma getiriyor kartı? Dağıtım öncesinde SMS geliyor mu?
arkadaşlar dün kimlik doğrulama tamamladım hesap onaylandı. netflix cashback yaptım 100 TL iade verdi ama nakit olarak çekemiyorum nakit olarak nasıl çekebiliriz? bilgisi olan varmı
Cashback çekim yapilamaz sadece alisverislerde kullanabilirsin YouTube Google Play'de vs vs
Çekemezsiniz.
YouTube premium ödemesini iade gelmedi, mail attım dönüş de olmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
limit dolmuş olabilir
Hocam limit muhabbeti nedir yaklaşık 1.5 yıldır sipaydan geçiyorum YouTube premium aile ödemesini saniyeler içinde cashback geliyordu hiç limit vs gibi bir sıkıntı yaşamamıştım bu gün benim de iadem gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasonkaya -- 1 Ekim 2024; 22:39:27 >
Aylık digital platform 100tl limitini diyordur.
Örnek;
Spotify dan 75 amazondan 25 cashback alidiysa YouTube a limit kalmamıştır.
Eğer öyle değilse bana da haberin dostlar.
Papel'e kaydiririm odemeleri. Orası da %60 veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler ben bir tek YouTube premium'u sipay ile ödüyordum limitin dolması gibi bir durum olmamıştır yarına kadar bekleyip iade sağlanmazsa müşteri hizmetleriyle görüşürüm. Açıklama için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasonkaya -- 1 Ekim 2024; 22:54:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X