Şimdi Ara

SIRA ARKADAŞIM RESMEN AĞZINDAN OSURUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıra arkadaşım özellikle sabahları ağzı leş gibi kokuyor fazla samimi değiliz bu yüzden söyleyemiyorum.geçen gün koridorda bir kızla konuşurken gördüm kızın yüzü yemyeşil olmuş 5 saniye geçmeden kız kustu.Bu sabahta sınıfta biri espiri yaptı o meşhur noel baba gülüşünü yaptı hohoho diye sınıfın yarısı iptal adam resmen ağzından osuruyor daha sonra öğretmen sınıfı tahliye etti.Camları falan açtık o gittikten sonra neyse beyler artık bıktım bu adam yüzünden notlarımda düştü.sınıfta kalmak ile yüzyüzeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtomSuyunaNükleer

Sıra arkadaşım özellikle sabahları ağzı leş gibi kokuyor fazla samimi değiliz bu yüzden söyleyemiyorum.geçen gün koridorda bir kızla konuşurken gördüm kızın yüzü yemyeşil olmuş 5 saniye geçmeden kız kustu.Bu sabahta sınıfta biri espiri yaptı o meşhur noel baba gülüşünü yaptı hohoho diye sınıfın yarısı iptal adam resmen ağzından osuruyor daha sonra öğretmen sınıfı tahliye etti.Camları falan açtık o gittikten sonra neyse beyler artık bıktım bu adam yüzünden notlarımda düştü.sınıfta kalmak ile yüzyüzeyim.

Şunu okuduğum an koptum

• Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
  • holosko desin bi öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

holosko desin bi öyle dene

holosko falan değilde sürekli sabriden bahsediyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I can

holosko desin bi öyle dene

holosko falan değilde sürekli sabriden bahsediyor.

• bunu ona söylemek cesaretini göstermek senin görevin.

ona doktora gitmesi gerektiğini söyle .. seni anlayacaktır .. . onu fazla kırmadan söyle..ki suratına üflemesin . üflerse bitersin.. bunu çözümünün diş fırçalamakla alakası olduğunu son derece kibar,zarif.uygun, dalaşma çıkarmayacak bir dil kullanarak belirt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogi

bunu ona söylemek cesaretini göstermek senin görevin.

ona doktora gitmesi gerektiğini söyle .. seni anlayacaktır .. . onu fazla kırmadan söyle..ki suratına üflemesin . üflerse bitersin.. bunu çözümünün diş fırçalamakla alakası olduğunu son derece kibar,zarif.uygun, dalaşma çıkarmayacak bir dil kullanarak belirt

yok hocam adam konuşulcak gibi değil küçükken apandisit ameliyatı geçirmiş.Doktor yanlışlıkla bağırsağını ağzına bağlamış galiba
  • ya diğer arkadaşların falan suratlarını ekşittiklerinde anlamıyor mu ??
  • quote:

Sıra arkadaşım özellikle sabahları ağzı leş gibi kokuyor fazla samimi değiliz bu yüzden söyleyemiyorum.geçen gün koridorda bir kızla konuşurken gördüm kızın yüzü yemyeşil olmuş 5 saniye geçmeden kız kustu.Bu sabahta sınıfta biri espiri yaptı o meşhur noel baba gülüşünü yaptı hohoho diye sınıfın yarısı iptal adam resmen ağzından osuruyor daha sonra öğretmen sınıfı tahliye etti.Camları falan açtık o gittikten sonra neyse beyler artık bıktım bu adam yüzünden notlarımda düştü.sınıfta kalmak ile yüzyüzeyim.

burda sesli güldüm

• mesajım bulunsun
    güldüm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mogi

bunu ona söylemek cesaretini göstermek senin görevin.

yok hocam adam konuşulcak gibi değil küçükken apandisit ameliyatı geçirmiş.Doktor yanlışlıkla bağırsağını ağzına bağlamış galiba

bide bu varmış...

bu nasıl bi konu ya :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 12 Ocak 2011; 21:59:50 >

• quote:

Atom suyuna nükleer

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

ya diğer arkadaşların falan suratlarını ekşittiklerinde anlamıyor mu ??

Anlıyordur tabi ama anlamazlıktan geliyor büyük ihtimal zaten kimse konuşmak istemiyor.Aramızda para toplayıp şöyle sağlam birşey almak istiyoruz.kökten çözüm birşey yok mu?
  • seninki kesin lavanta bahçesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamsi6161

seninki kesin lavanta bahçesidir

Benimkinde bir problem yok hocam ama bu çocuğun yannda oturunca ister istemez koku bana da siniyor.Bulaşıcı birşey değildir inşallah
  • quote:

quote:

Anlıyordur tabi ama anlamazlıktan geliyor büyük ihtimal zaten kimse konuşmak istemiyor.Aramızda para toplayıp şöyle sağlam birşey almak istiyoruz.kökten çözüm birşey yok mu?

Ağzında sürekli karanfil bulundursun. Keskin nane aromalı sakızlar çiğnesin sürekli olarak.

Bir de diğer hocalarının bu işten haberi var mı ? derste nasıl davranıyorlar merak ettim
  • Gaz maskesi tak
  •  SIRA ARKADAŞIM RESMEN AĞZINDAN OSURUYOR
  • quote:

quote:

quote:

Ağzında sürekli karanfil bulundursun. Keskin nane aromalı sakızlar çiğnesin sürekli olarak.

Bir de diğer hocalarının bu işten haberi var mı ? derste nasıl davranıyorlar merak ettim

Bir kere ingilizce öğretmeni bir kelimenin açıklamasını yaparken toplum içinde şöyle böyle dedi.Ondan başka tık yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.