Şimdi Ara

Sıra Geldi Televizyona.. 55' + (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 55c8000 al , ugras ugras isin icinden cikamassin bu teknolojide. Bu arada cok yakinda d serisi cikacak dahili 32 gb bellek olacak , ama pahali olur , ona paralel c serisi ucuzlar. Bende 46" var cok memnunum yayin kalitesinden
  • @ Easy_Diver:
    Aynen dediğin gibi, ne kadar araştırısan o kadar alternatif çıkıyor ve kafası karışıyor insanın.
    2 ay kurcalamanın sonunda anca karar verebildim, biraz daha beklesem yeni modellere daha yakınlaşacaktım iyice zorlaşacaktı iş.

Alalı 2 hafta filan oldu heralde ama hala açmaya fırsat olmadı, daha doğrusu ht setup'ı planlamaya çalışıyorum hala, işin içine projeksiyon+perde filan da girince, daha speakarları bile açamadım...
    Görsel meselesi benim için de önemliydi az da olsa, o yüzden 8000 aldım zaten 7000 yerine, ama bu sefer de, duvarlarım krem rengi olduğu için 8000in metal renkli bordür'ü 7000in siyah bordürü kadar şık durmayacak duvarda hissi başladı, renkler birbirine yakın olduğu için.
    Sonu yok görüldüğü gibi..
    Samsungda yüksek bir mevkide arkadaşımın olmadı da daha bir etkili oldu bu markayı seçmem için, bir sorun olursa çözümü sorunsuz olur açısından.
    Zaten o bana Teknosadaki indirimi haber verdi ve bundan daha ucuza inmeyeceğini söyledi, yakın zaman için, 6000tl ye aldım 6 taksit.

Saat 10da açılan teknosadan, 10.10da telefon geldi 8 adet 8000den 1 tane kaldı başında adam bekliyor geliyormusunuz diye, zaten yoldaydm ve gittiğimde hakkaten sırda bekleyenler vardı benim gelmeme ihtimalime karşı.
    Vatan da da 6100 tl idi o zamanlar ama sadece 1 bankaya indirim vardı, benim bankam için tek çekim 6800civarı oluyordu.

Umarım memnun kalırım.

@albani: Bilgi için teşekkürler, uzak kalmışım teknolojiye napalım

• Valla tesadüfen sabah internette Vatan Bilgisayarda 25% indirim +6 taksit kampanyasını gördüm, hemen telefona sarıldım 55C8000 için ancak 2-3 tane vardı ellerinde 3 ü de teşhirde, 1-2 aydır çalışıyor. Fiyat çok cazip olmasına rağmen (5400 civarıydı) açıkçası teşhir ürünü almak istemedim. Benim beklentilerime uyacak samsung yoktu ellerinde ama 2. alternatifim olan Sony KDL-55NX810 aldım. O da sadece Ankara bayisinde 2 tane vardı kutusunda. 5915'e geldi 5 taksit. (Telefonda 5 taksit oluyormuş). Yani biraz zorlama ile bu TV yi almış oldum ancak geçen gün görmüştüm bi Sony bayisinde hoşuma gitmişti. Artık ben de kurtuldum bir dönem daha bu TV seçme karmaşasından :) Zaten kırk yılda bir açarım, herhalde memnun kalırım artık. 3 sene önce aldığım Pioneer Kuro sanırım 300-400 saati anca devirmiştir.
  • Şayet Pio yu satmak istersen,bana ulaşabilirsin!

G8/9 hangi Seri var sende?

CAN+
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisayit

@ Easy_Diver:
    Aynen dediğin gibi, ne kadar araştırısan o kadar alternatif çıkıyor ve kafası karışıyor insanın.
    2 ay kurcalamanın sonunda anca karar verebildim, biraz daha beklesem yeni modellere daha yakınlaşacaktım iyice zorlaşacaktı iş.

Alalı 2 hafta filan oldu heralde ama hala açmaya fırsat olmadı, daha doğrusu ht setup'ı planlamaya çalışıyorum hala, işin içine projeksiyon+perde filan da girince, daha speakarları bile açamadım...
    Görsel meselesi benim için de önemliydi az da olsa, o yüzden 8000 aldım zaten 7000 yerine, ama bu sefer de, duvarlarım krem rengi olduğu için 8000in metal renkli bordür'ü 7000in siyah bordürü kadar şık durmayacak duvarda hissi başladı, renkler birbirine yakın olduğu için.
    Sonu yok görüldüğü gibi..
    Samsungda yüksek bir mevkide arkadaşımın olmadı da daha bir etkili oldu bu markayı seçmem için, bir sorun olursa çözümü sorunsuz olur açısından.
    Zaten o bana Teknosadaki indirimi haber verdi ve bundan daha ucuza inmeyeceğini söyledi, yakın zaman için, 6000tl ye aldım 6 taksit.

Saat 10da açılan teknosadan, 10.10da telefon geldi 8 adet 8000den 1 tane kaldı başında adam bekliyor geliyormusunuz diye, zaten yoldaydm ve gittiğimde hakkaten sırda bekleyenler vardı benim gelmeme ihtimalime karşı.
    Vatan da da 6100 tl idi o zamanlar ama sadece 1 bankaya indirim vardı, benim bankam için tek çekim 6800civarı oluyordu.

Umarım memnun kalırım.
    @albani: Bilgi için teşekkürler, uzak kalmışım teknolojiye napalım

hayırlı olsun, bende yaklaşık 2 aydır 55c8790 modelini kulanıyorum. almadan önce tüm teknomarketleri gezdim, neredeyse tüm modelleri inceledim ve bu modelde karar kıldım. iyi bir tercih yapmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 1 Şubat 2011; 12:46:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alisayit

55" ve üstü bir TV almak istiyorum bu yakınlarda.
    1-2 aya fiyatlar düşecek tahmin ediyorum ama şimdiden araştırmakta bir zarar yok sanıyorum.

Alternatifler arasında LED olarak;
    Samsung 9 serisi UE55C9000ZW
    Samsung 8 serisi UE55C8000XW
    Samsung 7 serisi UE55B7000WW

Plazma olarak da
    Panasonic TX-P65VT20

düşünüyorum.

Sanıırm fiyat olarak Samsung 9 ve Panasonic aynı seviyedeler.
    SD yayının LED yada LCDlerde kötü gözükmesi ile bir sorunum yok, sonuçta ne olursa olsun şu andaki Backprojection 64" Sony Wegadan daha iyi göstereceklerdir ki digihd de alacağım heralde ne kadar hd kanal az olsa da.

Gönlüm, boyut açısından benim TV ile benzer olduğu için, plazma da en iyi kabul edilen (sanırım) panasonic'in V serisinde.
    Bir yandan da abimde yazın aldığımız bir 40/42" samsung LCD var hayatımda bu kadar net tv görmedim dolayısıyla kararsızım (modelini hatırlamıyorum)

Samsung 9 serisi ile Panasonic arasında kalırsam, plazmanın ve LED'in birbirine olan stadart üstünlükleri (boyut, parlama, derin siyahlar, SD yayın sorunu daha yeni teknoloji filan) dışında, neden, hangisini tavsiye edersiniz.
    ve
    eğer ki Panasonic/samsung9'u istediğim fiyatlara alamazsam ve 55e inmeye karar verirsem samsung 7 yada 8 serisinden hangisini almalıyım, farkları nelerdir.

Teşekkür ederim..

Televizyonunuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın..

Ben de 55'' bi tv almayı düşünüyorum,

Merak ettiğim konu izleme mesafenizin kac metre olduğu..

Teşekkürkler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.