Şimdi Ara

SIRALAMA EN FAZLA NE KADAR YUKARI ÇEKİLEBİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE YGS NETLERİM EN KÖTÜ İHTİMALİ DÜŞÜNEREK HESAP YAPIYORUM.

SIRALAMAYIDA PUANZADAN BAKIYORUM , TAHMİNİ YANİ.

YGS'DE TÜRKÇE : 25 MAT : 18.25 SOSYAL : 23 OLURSA EĞER , YGS SIRALAMAM TAHMİNİ OLARAK 218.262!

LYS'DE MAT: 40 GEO : 15 EDB:45 COĞ :20 YAPARSAM EĞER SIRALAMAM TM2 VE TM3 DE 17-18 BİN ARASI!

SİZCE İMKANSIZ MI ? YANİ HEP ÖRNEKLER 100K DAN 10K YA DİYE GELİYOR AMA EMİN OLAMADIM

• YGS'de
    Turkce 27
    Sosyal 18
    Matematik 8
    Fen 14 tane yaptim..

Lys'de fullesem her seyi hacettepe tip olur mu ?
    Bunu bile gördüm umudunu kaybetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: paraklit

YGS'de
    Turkce 27
    Sosyal 18
    Matematik 8
    Fen 14 tane yaptim..

Hani Bi söz vardır ''Mukemmelı basarmak ıcın ugras basarı arkasından senı kovalar''
    yanı sen hedefını ınancını yuksek tut ona gore calıs gerısı gelır emın ol
  • quote:

YGS'de
    Turkce 27
    Sosyal 18
    Matematik 8
    Fen 14 tane yaptim..

YA ONLAR BİRAZ TROL. AMA BEN ŞAHSEN ÇOK ZOR OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM, ÖZELLİKLE EDB. 45. COĞRAFYA 20 VE GEO 15.

MATEMATİKTE BİRAZ TEDİRGİNİM
  • Dostum moral bozmak gibi olmasın ama ygs de 25 yaptıysan lysde 40 imkansız . Ben 34.25 yaptım matta ona rağmen 40 yapsam lys de sevinirim . Bu arada sayısalım . Bence senin yapıcağın en iyi şey ezber derslere çalışıp onlardan yüsek alman olur mattan da iyi çalışırsan 30 alırsın ama 40 yapmak için iyi bir temel bide yorum yeteneği falan lazım bence.
  • Ben sinavda hastalandim sonn40 dkda bayildm lysde guvender ve toderde derecem cok yuksekti ve donem boyu her denemem cok yuksek geldi eger bilmedigin icin yapamadysan lysde o kadar cekemezsin aksilik sonucuysa ve normalde basariliysan cekersin
  • quote:

YGS'de
    Turkce 27
    Sosyal 18
    Matematik 8
    Fen 14 tane yaptim..

Evet en ufak bir umut olsa değerlendirmek lazım. Valla hocam ygsden sonra lysde fulle oynuyorum bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernpalyaco

Ben sinavda hastalandim sonn40 dkda bayildm lysde guvender ve toderde derecem cok yuksekti ve donem boyu her denemem cok yuksek geldi eger bilmedigin icin yapamadysan lysde o kadar cekemezsin aksilik sonucuysa ve normalde basariliysan cekersin
    YGS'DE İLK SENEM. NORMALDE SINAV MİN. 350 ÇEKECEĞİM Bİ SINAVDI FAKAT OLMADI.

ŞAHSEN LYS MATEMATİĞİ YGSDEN KOLAY BULUYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Dostum moral bozmak gibi olmasın ama ygs de 25 yaptıysan lysde 40 imkansız . Ben 34.25 yaptım matta ona rağmen 40 yapsam lys de sevinirim . Bu arada sayısalım . Bence senin yapıcağın en iyi şey ezber derslere çalışıp onlardan yüsek alman olur mattan da iyi çalışırsan 30 alırsın ama 40 yapmak için iyi bir temel bide yorum yeteneği falan lazım bence.

Bu kafayla 40 yapman zaten imkansız. Ygs mat ile Lys mat ayrımını hiç anlamamışsın zaten
  • 250.000 ygs siralamasiyla Lys'den sonra Istanbul Hukuk, 80.000 ygs siralamasiyla Lys'den sonra Hacettepe Tip'a yerlesmis arkadaslarim var benim
  • Sonuc olarak calisirsak olur bence afkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1996

Lys matematik sınavına girip çıktıktan sonra da aynı şeyi düşünecek misin bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawm

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1996

Lys matematik sınavına girip çıktıktan sonra da aynı şeyi düşünecek misin bakalım

Alıntıları Göster
    Asagı yukarı bende aynı netleri yapmak istiyorum ama su mat2 gözümü korkutuyor.

ben 35 dedim mat 2 ye harbi gecen sene gibi olmasından korkuyorum

• Ygs de 18 yapan adamın lys de 40 yapması zor. Gerçekçi konuşalım tamam şimdi ygs lys farklı diyecek insanlar olacak tabii ki farklı lys kat kat daha fazla konu daha baba konu ve çok daha zor sorulardan oluşuyor. O matematiği alçalt az hocam üzülmeyesiniz sonra.

Mat 25 de
    Geo 15
    Edb +50
    Coğ fullesen yine olur birşeyler
  • ezzgiss E kullanıcısına yanıt
    Hacettepe tıpa girenin SSini at doğru söylüyorsan?
  • Burada örnek aramak yerine örneğin kendisi olmaya çalışsanız sıralamanızı zaten hayal edemeyeceğiniz kadar çekersiniz.
  • 1.bile olabilirsin sen hadi bastir kocum.

Nah olursun.
  • 120kdan 8kya gördüm şok oldum sizde olun
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    YAPA BİLİRİZ YA DA YAPAMAYIZ , ZATEN OLUR MU DİYE SORUYORUM ADAM GELMİŞ NAH YAPARSIN DİYOR.
    EDEBİNİZ YOKSA KONUŞMAYIN, HADDİNİZİ BİLİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicoffee -- 29 Mart 2014; 13:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musicoffee

YAPA BİLİRİZ YA DA YAPAMAYIZ , ZATEN OLUR MU DİYE SORUYORUM ADAM GELMİŞ NAH YAPARSIN DİYOR.
    EDEBİNİZ YOKSA KONUŞMAYIN, HADDİNİZİ BİLİN.
    lan şurda adamın neden umutlarını kırıyosunuz ki? hocam ıyı bır lys yapınca 10 bınlere kadar dusebılırsın ama cok calısman lazım ımkansız degıl ama zor :) kı ayrıca full ceksen ham puanın 423 oluyor okul puanı 40 gelse 463 6 bın 5 bın oluyorsun matematiksel olarak sansın var yanı cok calısman lazım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 29 Mart 2014; 13:53:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.