Şimdi Ara

Sır vermeyeceğiz diyen Avengers: Endgame filminden her şeyi açık eden fragman (spoiler içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Thanos’un Avengers ekibinin yanlış yarısını yok ettiğini söylemesi.

Fragmanda bu söylemi duyan , okuyan , gören oldu mu? Nerede söyledi bunu?

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Hiçbir yerde denmiyor böyle bir şey tamamen editörün uydurması

Öyle birşey yok ama öyle birşey dese bile diğer yarısı da hafife alınmayacak isimler var doctor strange,spidey,black panther,vision ve star lord 'dan iyi bir ekip çıkabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Öncelikle fragman da Thanos ''ekibin yanlış yarısını yok ettim'' diye bir cümle kullanmıyor.
    - Haber de ''Avengers Infinity 2'' diye bir ibare var ki evlerden ırak. Endgame'den önce adı geçen isimlerden biri, yani yazarın söyleyipte söyleyemediği isim ''Avengers Infinity War: Part 2''
    - Tony ve Nebula'nın önce ki fragman da zaten sağ salim Dünya'ya vardığını görmüştük. Neresi sürpriz ya da spoiler bunun?
    - ''Aman sakın izlemeyin'' içerikli haberiniz de bilmediğimiz o çok gizli spoiler nerede? Bildiğimiz şeyleri izliyoruz ki Russo kardeşler bunu hep yapıyor. Filmi bundan ibaret sanmak için Marvel'dan bir haber olmak gerekiyor.
    - Üstelik bu film haber de bahsettiğiniz gibi 22 filmlik bir seriyi kapatmıyor. 22. Filmi henüz izleyeceğiz.

Saygılar.

Edit : Haber de ''Avengers Infinity 2'' ibaresi ''Avengers Infinity War 2'' olarak editlenmiş. Yine tam olamamış ama olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 3 Nisan 2019; 1:52:40 >

• Ser verip sır vermemişler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %75'i antep fıstığı gibi mi yani

• Lola Teska kullanıcısına yanıt
    Gerisi de kaju gibi.

• 3in1 olmuş :)

• iyiki hiç fragman izlemiyorum. altyazılıda izlemiyorum. altyazı okumaktan filimi izleyemiyorum.

• Mert GFL kullanıcısına yanıt
    Ant Man böyle devasa bir cismi küçültüp beraberinde Thanos'un muhtelif vücut boşluklarından birinin içine koysa, sonra oradan çıkıp büyütse Thanos anında ölmez mi? Hani çok mu zor bu dediğim???

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Quantum boyutuba yolculuk olacağını söylemeye gerek yok bence kostümlerden dolayı.

Filmde Thanos’un da fazla direneceğini düşünmüyorum. Bütün bu katliamdan sonra titan a gidip huzurla yaşayacam gibi bişi demişti. Yani yaptıklarımdan pişman değilim bedeline de razıyım gibi bir tavırla son bir çarpışma olur bence.

• "Videonun en dikkat çeken kısmı ise Thanos’un Avengers ekibinin yanlış yarısını yok ettiğini söylemesi."
    Bunu nerde söylüyor sayın editör? Öyle bir şey yok. Böyle bir şeyi nasıl uydurabiliyorsunuz anlamıyorum.@ekrem71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 3 Nisan 2019; 12:3:41 >
  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    Ben bu çizgi roman dünyasından anlamam ama niye yedirmesin lan? İşte bunlar paralel evrende/olasıklarda olacaklar olandı diyip hepsini gebertir sonra geri getirir. Adamların evreninde zaman kavramı don lastiği gibi resmen :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanla bekliyoruz :)

Yanlış anlaşılma olmuş özür. kaldırdık o kısmı.
  • Bunlar hep Thanos’un oyunları. 🤨

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.