Şimdi Ara

Sıra arkadaşımın ağzı pis kokuyor. Bunu ona nasıl söyleyebilirim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Viseinn

Konuşurken birden dudaklarına yapış, dilinle bademciklerine kadar temizle

• Ağzın pis kokuyo de
  • bayansa saxoyu azaltsın
  • dişlerinle ilgili rahatsızlığın var mı. ağzın koku yapıyor yerine dişlerin biraz koku yapıyor de.
    bu duruma diş eti hastalıklarının sebep olabileceğini söyle. bu durumun diş eti iltihaplanmasına neden olabileceğini söyle.
    diş eti rahatsızlıklarıyla dişlerinin zaman içinde çürüyüp döküleceğini söyle. dişlerin döküldüğünde yerine takılacak dişler için çok para ödersin. ancak asla ana dişlerinin yerini tutmaz de.
    mutlaka bir dişçiye görünmesini söyle. dişlerinde tartarda olabilir de. hatta tartarlar altında çürüklerde olabilir de.
    günde 2 defa dişlerini fırçalamasını söyle.
    arkadaşın dişlerini eğer doğru düzgün fırçalamazsa ağız kokusu gitmez. çürük yada diş taşlarından dolayı kokuyorsa diş taşlarının temizlenmesi gerekir.
    bu şekilde nazikçe uyar.
    baktın ertesi gün yine bunun ağzı lağam çukuru gibi kokuyorsa hala fırçalamıyor musun de.
    böyle ufak uyarılarını sürdür.
    baktın kafaya takmıyorsa, zaten vurdum duymaz pislik herifin tekidir. direk söyle. dostum de senin ağzının kokusunu çekmek zorunda mıyım. kusura bakma başka bir sırada oturacam de.
    git o sıraya oturmanı isteyen adamı bul yanında oturduğum adamın dişi rezil kokuyor de. rahatsız oluyorum derse konsantre olamıyorum. sıramı değiştirin de.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.