Şimdi Ara

Sipay [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
609
Cevap
115
Favori
81.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim uygulama İngilizce olmuş nasıl düzeltiyoruz bunu karıştırdım göremedim dil değiştirmeyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Giriş ekranı sol üstte TR/EN var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler oldu sağolun giriş yaptıktan sonra ayarlarda arıyordum ben

• Normalde iade anında geliyorken Netflix iadesi gelmedi hala. Sizde de böyle mi?

Sipay [ANA KONU]

• Sipay sim bloke nasil kalkiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fatura ödemelerinde geri ödeme yapıyor mu sipay?

Komple herşey de geri ödeme yapan sistem yok mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Telefonla müşteri hizmetleri ile görüşerek.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Destek kısmına yaz.

Sipay [ANA KONU]
    Sipay [ANA KONU]sipay
    İletişim - Sipay
    https://sipay.com.tr/iletisim/

• Otobüs biletini, Bilet.com’dan Sipay Card’ınla al, anında %10 Cashback kazan. Yolculuğun keyfini çıkar!

Sipay [ANA KONU]
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradıydım da sistemsel bir hata olmuş yarım saate yatırdılar ama bende şöyle bir şey var; hem Amazon hem de Netflix ödüyorum buradan ve cashbackin de 100 TL limiti olduğundan Amazon tam, Netflix de 76,6 TL yattı. Sipay'den başka Amazon casback veren yok galiba. Netflix'i Nays'a alsam o da %50 veriyor aynı ödeme düşecek yine. Netflix zammı kötü oldu yani 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

uption 30 tl iade veriyor prime için

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    2024 yılında en fazla 6 kere iadeden faydanılabilir diyor da acaba 2025'e geçince de bu şekil mi olur? Yani 6 aylık iade verilirse diğer 6 ay normal rakam ödenecek.

• Sipay %60 veriyor uption dan yararlanamayan arkadaşlar orayı da kontrol edebilir

• Sipayda bakiye 50tl diyor altta nakit bakiye 0 diyor. Spotify ödemesi almıyor sorun ne?

• Sipay müşteri hizmetlerinin ve süreçlerinin çok kötü olduğu bir firma. Bugün sipay i bırakıyorum.
    Steam den oyun alıp iade ettim. Sipay kartımla. Steam 16 usd imi iade etti. 10 gün oldu para görünmüyor. Sipay müşteri hizmetleri size bilgi veremeyiz steam bizi arasın diyor. Diyorum dünya devi sizi nasıl arasın hanımefendi. Evde home office çalışırken ocakta yemek yapan kadın bana destek olamadığı gibi steam ile konuşması lazımmış.
    Sonra sipay e tweet attım. Sallamadılar. Steam ile iletişime geçtim. Bizlik değil bankanızla konuş diyorlar. Sonra bana bir referans numarası verdiler. Parayı iade ettiklerine dair. Bunu sipay e verdim ve param yattı. Diyeceğim o ki o referans numarasını vermesem para sipay de kalacak bana haberde vermiyorlar. Uğraşmasam çökecek yani parama. Mail attım Uğraşmasam ne olacaktı bu paraya. Neden ben sormadan paramı yatırmadın dedim. Referans numarası olmadan iade yapılmıyor cevabı geldi. Ben normalde hiç bir banka kredi kartıma iade alırken bankaya referans numarası vermiyorum. Bugünde bddk ya şikayet edeceğim.

• Arkadaşlar yeni kayıt olup youtube için 60 tl yüklemek istedim 2,10 tl işlem ücreti (enpara için) istedi bu normal mi?

• Hesap yukseltme yapmaya calistigimda nfc adiminda uyulamadan hata aliyorum ve aşama sonlaniyor. Mh ile gorustum uygulamayi sil, 1 saat sonra deneyin falan dediler. Bu problem 3 gundur devam ediyor hesabimi yukseltemedim. bunun icin ne yapmam gerekiyor yardimci olur musunuz.

• ardack kullanıcısına yanıt

aynı saçmalığı yaşadım. nfc adımına kadar yaptığın işlemler hatalı olunca böyle yapıyor. kimliğini net ve düzgün çekmen gerekiyor. hata mesajı vermek yerine uygulamadan atıyor sipay. çok cebelleştim ama oldu yani.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.