Şimdi Ara

SIRALAMA DEGISIMLERI MF3 MF4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADASLAR SIZCE GENEL OLARAK GECEN SENEYE GORE YUKSELIR MI DUSER MI TAHMINLERI ALALIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Talepleri tam kestiremeyiz sadece foruma göre yorum yapmak yanlışlık olur ilgi alanıma giren aralıklara yorum yapacak olursam:

mf3 :15-20k arasında 800-1000 arası gerileme şaşırtmaz(gatanın kapatılmasını da hesaba kattım)
    mf4 : her yıl gerileyen veya ilerleyenler aynen devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecure33

Talepleri tam kestiremeyiz sadece foruma göre yorum yapmak yanlışlık olur ilgi alanıma giren aralıklara yorum yapacak olursam:

mf3 :15-20k arasında 800-1000 arası gerileme şaşırtmaz(gatanın kapatılmasını da hesaba kattım)
    mf4 : her yıl gerileyen veya ilerleyenler aynen devam eder.

Dogru hocam ama neden mf3 de bir gerileme soz konusu acilan kontenjanlardan dolayi mi sadece

• Ciddi kontenjan artışı var diş ve tıpta burda aşırı karamsar yorum yapan güruh mühendislik diye gerçeği unutuyorlar

• quote:

Ciddi kontenjan artışı var diş ve tıpta burda aşırı karamsar yorum yapan güruh mühendislik diye gerçeği unutuyorlar

Hocam dediginiz aralikta 1k ya varan kayma olursa 100k 110k olan aralikta da ciddi kayma olucaktir oyle degil mi

• thecure33 T kullanıcısına yanıt
    Mf3 ilk 15k için kaç gerileme bekliyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Tıp sıralamaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tahminen evet peki 20kdan beklediğiniz aralığa kadar kontenjan artışı ne yönde bilginiz var mı

• Yav her seneki gibi olacak boş boş tahminler yapmayın
  • quote:

Hocam tahminen evet peki 20kdan beklediğiniz aralığa kadar kontenjan artışı ne yönde bilginiz var mı

Malesef gecen acilan kontenjanlarla ilgili bir yazi vardi ama okuyamadim bilgisayar yuzunden aniden kapandi

• hannlock kullanıcısına yanıt
    Gataya giden kişilerin çoğunlukla hangi aralıkta olduğunu bilseyedik beraber yorum yapabilirdik ama inanın gata olayı olmasa rahat 500-700 kayardı hocam 10-15k aralığında

• Gençler tamam kontenjan artışı var ama birde kapatılan üniler mevzusu var . Bence o orayı nötrledi ve ya yukarı çekti (12>11)

• quote:

Orijinalden alıntı: dragon_fab

Yav her seneki gibi olacak boş boş tahminler yapmayın

Hocam neden hersene ki gibi olsun? 15 tane vakif universitesi kapandi devlet okullarinda ciddi bir kontenjan artisi yasandi.Her sene butun bu olanlar oluyor muydu ki?

• Askerlive kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettigim aralıkta gata dışında fazla etkilemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Askerlive

Gençler tamam kontenjan artışı var ama birde kapatılan üniler mevzusu var . Bence o orayı nötrledi ve ya yukarı çekti (12>11)

Hocam kapatilan universitelerde cok fazla bolum yoktu ha olan bolumler icin bisey degismeyebilir ama olmayan bolumler icin cok sey degisir

• thecure33 T kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosunuz, umarım gatanın kapanması fazla etkilemez bakalım bekleyip görücez..

• quote:

Orijinalden alıntı: hannlock

Doğru diyosunuz, umarım gatanın kapanması fazla etkilemez bakalım bekleyip görücez..

Ben cok fazla etkiliyecegini sanmiyorum bence bu kontenjan artislari 10-15k grubuna degilde 100k 110k grubunun yani benimde icinde oldugum gruba faydasi dokunacaktir diye dusunuyorum

• GATA gibi kaliteli üniversitelerin bulunduğu aralıklarda değişimler çok olmaz rahat olun demek istiyorum. Üni kapanmalarını da çok dert etmeyin bir tane üniversitenin inşaatı 2013te 89k, 2014te 98k, 2015te 187kya gerilemiş. Çok uçuk değişimler de yaşanabiliyor o zaman üniversiteler kapanmamıştı. Demek istediğim kapatılan üniversiteleri çok dikkate almayın, geçen yıl 80k olan bölüm bu yıl 85k da olabilir 75k da veya 100kya da geriler. Her sene beklenebilen şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon_fab

GATA gibi kaliteli üniversitelerin bulunduğu aralıklarda değişimler çok olmaz rahat olun demek istiyorum. Üni kapanmalarını da çok dert etmeyin bir tane üniversitenin inşaatı 2013te 89k, 2014te 98k, 2015te 187kya gerilemiş. Çok uçuk değişimler de yaşanabiliyor o zaman üniversiteler kapanmamıştı. Demek istediğim kapatılan üniversiteleri çok dikkate almayın, geçen yıl 80k olan bölüm bu yıl 85k da olabilir 75k da veya 100kya da geriler. Her sene beklenebilen şeyler bunlar.

Hocam bizde biliyoruz talep meselesi oldugunu ancak tahmin ediyoruz amacimiz bu zaten tahmin etmek nasil kimse sinavin ne zaman aciklancagini bilmiyor ve tahmin yurutuyor kendince bizde tahmin yurutuyoruz bazi seyleri gox onunde bulundurarak

• Evet sizkn bulunduğunuz aralıkta muhakkak gerilemeler olucaktır. Benimde tek temennim 10-15k aralığında en azından 100-200 kişilik bir gerileme olması.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.