Şimdi Ara

SIRALAMA FORMÜLÜ BULUNDU!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.tahminhesap.com/Hesaplama/LYS_Puan_Hesaplama/#sonuc BU SİTEYE NETLERİNİZİ YAZIN.ÇIKAN PUANI 2014 YIĞINSALINA GÖRE BAKIN.PUAN OLARAK BİREBİR DOĞRU YGS SONUCUMU KOYDUM NERDEYSE VİRGÜLÜNE KADAR AYNI.BU SENEKİ SIRALAMA 2014TEN DAHA İYİ OLACAK

• Ek puanlı yerleştirme nedir hocam
  • ONU BEN DE ANLAMADIM AMA SEN OKUL PUANSIZ LYS PUANINA BAK DOĞRU SONUÇ ALIRSIN
  • hocam 410 falan diyor da sıralaması kaç olur ki bunun
  • İNŞALLAH BÖYLE OLUR
  • 12-13K DİYOR 410 PUAN İÇİN.
  • Tm 3 458 diyo kac bin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle gelirse alnının çatından öperim

• OKUL PUANSIZ LYS PUANINIZI HESAPLAYIP BAKIN BENİM DEDİĞİM MF İÇİN ÇÜNKÜ 2014 FEN ZORDU Kİ BU SENE DAHA DA ZOR MATEMATİK BU SENE İYİ AMA O KADAR DA MÜKEMMEL DEĞİL HERKESİN TM İÇİN KESİN BİRŞEY SÖYLEYEMEM.
  • 2014 yığınsalına niye bakıyoruz ki arkadaşım? 2014'den çok net bir şekilde daha kolaydı bu sene,hem de kişi sayısı bu sene daha fazla. kesinlikle yanlış inanmayın. bu seneki ygs puanını da doğru hesaplıyor bu arada.
  • SÖYLER MİSİN BANA FİZİĞİ 20NET ÜSTÜNDE YAPAN KAÇ KİŞİ VAR. Kİ BİYOLOJİ VE KİMYA DA 2014 AYARINDAYDI.BU SENE FİZİĞİ YAPAN UÇACAK BENCE.
  • Böyle gelmesini çok isterim ama biraz iyimser gibi geldi bu site.Hem puanı puanzaya gore fazla hesaplıyor yani Ygs kismi aynı ama lysyi fazla hesaplıyor.Kendi ham puanıma 2014 yiginsaldan baktığımda 17bin gibi çok iyi bir sıralama geliyor ama imkansız gibi geliyor bu sıralama bana

• Fazla iyimser bu.

• Formule bak sen 2014 siralamamiza bakacakmisiz. Ona herkes bakmistir zaten simdiye kadar. 2014ten daha iyi gelecegi de yok zaten

• 2014 ten daha mı iyi gelecek dersin

• ygs'yi doğru hesaplamaları normal değil mi ? zaten netler belli sonuç belli ,kat sayıları ayarlamak zor olmasa gerek. Lys için henüz erken ki burası da yanıltacak insanları bence
  • BEN 2014 DEN DAHA İYİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ FİZİK NETLERİ BAYAĞI DÜSTÜ.OLMADI 2014 E GÖRE ALIRSIN
  • Bence de

• MADEM ÖYLE KATSAYILARI NEDEN DİĞER SİTELER AYARLAYAMIYOR İKİ SAAT NETLERİME GÖRE PUANI DÜZGÜN HESAPLAYAN SİTE BULMAKTI.YGS SONUCUMA BAKINCA DOĞRU HESAPLADIĞINI DÜŞÜNDÜM.LYS İÇİN DAHA İYİ HESAPLAYAN SİTE VARSA BEN DE BİLMEK İSTERİM.
  • Herşeyi geçtim çok fazla iyimser.yığınsala baktığımda 11 bininci oluyorum. Ben 30 bine girer miyim diye düşünüyorum. Fazlasıyla iyimser ve yanlış bakış açısı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.