Şimdi Ara

sıralamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • puanlar kötü gelse bile siralama istediğimiz gibi olur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak mesela simdi hocam
    2013te ayni puanla 9k civarinda olan birisi
    2014te yine ayni puanla 7k civarinda olmus.
    Ben 2014 ygsye girmis biri olarak 2015'in daha secici oldugu kanaatindeyim. Bu yuzden
    2015te ayni puanla 5.5k civari olunur gibi dusunuyorum.
    Etrafta hangi arkadasim varsa dersanede en iyi kimler varsa hepsinin sinavi berbat gecmis benimde oyle tabi.

• aynı herkes ama her bir yanlış canımı sıkıyor hepsi de cozdugum sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: eagac

Bak mesela simdi hocam
    Ben 2014 ygsye girmis biri olarak 2015'in daha secici oldugu kanaatindeyim. Bu yuzden
    Etrafta hangi arkadasim varsa dersanede en iyi kimler varsa hepsinin sinavi berbat gecmis benimde oyle tabi.

peki geçen sene sınavdan sonra herkes berbat diyor muydu ?
  • Herkesin berbat dediğine bakmayın yapan gene yapmıştır arkadaşlar derece yapan bir arkadaşım sınav sonucuna bakmaktan korkuyordu kötü geçti diye 2013 YGS'de. Ama hem okulda hem dershanede en iyisi oydu yani. Burada "kötü" ile niteledikleri durum önemli olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

quote:

Orijinalden alıntı: eagac

Bak mesela simdi hocam

peki geçen sene sınavdan sonra herkes berbat diyor muydu ?

Benim kotuydu o yuzden ben berbat demistim. Etrafimdaki arkadaslarim berbat falan dememisti.
    Bak mesela ben ve iki kisi daha dersanede hep 1.cilige oynadik. Ucumuzdende ilk bin bekleniyordu ama sonuc hüsran. Benim 120-130 arasi bir netim cikacak digerilerinin de oyle. En iyimiz 10 bos birakmis zaten. Yani bizde boyleysek herkes kotu yapmistir. Zaten forumdada konustum iyilerle hep boyle genel durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

Herkesin berbat dediğine bakmayın yapan gene yapmıştır arkadaşlar derece yapan bir arkadaşım sınav sonucuna bakmaktan korkuyordu kötü geçti diye 2013 YGS'de. Ama hem okulda hem dershanede en iyisi oydu yani. Burada "kötü" ile niteledikleri durum önemli olan.

Tabii ki ilk bine giren adam yine yapmistir her turlu. Ben deneme sinavlarinda kac kere feni fulledim simdi 6 tane yanlis var yani benim icin buyuk bir hayal kirikligi. Ki biz sorulara dun dersaneye gittik beraber baktik o arkadaslarla. Durmadan baska bir yanlis daha cikiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.