Şimdi Ara

SIRA MUSLERADA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Drogba ===> gitti
    Amrabat===>gitti
    Melo. ===> gitti
    Wesley ===> gitti
    sırada muslera var .

kimi sevdiysek yolladılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış hatırlamıyorsam Amrabat' ı zaten taraftar istemedi.
  • keita vardı birde adamı zorla gönderdiler, doyamadık..

SIRA MUSLERADA!!!!
  • Hiçbir iyilik cezasız kalmaz. Galatasaray'da biri başarılıysa, onun başı ama içerden ama dışardan mutlaka yenir.

Lucescu, Fatih Terim,Haldun Üstünel,Keita (Roberto Carlos'la başlayan olaylar ve Adnan Polat'ın satması),Baros (Emre başını yedi), Elmander,Melo,Wesley...

Ve dediğin gibi sırada Muslera var. Onu da bundan sonraki yönetim yiyecek. Gerekli kaynağı oluşturmak, 1-2 kofti transfer parası çıkarmak ve eldeki vasıfsızların maaşını ödemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 8 Temmuz 2017; 20:38:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirşey bana Amrabat'ın gidişi kadar koymadı. Galatasaray'a gelmek için herşeyi yaptı. Bu renklere aşıktı. Ama bu takımdaki bir karaktersiz, Amrabat'ın başını yedi. Sonra o karaktersiz de gitti ama olan Amrabat'a oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Hiçbir iyilik cezasız kalmaz. Galatasaray'da biri başarılıysa, onun başı ama içerden ama dışardan mutlaka yenir.

Lucescu, Fatih Terim,Haldun Üstünel,Keita (Roberto Carlos'la başlayan olaylar ve Adnan Polat'ın satması),Baros (Emre başını yedi), Elmander,Melo,Wesley...

Ve dediğin gibi sırada Muslera var. Onu da bundan sonraki yönetim yiyecek. Gerekli kaynağı oluşturmak, 1-2 kofti transfer parası çıkarmak ve eldeki vasıfsızların maaşını ödemek için.

Musleranin başınıda belkide dursun özbek yiyecek. Sonuç olarak musleranin 1 senelik sözleşmesi kaldı .

Bruma olayı gibi yapmasında . yok sözleşme yebilemek istemiyor falan derse dursun kimse şasirmasin . valla bedavaya gider İngiltereye

• quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Hiçbirşey bana Amrabat'ın gidişi kadar koymadı. Galatasaray'a gelmek için herşeyi yaptı. Bu renklere aşıktı. Ama bu takımdaki bir karaktersiz, Amrabat'ın başını yedi. Sonra o karaktersiz de gitti ama olan Amrabat'a oldu.

Amrabat i 3.5 a sattik. Daha 1 sene geçmeden alan takim 8m€ ya sattı . dursun özbek böyle bir vitaminsiz işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Regardy sth. kullanıcısına yanıt
    Aynen adam sirf bize gelebilmek icin bonservisininin %10unu kendi odedi bu da yıllık maasinin %80'i yapiyor. O amrabatin basini yerken de hamite evlat muamelesi yapip mac basi sozlesme imzaladilar o hamit ki sakatken realden hak etmedip deyip maasini almayan bizde sakatken rizkimizi mi almayalim diyen adam musvettesi.

Bu camiaya gonul vermis herkesi kusturduler yaziklar olsun bu kohne zihniyete.

• Forumdaki trollerde kına yaksınlar. leşçuku izlesinler koca sezon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Hiçbirşey bana Amrabat'ın gidişi kadar koymadı. Galatasaray'a gelmek için herşeyi yaptı. Bu renklere aşıktı. Ama bu takımdaki bir karaktersiz, Amrabat'ın başını yedi. Sonra o karaktersiz de gitti ama olan Amrabat'a oldu.

Amrabat i 3.5 a sattik. Daha 1 sene geçmeden alan takim 8m€ ya sattı . dursun özbek böyle bir vitaminsiz işte

dursun çapsız o ayrı konuda senin satmanla ispanyol klübünü satması aynı şey değil lig farkı da var yönetici farkı olduğu kadar.
    ayrıca ambarabat ahım şahım oyuncu değildi.

birde detay sevilen oyunculara bakıyorum çoğu 3.5m euronun üzerinde para alan oyuncular bunuda göz önnüde bulundurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Hiçbir iyilik cezasız kalmaz. Galatasaray'da biri başarılıysa, onun başı ama içerden ama dışardan mutlaka yenir.

ve bunun yanında hiçbir işe yaramayan sabri denen futbolcunun yıllarca forma giymesi ..

diyecek söz yok
  • Gitsede kurtulsak ya
  • Kötü kalecik yaparsa o da gider???
  • Galatasaray anlık hesaplarla yoluna bakan takıma dönüştü, bugün Tudor uğruna Sneijder gönderiliyor ve yeni takım oluşturuluyor. Tudor ve Belhanda hedef tahtasına oturdular, sezon başladıktan sonra herhangi bir sıkıntıda o tribünler susmaz susturamazsın....

