sorununuz cozuldu mu ....nfc ile aslinda 1 gunde bitecek olaylar bunlar . |
Sipay [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Hayır çözülmedi ıslak imzalı evrakları istediler bende uğraşamam onla yapmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sipay ın tüm kampanyalarina nereden göz atabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipay uygulamasından tabii ki dequote:
Orijinalden alıntı: Rovaniemi
Sipay ın tüm kampanyalarina nereden göz atabilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
youtubedan bu sipayı deneyimleyebilmek için bi katıla 2.5 lira verdim ama cashback yansımadı acaba aylık mı hesap yapıyor yoksa başka bi şekilde mi işliyor bu sipayın cashback sistemi?
-
Arkadaşlar sipay YouTube premium, Amazon prime gibi üyeliklerinizi cashback lerini yatırmadığı oluyor mu? Peşinden koşuyor musunuz (destek açıp vs)?
Ben şahsen hiç uğraşmadım şuana kadar , ödemeleri otomatik çekiyor ve anlık cashbackler yatıyor.
YouTube Premium ödemelerinde nakit iade anında yatar. Katıl ödemesine vermemiştir.quote:
Orijinalden alıntı: Aydinölüyoutubedan bu sipayı deneyimleyebilmek için bi katıla 2.5 lira verdim ama cashback yansımadı acaba aylık mı hesap yapıyor yoksa başka bi şekilde mi işliyor bu sipayın cashback sistemi?
https://x.com/bodrumspor_as/status/1811309867744866499?s=46&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 12 Temmuz 2024; 13:27:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım öyledir
-
Evet bugün denedim. Anlık yattı. Ama toplam bakiye/nakit bakiye şeklinde 2'ye ayırdı bakiyeyi. Bu normal midir?
Normal. Cashback çekilemez. Sadece harcanır.quote:
Orijinalden alıntı: RovaniemiEvet bugün denedim. Anlık yattı. Ama toplam bakiye/nakit bakiye şeklinde 2'ye ayırdı bakiyeyi. Bu normal midir?
poppy den youtube ödemesi yapmaya çalıştım hata verdi :( problem sadece bende mi acaba dostlar…
Ön ödemelilerin çoğu GoldTag kullanıyor.
Sipay Minted kullanıyormuş. Bu açıdan daha iyi.
-
Hocam cashback ile gelen parayı harcama yaparken kullanmak için herhangi bir detay var mı? Ödeme yapacağım zaman nakit bakiyeyi dikkate alıp eksikse ona göre para yüklememi istiyor da.
-
Hediye nakit iade üstüne nakit yükleme yapıp harcayacaksınız.
Cashback nakit olarak çekilemez ya da başka elektronik para ödeme kuruluşlarına yüklenemez.
-
arkadaşlar bende yeni kullanıcı açtım da, kart oluşturdum ama hesap yükseltmesi yapmadım, ben şimdi kartıma nasıl para yükseyip amazondan alışer,iş yapabilirim? yani hesaba değil de direk sipay karta yüklenebiliyor mu?
-
Hesap yükseltme yap yoksa kampanyalardan iade alamazsın.
Yeni mevzuat böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 19 Ağustos 2024; 22:5:19 > -
netflix, youtube, prime bunlara ayrı ayrı 100 tl ye kadarmı geriödeme yapıyor. yoksa toplam 100 tl ye kadarmı geriödeme alabiliyoruz.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X