Şimdi Ara

Sipay [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
115
Favori
81.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sorununuz cozuldu mu ....nfc ile aslinda 1 gunde bitecek olaylar bunlar .

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Hayır çözülmedi ıslak imzalı evrakları istediler bende uğraşamam onla yapmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sipay ın tüm kampanyalarina nereden göz atabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Sipay ın tüm kampanyalarina nereden göz atabilirim?
    Sipay uygulamasından tabii ki de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • youtubedan bu sipayı deneyimleyebilmek için bi katıla 2.5 lira verdim ama cashback yansımadı acaba aylık mı hesap yapıyor yoksa başka bi şekilde mi işliyor bu sipayın cashback sistemi?

• Arkadaşlar sipay YouTube premium, Amazon prime gibi üyeliklerinizi cashback lerini yatırmadığı oluyor mu? Peşinden koşuyor musunuz (destek açıp vs)?

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen hiç uğraşmadım şuana kadar , ödemeleri otomatik çekiyor ve anlık cashbackler yatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydinölü

youtubedan bu sipayı deneyimleyebilmek için bi katıla 2.5 lira verdim ama cashback yansımadı acaba aylık mı hesap yapıyor yoksa başka bi şekilde mi işliyor bu sipayın cashback sistemi?

YouTube Premium ödemelerinde nakit iade anında yatar. Katıl ödemesine vermemiştir.

• https://x.com/bodrumspor_as/status/1811309867744866499?s=46&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 12 Temmuz 2024; 13:27:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Umarım öyledir

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Evet bugün denedim. Anlık yattı. Ama toplam bakiye/nakit bakiye şeklinde 2'ye ayırdı bakiyeyi. Bu normal midir?

Sipay [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Evet bugün denedim. Anlık yattı. Ama toplam bakiye/nakit bakiye şeklinde 2'ye ayırdı bakiyeyi. Bu normal midir?

Normal. Cashback çekilemez. Sadece harcanır.

• poppy den youtube ödemesi yapmaya çalıştım hata verdi :( problem sadece bende mi acaba dostlar…

• Sipay [ANA KONU]

Ön ödemelilerin çoğu GoldTag kullanıyor.

Sipay Minted kullanıyormuş. Bu açıdan daha iyi.

Sipay [ANA KONU]
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam cashback ile gelen parayı harcama yaparken kullanmak için herhangi bir detay var mı? Ödeme yapacağım zaman nakit bakiyeyi dikkate alıp eksikse ona göre para yüklememi istiyor da.

• Joe.Joe kullanıcısına yanıt

Hediye nakit iade üstüne nakit yükleme yapıp harcayacaksınız.

Cashback nakit olarak çekilemez ya da başka elektronik para ödeme kuruluşlarına yüklenemez.

• arkadaşlar bende yeni kullanıcı açtım da, kart oluşturdum ama hesap yükseltmesi yapmadım, ben şimdi kartıma nasıl para yükseyip amazondan alışer,iş yapabilirim? yani hesaba değil de direk sipay karta yüklenebiliyor mu?

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Hesap yükseltme yap yoksa kampanyalardan iade alamazsın.
    Yeni mevzuat böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 19 Ağustos 2024; 22:5:19 >
  • netflix, youtube, prime bunlara ayrı ayrı 100 tl ye kadarmı geriödeme yapıyor. yoksa toplam 100 tl ye kadarmı geriödeme alabiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

netflix, youtube, prime bunlara ayrı ayrı 100 tl ye kadarmı geriödeme yapıyor. yoksa toplam 100 tl ye kadarmı geriödeme alabiliyoruz.

Sipay [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.