Dursun o gün geldiğinde Tudor'u mu yollayacak ? Tudor'u yolladı diyelim, gelen Belhanda'yı istemedi ne olacak ?

Günlük anlık hesaplarla kulüp yönetenlerden bir şey beklemeyin, Dursun Özbek'in yarına bile planı olduğunu sanmıyorum. Kaynak yaratmak için Muslera'yı bile gözden çıkarır.

Basına haber pompaladığı zaman belli başlı taraftar hemen atlıyor, gitmeli yok şöyle kötü böyle kötü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Galatasaray anlık hesaplarla yoluna bakan takıma dönüştü, bugün Tudor uğruna Sneijder gönderiliyor ve yeni takım oluşturuluyor. Tudor ve Belhanda hedef tahtasına oturdular, sezon başladıktan sonra herhangi bir sıkıntıda o tribünler susmaz susturamazsın....

Dursun o gün geldiğinde Tudor'u mu yollayacak ? Tudor'u yolladı diyelim, gelen Belhanda'yı istemedi ne olacak ?

Günlük anlık hesaplarla kulüp yönetenlerden bir şey beklemeyin, Dursun Özbek'in yarına bile planı olduğunu sanmıyorum. Kaynak yaratmak için Muslera'yı bile gözden çıkarır.

Basına haber pompaladığı zaman belli başlı taraftar hemen atlıyor, gitmeli yok şöyle kötü böyle kötü :)

Şu anda muslera haberleri çıkmaya başladı zaten . muslera ya maasindan daha düşük bir sözleşme teklif edilmiş diye. Yakin zamanda muslera sözleşme uzatmak isteniyor kariyer planlaması farklı diye açıklama yaparsa dursun , kimse şaşırıp kizmasin . bu adama bu rahatlığı sucuk ekmekçi tayfa verdi .

Mayis ayında gelecek yeni yönetim ilk olarak zaten tudoru kapının onune koyar . yeni gelen teknik adamda kendi sistemine gire kadro kurar . bu çöplerin hepsini kapının önüne koyar .

Yönetim.belhanda yı yem olarak attı . arenada ilk maçta wesley sneijder seslerinin yukselecegini 5 yaşındaki çocuk bile biliyor. Belhanda bu tepkileri kaldırabilecek bir oyuncumu ?? Bence değil . psikolojik olarak çökecek bir adam izlenimi veriyor bana . bu transfer sezonundaki en önemli işimiz bence maicon ve koray oldu . koray in ilk 11 e monte edilmesi şart.

• Niye böyle yorumlar yapıyorsunuz ,konular açıyorsunuz anlamıyorum.

Elmander sakatlanıp sezonu kaçırınca ve GS'de forvet bolluğu+yabancı sınırı olduğundan artık düşünülmedi ki bizden sonra Brondby'ine gitti, orda da hiç bi iş yapmadı.

Drogba da Elmander gibi kiralıktı, geldi devre arası ve şampiyon olmamızda baş rollerden biriydi yarım sezon yetti gönlümüzü fethetmeye. Chelsea'nin büyüsüne kapılınca tutamadık. Chelsea yahuu, kimi isterse onu alır bizden ki adam zaten Ş.L maçında deplasmanda belli etti hala içinde bi ukte kaldığını.

Amrabat, yorum bile yapmak yersiz. Adama sövmeyen kalmadı forumda.

Melo, bu adam neden gönderildi ya da kendisi gitti kesin cevabını bilen varsa söylesin. Özbek ve Tanman, Hamzaoğlu istemedi diyor ama Melo aynı fikirde değil ama :https://www.instagram.com/p/-RIY6eSsEF/ .Melo , İnter'e gidince dağınık, kötü bi performans sergiledi, onun da vadesi dolmuştu. Bence tam zamanında gitti/gönderildi.

Wesley, onun da vadesi doldu. Giderse Galatasaray'ın seviyesinden daha aşağı bi takıma gidecek.

Muslera... Bu adam Galatasaray'dan gönderilemez, gönderilmesi teklif dahi edilemez. Güzel bi teklif alır ve kendi gitmek isterse (Drogba/Melo gibi ) zaten yapacak bi şey yok. Bunun adı da profesyonellik olur, saygı duyarız.

• Bilader bloklusun ne bana nede konularına mseaj atma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.