Sır mı Sırdır tabiki Peygamberin sırrıdır Bir tek O öpmüştür saadetli elini Korunmuş sır verilirken Ahmet er Rifai dost Rufai Seyyid Rufai dost Rufai Kardeşim kaç paralar istiyorlar Muska -i şerif yazdırmaya 10 lira Cübbeli Ahmet hoca nIn sitesinde 10 lira Verdim size adresi Tavsiyem kendimden bilinesi Şerri yaklaşamaz ne insin ne cinin Muhabbet lazımdır faziletine iman lazımdır Peygamber e muhabbet lazımdır Belki bu şiir biraz bize muhabbet verir Hz Ayşe annemizden rivayetlidir Hiç ayırmazdi Peygamber yanından bu yedi eşyayı Cihada da gitse ayırmazdi Tarak, makas, ayna , misvak , sürme ve sürmedanlık, koku şişesi ( mis) , ve saç için ayraç ( tel toka) Tarak kıyak kardeş Şöyle açacaksın işporta tezgahı kardeş Alacaksın vapur biletini gidiş dönüş Tezgahta ticaretimiz eski usül Ve o anda başlar nara; Tarak alana, Ayna bedava Makas bedava Misvak bedava Bitmedi daha demelisin o anda Devir ticaret devri kardeş Sürme bedava Sürmedanlık bedava Saç için; ayraç bedava Bir alana yedi ürün satacaksın kardeş Belki o gün ruh eşini de bulursun. Ümitsiz yaşanır mı hiç kardeş. Fiyatı; 350 Lira, 350 Lira, 350 Lira Tarak kıyak kardeş. Koku şişesini unutma, unutma, unutma Barış Sağlam Seyyid Mehdi El Hâleli sohbetine giderim Bu yedi eşya ile bütün zenginlikler benim Lükstür hayatım Kızıltepe kapısında Gel kardeş geçti tacı tahtı terketmek devri Ahir zamanda Her isteyeni alırlar Nakşibendi Sultan kapısına |
Bildirim