Şimdi Ara

Sıralama Kaç Bine Çekerim Mimar Adayı Ablanızdan Tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olabilitesi çok yüksek düzenli ve programlı çalışman lazım galiba attığım kanalın programı vardı ama sana uyar mı bilmiyorum. çekilebilir zor değil. ama 25 hedefleme. 10 bin hedefle. anca o zaman 25 gelir.
  • tırışka kullanıcısına yanıt
    çekilebilir. önündeki tm cileri hukukçuları falan çıkartırsak zaten o sıralamalardasın ama şöyle düşün senin arkandan gelenlerin seni geçme ihtimali var o yüzden kasman lazım 80e girmek istiyorsan 50-60 bini hedefleyeceksin ona göre hesaplayıp çöz bence ablacığımcanımbenim
  • alp314 kullanıcısına yanıt
    400 civarı yapman lazım net hesaplama sitelerine gir ama bu sene sınav kolay olacak galiba dua et zor olsun. O yüzden 430 falan yapmaya çalış. Güzel yer, tavsiye ederim yani güzel seçim. Okul puanını düşünme yokmuş gibi davran
  • hasan2144 kullanıcısına yanıt
    ben de bu sene tekrardan girdim ama sırf keyfiyetten açıkçası. 140 bininci oldum resmen sallayarak. rica ederim ne demek severim böyle şeyleri
  • cancanovski kullanıcısına yanıt
    40k mimarlık dediğin biraz zor madem doğruları istiyorsun zaten önündeki insanların çoğu MF ci o yüzden hayvan gibi çalışman lazım 20 bini hedefle netlerin fule yakın olması lazım olur mu olur evet ama eğer çalışmazsan gözüken şey senin nişantaşı bahçeşehir falan olur gibi.
  • ailen hangisindeyse o daha iyi. İkisi de başa baş gidiyor bu konuda hatta komik gelecek ama bazı özel üniversitelerin öyle fırsatlarını duyuyorum ki keşke özele gitseydim diyorum.
    Ailen istanbuldaysa itü ankaradaysa odtü derim ben ama itü benim için fav'dır.

10 bine çekersin sıralaman zaten güzel, böyle çalışmaya devam et biraz daha zorla kendini gelir 10k kolay senin için.
  • Adam Lallana kullanıcısına yanıt
    hedef 9 bin?
    iyiyimiş okul puanını düşünmemeye çalış.
    Yoksa ona güvenip çalışmazsın. Temelin iyiyse olur ama bırakmaman lazım sonlara doğru çok açılıyor fark çünkü millet bırakıyor
  • Ygs1 440k
    Lys hedef mf4 130k yapabilirmiyim mat2 seviyem ne çok iyi ne kotu orta bir seviye çalışmayı birakmadim elimden geldiğince çalışmaya gayret ediyorum yapma ihtimalim ve hangi netlerle yapabileceğimi söylersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellious96 -- 29 Mart 2016; 20:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS-5 527 K
    Hedef TM -1 149K Dokuz Eylül YBS OBP Kırık (24 gelcek)

Tavsiye vs verir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 29 Mart 2016; 20:13:27 >
  • DarkPoweR! kullanıcısına yanıt
    ygs de mf3 ile seçim yapan zaten 4-5 bin kişi falan var tıpa falan dağılıyorlar o bakımdan senin önündekilerin de onlardan olduğunu düşünürsek mf 4 de aslında sen şu anda 90 binde falansın. 20 bine çekilir ama okul puanı hariç 20 bine kaç netle girebiliyorsun videoda verdikleri sayfalardan falan hesapla bi
  • Abla mimarlıkla ne alakası var sıralamanın inekmatur vardı bide sen çıktın

• fenci466 F kullanıcısına yanıt
    akıllı olmasam mimarlık okumazdım

tm de öne çekmek daha kolay. 80 bininci olduysan önünde tm neredeyse yok zaten. hadi olsun olsun 20 bin kişi olsun. geri kalanlar hep sayısalcı. Mantıken. Mühendis doktor vesaire.

Sıralaman iyi. Netlerini 40k ya göre ayarlarsan yapamazsın. 20 ye göre ayarlaman ona göre çalışman lazım çünkü sınavda otomatik olarak düşük yapıyorsun istersen türkiye beşincisi ol.
    Şu videodaki arkadaşlar program falan vermiş bi bak ona ben inceledim fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: HukukcuArkadas

Abla mimarlıkla ne alakası var sıralamanın inekmatur vardı bide sen çıktın

istanbulda ingilizce mimarlık yüksek bir sıralama istediği için arkadaşlara söylemek istedim boş boş konuşmadığımı anlamaları açısından :)
  • ezgtspnr kullanıcısına yanıt
    Peki ablacım iyi forumlar başarılar

• kanalın hayırlı olsun
    sınava yine girsen yine mimarlık istermisin
  • nigeldeyoung N kullanıcısına yanıt
    önündekilerin çoğunun mf ci olduğunu düşünürsek olma ihtimali var ders programı falan düzenleyip planlı bir şekilde git sakın yalap şap gitme. ayakların yere bassın kendini kandırma
  • Rebellious96 R kullanıcısına yanıt
    senin durumundakiler için videoda açıklamışlar ona göre düşünürsek lys de yüzde yetmiş net yaparsan girebiliyorsun sanırım
  • kanal benim değil ben de geçen gün forumda buldum falan şimdi kanal sahipleri ile iletişime geçtim ileride belki ben de tavsiye verebilirim. şu anda gelen yorumları cevaplamak hoşuma gitti.

Neyse, sınava 5 kere girsem 5 kere mimarlık isterim.
  • sıralaman çok kötü çekebilir misin bilmiyorum ama tm den gireceksin yine de 200 bin civarına falan girebilirsin eğer çalışırsan ama fule yakın hedeflersen gelebilir. Emin olamadım şimdi, çalışman lazım sınava bağlı. Dua et zor olsun ki sen yüksel
  • ygs 2 100k hedefim 25k-30k arası full lys kasıp adam gibi ygs bakmadığıma mı yanayım bilmiyorum geo ve biyoliji bitti mattan 5 konum var nisanın 2.çeyreğinde tekrarlar dahil tüm konular biter tahminen sonra full deneme sınava kadar sizce çekme şansım var mıdır? Not:1 ay önceki lys netlerim mat 20 geo 19 fizik 10 kimya 15 biyoloji 22 idi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.