< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıra dışı telefon Nothing Phone 1, Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı (4. sayfa)
-
-
Yurtdışından millet iPhone getiriyordu bende. Bundan getiriyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz burada iphone çakması diyenlere laf ediyorsunuz da Dünyanın en büyük teknoloji kanallarından MKBHD bile inceleme videosunda iphone’a fazlasıyla benziyor dedi.
Nothing phone Türkiye'ye yeni girdi hocam azıcık insaf yahu sişlemişsiniz hemen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne olduğu belirsiz, teknik servisi var mı yok mu bilinmez, 1 sene sonra 5000TL'ye satamazsın vs... vs...
Git 2000TL daha koy Iphone 11 al, kat kat daha mantıklı.
-
Aynen hocam yeni bir cihaz
sağolsun kaçakcı abilerimiz imei değişikliği yapılabildiği için 6-7 aydır zaten satıyorlar, bundan dolayı başlık resmi olarak düzeltilmeli
-
2-3 daha eklenip s22 almak daha mantıklı.
-
Bu paranın yarı fiyatına 256 GB TCL var, 5g de olmayiversin bir zahmet.
Google işte öyle bir şey diyemez, android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi öyle de kalacak.
Bizim millete teknolojinin bırak " t " si ni fotoğrafını göstermeyeceksin.Bizim insana en güzeli essek.vurucan semeri sırtına essegin,postalayacaksin köyüne bunları.la olm telefon daha yeni tanitildi.yeni.YENİ.az biraz sabır.adamin derdi üzüm yemek değil,bagciyi dövmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llodys -- 4 Haziran 2023; 10:51:24 >
-
Tasarım bi tek bana mı güzel geldi
Adamlar Türkiye'ye yeni giriş yapıyor. Hiç giriş yapmayabilir, ne Phone (1), ne de Phone (2) gelmeyebilirdi de. Ayrıca ikinci modeli birincisinin yerine çıkmayacak, farklı segmentte olacak. Nothing Phone (2) tam bir amiral gemisi segmentinde yer alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Haziran 2023; 13:10:34 >
-
Satışa çıktı mı bu alıp kullanan deneyimleyen oldu mu acaba
Zaten baya oldu çıkalı.
Memnun musunuz hocam
İyi gibi ama başka alternatiflere de yönelebilirsiniz.
-
Araştırıyorum hocam sağ ol teşekkür ediyorum bilgi için
alma diyor gibi, ya da bana mı öyle geldi?
bende launcher donma sorunu..
telefon ara sıra otomatik olarak yeniden başlatılıyor..
Cepteyken telefon çok sık kapanıyor..
Her zaman "Google çalışmayı durdurdu" diyor..
Bazen telefon gerçekten ağır bir şekilde gecikmeye başlar, ekran kararır ve bir şekilde titrer. Bu her gün olur..
parmak izi donması..
dokunmatik ekran gecikmesi..
ekranda yeşil bir renk tonu..
sorunların özellikle android 13 güncellemesi almasından sonra baş gösterdiği beliriliyor.
ben de aslında qualcom yorumu yapacaktım. bu chipset'in android v yazılım güncellemesinin önünü kesebileceği yorumunu yapacaktım ama görünen o ki; android 14 beta testi kullanımda ve bu güncelleme gelecek görünüyor. doğrusu 12'den 13'e geçişte sorunlar çıktıysa, 13'ten 14'e geçişte de telefon nalları dikebilir. yani kullanıcısını sövdürtmeye aday olabilir. tasarımı için de yorum var. görünüş garip ama ışıklar açısından değerlendirilince, çocuksu olarak nitelendirilmiş. son eleştiri ise ismine.. neden nothing? en iyisi görmezden gelmek sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 4 Haziran 2023; 17:8:52 >
-
Hocam bu sorunlar kendi deneyiminiz mi yoksa İnternetten mi buldunuz? Hiçbir inceleme videdosunda bahsetmemişler bu sorunlardan
Bende almayı düşünüyorum cihazı ama kararsız kaldım nothing phone 2 kesin olarak gelir mi ülkeye belli olmaz bu ekonomi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X