Şimdi Ara

Matematik Formülü Buldum.. Lütfen Bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Söylemek İstediğim Birşey Var Dalga Gececek Olan Alay Edecek Olan varsa Altdaki Konuyu Okumadan Cıksın Topicden.

Arkadaşlar Bir Formül Buldum veya Pratik Bir Yöntem 15-20 Gündür Sürekli Üzerinde Araştırma yapıyorum ve Şuanda Doğruluğundan Kesinlikle Eminim Ama Bunun Uzman Kişiler Tarafındanda Doğrulanmasına İhtiyacım var. Bulduğumu Burada Söylemek İstemiyorum ama kısaca Bilgi Vereyim..

1+3+5+7+9 ...

yukardaki Dizeye Benzer Bir Dizenin Toplamıyla Alakalı Birşey

Şimdi Ben Bu Bulduğum Forumülü Nasıl Uzaman Kişilere Doğrulata Bilirim... Çevremdeki Öğretmenlere Güvenemiyorum ...

Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler...

• öncelikle formülün sana ait olduğunu noter'e onaylat. noter senden gerekli evrakları isteyecektir zaten.
  • zaten bunla ilgili bi formül var. ''(son terim - ilk terim / artış miktarı ) + 1 . (ortadaki terim) '' şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnngn -- 10 Kasım 2008; 14:51:30 >
  • n kare degilmi formülü bunun bundan kısasının bldysan işe yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

öncelikle formülün sana ait olduğunu noter'e onaylat. noter senden gerekli evrakları isteyecektir zaten.

Noter'e Para Harcamadan Önce Formülü Birde Uzman Birisine Doğrulatmam Gerek. Bu Konuda Yardım Gerek...

2 : Noter Bu işlem İçin Ne Kadar Ücret Alır ?
  • dalga geçmek değil de çok büyük ihtimalle(lim x->0 sinx/x) buldugun formül ya önceden bulunmuş senin haberin yok yada yanlış ama universtedeki hocalara danışabilirsin.
  • güveebilirsen pme gel ama güvenemezsin bana yok yok sen onaylat sonra açıkla :)
    yaş 14 zaten çalacak değilim :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ngnngn

zaten bunla ilgili bi formül var. ''(son terim - ilk terim / artış miktarı ) + 1 . (ortadaki terim) '' şeklinde

Arkadşaım Bu Değil

Not: Yukardaki 1+3+5+7 ... Dizeyi Örnek Olarak verdim .. Buna Benzer Bir Dizenin Toplamyla Alakalıı..

@desci
    (lim x->0 sinx/x) Formül bu değil

İşte Benim Aradığım Şeyde Bu . 15 Gündür Araştırmadığım Kitap İnternet Sayfası Kalmadı Bulduğum Şeyle Alakalı Hiç Birşey Bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »LosTSouL« -- 10 Kasım 2008; 14:57:12 >
  • dize ne ya dizi olmasın o
  • tek sayıların toplamı ile ilgili formul vardı galiba diziler ve serilere bi bak yoksa eğer yeni formül cümlemize hayırlı olsun diyelim
  • mesela buldun diyelim , gittin sordun profesöre seni tebrik etti falan , bundan para kazanacakmısın ? yoksa sadece parasız bir şöhretmi olacak ?
    ne olacak ben anlamadım.

para ödülü falan mı var yoksa sadece ismin mi duyulcak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mértkan

mesela buldun diyelim , gittin sordun profesöre seni tebrik etti falan , bundan para kazanacakmısın ? yoksa sadece parasız bir şöhretmi olacak ?
    ne olacak ben anlamadım.

para ödülü falan mı var yoksa sadece ismin mi duyulcak ?

ne bileyim ben ne olacak ... işte bundan dolayı kimseye söylemiyorumm :)

@dogii
    Diziler ve Serilere Baktım . Bulduğumla Akalalı Hiç Bir Şey Bulamadım..

@

Noter' e Tasdikletecek Olsam Ne kadar Ücret Alır Böyle Birşeyde ?
  • Noter matematikten anlıyorsa bayağı bir alır. Noterden notere değişiyor bu işler. Eğer işin ucunda büyük para varsa noterde durumu çakarsa 4 - 5 hanelere kadar çıkabilir. Belli olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Noter matematikten anlıyorsa bayağı bir alır. Noterden notere değişiyor bu işler. Eğer işin ucunda büyük para varsa noterde durumu çakarsa 4 - 5 hanelere kadar çıkabilir. Belli olmaz.

Nasıl Yani Noterdeki İşlemlerin Sabit Bir Ücereti Yokmu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »LosTSouL« -- 10 Kasım 2008; 15:12:28 >
  • Dizilerle ilgili bir sürü formül var bunun gibi umarım iyi araştırmışındır. Notera tasdiklettirdikten sonra bir üniversiteye gidip hocaya danışabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/bulusumvar/index.php?proje_id=223

Teşekkürler En Mantıklı Yöntem Bu Sanırım Buraya Yolladım...
  • 1+3+5+7... toplamı kaç tane sayı toplarsan o sayının karesini verir, mesela bu soldaki toplam 16, yani 4'ün karesi.

üniversiteye geçip bir calculus dersi filan alın, o zaman matematikte birşey bulmanın imkansızlığı daha bir belli oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: »LosTSouL«

quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/bulusumvar/index.php?proje_id=223

Teşekkürler En Mantıklı Yöntem Bu Sanırım Buraya Yolladım...

evet ben de tübitak'ı önermek için yazacaktım. ama böyle bir projesi olduğundan haberim yoktu. bu da kadayıf üstüne kaymak olmuş senin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishakk58 -- 10 Kasım 2008; 16:17:52 >

• artık buraya da yazabilirsin madem gönderdin.
    o formüle de senin adın verilirmiş
    süper.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.