Şimdi Ara

Sipay [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
613
Cevap
116
Favori
82.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epic den oyun aldım iade ettim 1500 TL fiyatı epic iade etmiş oyunu anında sipay da bekletiyor 10 gün oldu bı aradım sipay i elimdeki iade dekontu ve satın aldığım gün ki ekranı söyledim onlarda mail atılması gerektiğini belirttiler normalde bankalarda iade edildi mi görürsün bunlarda farklı işliyor olay her neyse mail adresini aldım iade ve satın aldığım ekran görüntülerini attım 30 dakika sonra hesaba ücreti iade ettiler bilginiz olsun.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı durumdayız. Popy'den ilk YouTube harcamamı yaptım, 50₺ geldi
  • Hypericum kullanıcısına yanıt

Bazi arkadaşlara google play kampanyasindan da iade geliyorkus size geldi mi popyde?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hayır, gelmedi. Ben de onu soracaktım iade gelenlere nasıl ödeme yaptınız diye

Konuda yazmışlar neye gore bilmiyorum hocam. Ben telefondan youtube ekledim bakalım gelecek mi.

• haktan24 kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler hocam. Satış dekontu ile mail attım bakalım bana en başında dese satış dekontunu da yollayın diye bu kadar bekleme olmazdı.

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ben sipay sipariş ekranı ve epic den aldığım iade mail ini gönderdim sipay in mail adresine dediğim gibi 30 dakika da ücreti yansittilar sipay hesabima normalde Steam de olsa epic de olsa banka üzerinden kredi karti ile alıp iade ettiğiniz zaman 3 5 gün sürecek süreçler sipay da işler farklı oluşuyor anlamadım normalde Hepsiburada da da iadem oldu onda anında yansitildi yurt dışı kaynaklı siparişlerde gerekiyor demek ki bilginiz olsun.

Ben de YouTube için kullanayım diyordum Sipay i. Papara dan ödüyordum da az paypack var. Sipay daha iyi değil mi

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt

Sipay daha mantıklı. Kampanya Eylüle kadar uzadı zaten.

Hesap yükseltme yapmak istemedim hocam.
  • Haziran başında Sipay'e gönderdiğim para hesaba geçmemiş. Hesap yükseltme gerekiyormuş. Biyometrik veri vermeden yükseltme imkanı yok mu?

• emrah06 kullanıcısına yanıt
    Hocam biyometrik seceremiz upload sitelerinde geziyor. Çok takılma ver geç.
  • Tearz kullanıcısına yanıt

Eylüle kadar uzadığını şimdi sayenizde fark ettim. teşekkürler.

• Hesabımı yükseltmek istiyorum ama canlılık kontrolünü halen geçemiyorum.
  • amazon prime ücretine %50-60 veren hangisiydi (sipay di diye animsiyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Haziran 2024; 11:50:0 >
  • Tearz kullanıcısına yanıt

Sipayden youtube cashback aldım fakat bunu hesabıma çekemiyorum. Bunu sonraki youtube ödemesinde mi kullanabiliyorum. Nerede kullanabiliriz.

Evet gelecek ay ödemesinde onu çeker öncelikle
  • sipay sozlesmesi icin nfc destekli bir tel şart degil mi ..(nays da yokdu bu ..paparayi bilemiyorum onayli üyeligim yok ...yeni moda mi bu ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Haziran 2024; 17:56:36 >
  • İlkem22 kullanıcısına yanıt

Geçsenizde farketmiyor . Bayram öncesi bilgileri girip hesabımı yükseltmek istedim . 2 gün sonra onaylanmadı tekrar yapın dedi . Mail atıp kızdım kimliğimi taratmışım arkalı önlü foto çekmişim sonra canlılık testini geçmişim neyin reddi bu diye . Beni arayıp mailime belgeleri attıklarını çıktı alıp imzalayıp yurtiçi kargo ile yollamamı söylediler . Bankalar bile bu kadar uğraştırmıyor kapatacağım hesabı dedim siz bilirsiniz bizde böyle dedi kadın bende içeride ki parayı harcayıp sildim uygulamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 24 Haziran 2024; 23:2:29 >
  • Aylar önce başvurduğum fiziksel kart az önce teslim edildi, ne zaman başvurduğumu bile unuttum kart teslim edilene kadar
    Kartın parlayan tasarımı çok iyi, arkası sıradan.

Sipay [ANA KONU]
    Sipay [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.