Şimdi Ara

sıra tabanlı Mafya oyunu. gayet güzel..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bunu tıklarsanız bana da kazanç sağlarsınız thecrime barafranca tarzı türkçe tabi ki :D
    çok geniş bir oyun tek sorunu fazla üyesinin olmayışı.
    kayıt olanlar çoğalırsa türkçe hoşuma giden oyunları sizle paylaşırım.

• bende varim:Dnick=lemih /oyunu biraz anlatsana
  • Bende gelecem ama yarın evet anlatsana az
  • şimdi bu oyun omerta vs. gibi.veya the crims...

şimdi oyunda bir suçlusunuz işte başlıyorsunuz seç işlemeye vs.işte araba fln çalıyosunuz arabayı galeride satıyorsunuz.arkadaşalrınızla organize suç işleyebiliosunuz.bir oyuncudan kapkaç yapabiliosunuz.evlenebiliosunuz..

web tabanlı oyun.bir kaç kişi biyeri basabiliosunuz...silah alabiliosunuz uyuşturucu kaçakcılığı yapabiliosunuz.

ben bi iki gün oynadım suçlu oldum...ya tetikçiye daha çok var ben mega suçları merak ediodum tetikçide yapabilion sadece 1 veya 2 seviye kaldı ama çok zor atlıo...

ama güzel oyun....

oyunda adim TheFreakFace suçluyum...alive yim...24123 tane arabam var büssürü sattım para manyaa oldum dicem ama olmadım çünkü alsınlar die ucuza sattın

bide dipnot: kapkaç yapmayın oynarken çünkü sizin ölmenize neden olabilir.birisi sizi idam sehpasına oturtup sizi öldürebilir.sizin kellenize para koyabilir...

• daha iyi anlatamazdım bi eksik nokta kalmış onu da hatırlatayım... enerjiniz var bu soygun yapmak için restorandan bişiler yerseniz enerjiniz artıyor organize suç işlerken gerekli bişi. silah koruma uçakı marketten alıyorsunuz geri kalanları yaşayarak öğrenin. yada aklınızda soru kalırsa oyunda gecegezer e mesaj atın online olunca anında cevap vereceğim. birde mermi fabrikası olayı var mutlaka mermi alın bi kurşuna kurban gitmeyin. profilden geri vuruşa ne kadar merminiz varsa ayarlamayı da unutmayın...
  • ben geldim bile nick: SouL GangSTa hırsiz ım şu an ama herkezi çarptım bakalım asker olunca nolucakk
  • de bu web tabanlı oyun buraya yazılması olmaz... bunu web tabanlı oyunlar forumuna yazman gerek iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.