Bildirim
Sıralama acil yardım !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu yardım edebilecek biri
30kdan çok olmaz üstad. Herkes battı matta zaten
22k ile 28k arasi gelir bence 23500
Abi 17 18lere düşmez mı yaw .s
quote:
Orijinalden alıntı: Obek
Abi 17 18lere düşmez mı yaw .s
Puan hesapladinmi kac geliyor ortalama
445 450 falan
Dostum şu an ortalık o kadar karışıkki.Günler geçtikçe insanların fikirleride değişiyor şu an ne olacağı konusunda hiç bir fikrimiz yok.Ben kendimde bir yorum yapayım 20 ila 22 bin arası görüyorum bu puanı.mf3 içinde mf4 içinde.
Ha birde up!ve takip -
Hocam sen cok kafaya takıyorsun cok yakın gelecek sıralamamız.
Ygs 26k
mat 34.25
geo 18.25
fizik 22.75
kim 28.75
bio 23.75
30 gelse de 20 gelsede sasırma derim
Gecen yil 450 mf3 25000 e denk geliyor bence bu yil max 20k ya atar 17 18 cok zor ama imkansiz degil
Eyv. Bi de bir şey soracağım.bizim dershanedeki hoca senin önünde yaklaşık 5 bin esit ağırlıkci var onları zaten direk geciosin demişti ne kadar doğru bir de obp ve sınavın zor olması ne kadar etkiler
Bu yaptıgım 20-22 bin zaten obp ve sınavın zor olması ile alakalı geçen sene 445-450 26-27 bin oluyor.4k civarı öne çekiceğini tahmin eder çoğu kişi.Tabii bunlar sadece tahmin ama dostum inşallah daha çok öne çeker bu puan seni.Bakalım bekliyoruz işte -
Peki o esit agirlikci meselesi ne kadar doğru
Eşit ağırlıkçılar alınmasın lütfen söyleyeceklerime.ilk 30 binde max 2-3bin eşit ağırlıkçı oldugunu düşünüyorum.Çok yüksek netler çıkarmıyorlar.Tabii dediklerime boğaziçi işletme iktitas galatasaray ankara hukuk iü hukukcuları vb.alınmasın. -
Eyv. Teşekkürler yorumları olan olursa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X