< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sipay [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Uygulamaya bakarsanız
Orada ayrı ayrı gösteriyor
ve sadece harcamaya izin veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimlik kontrolünü zorunlu yapmışlar. Bugün youtube aboneliğim gecikmiş ödemeniz var diye uyarı verince noluyor diye baktım, ana hesabımdan giden ödeme sipay'e yansımamış. Bir İki gün youtube'suz kaldık , büyük amatörlük.
Edit: konuyu sipay çalışanları basmış, takipten çıkıyorum alıntılamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 31 Mayıs 2024; 15:30:13 > -
Aslında uyardı adamlar sözleşmeli hesaba geçmelisiniz iadeleri alabilmek için diye. Siz kaçırdınız orayı sanırım.
Adamlar bunu keyfi olarak yapmıyor. Yasal zorunluluk geldi. Onlar d herkese bildirim vs SMS atarak uyardı zaten.quote:
Orijinalden alıntı: oKsyqeNKimlik kontrolünü zorunlu yapmışlar. Bugün youtube aboneliğim gecikmiş ödemeniz var diye uyarı verince noluyor diye baktım, ana hesabımdan giden ödeme sipay'e yansımamış. Bir İki gün youtube'suz kaldık , büyük amatörlük.
Edit: konuyu sipay çalışanları basmış, takipten çıkıyorum alıntılamayın.
sadece youtube için tutuyordum. Poppy Para açtım burda içindeki bakiyeyi harcayıp katacağım.
-
1 ay oldu iyi ki bir kart istedik adamlardan hala gelecek
-
Hesap yükseltme başvurusu yapalı 3 hafta oldu. Hala inceleniyor diyor. 1 hafta önce mail attım artık onaylayın diyerek . Cevap bile vermediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu 3,4 gün önce gece 1 gibi 10 dk da hesabımı sözleşmeli hesaba geçirdim.Sabahına onay geldi.Konuyu okuyorum baya kişi onay alamamış.Şanslıymışım.Bu arada netflix için ilaç oldu.Anında geri iade yapıyormuş hoşuma gitti.İstanbul Kart içinde gelse off süper olur.Duyun sesimi sipay çalışanları :)
Netflix icin ne kadar iade veriyor.
Tl ve yüzde olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 1 Haziran 2024; 20:49:14 >
Gece 1 de başvurup sabah hesabı yükseltilmiş olan arkadaşa istinaden cevap vermeyen sipay’a bir mail daha attım. Bakın bir ay oldu hesabımı yükseltin artık dedim. Bana cevap attılar: ‘ hesabın sözleşmeli değil o yüzden hesabına para yükleyemezsin. Hesabını yükselt gel dekontu bize yolla iyi günler’
Ben ne diyorum adamlar bana ne cevap veriyor 😂
Sipay Netflix icin ne kadar iade veriyor.
Tl ve yüzde olarak
%60 (en fazla 100tl)
ben ilk zamanlarda kartla kayıt olmuştım niye yükselt diyor bide harcamalarda cashbackde veriyor
-
Game pass üzerinden oyun alıp sonra iade ederseniz gelmeme ihtimali yüksek. Başıma geldi, 1 ay olacak neredeyse game pass ile iletişime geçtiğimde iade onaylandı diyor. Sipaya mail atıyorum provizyon no istiyor ne alakaysa.
-
176 liralık paketde 100 TL cashback vermiş.Bence şu andaki en iyi kampanya
3 ay oldu, 1 aydır da dağıtım da yazıyor. Ben unuttum size de tavsiye ederim, bunlar merdivenaltı kuruluş. Yanlışlıkla 1-2 fiziksel kart daha talep açtı onları da basım aşamasında diyor, sınırsız kart başvurusu yapılıyor sistem bok gibi bunların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 7 Haziran 2024; 8:15:14 >
Durumu nasıl çözdünüz? Ben de numara taşıma yaptım sim bloke yedi. Şimdi giriş yapamıyorum. Çok dandik sistemleri var. Akbank, Ziraat vs bir ton banka çok kolay şekilde sim bloke kaldırırken bunlarda yapamadım.
-
Çözemedim öyle kaldı hocam.
Müşteri hizmetlerini arayıp blokeyi kaldırabilirsiniz başka türlü olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X