Şimdi Ara

Sıralamalar 2019'a yakın gelicek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2018 civari gelir 2019 dan daha iyi geleceği kesin hocam 2019 ile alakası yoktu sınavın
    Tyt de Ayt de diğer yıllara göre oldukça zordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 27 Haziran 2021; 13:58:26 >
  • 2019 mu :D , kimse yapamadı diye düşünüyorum obp baya etkisi olacak çünkü yapamadık

• 2018 den bile iyi gelebilir çevremi gozlemliyorum 20k dan Mezuna kalan gecen sene ayt si 72 falan olan çocuklar 55-60 bekliyorsa bir sıkıntı var demek ki zaten tyt yi söylemiyorum bile 70 bekliyo herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 27 Haziran 2021; 14:0:25 >
  • Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki beklenen yığılmadan kat ve akt büyük bir yığılma oldu. Bu sene de beklenmedik şeyler olacak gibi geliyor. Sonuçlar açıklandığında görüşürüz.
  • tytkasmayangenç T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene de siralamalarin daha iyi gelmesi bekleniyor kat kat daha iyi gelecek bence çevremde daha 1 tane iyi birsey duymadim garip bir yıl benim de keza berbat ötesi gecti
    Hayırlısı olsun hocam, bu sene zormuş ben de öyle duyumlar aldım. Canınızı çok sıkmayın, sonuçta sıralama sınavından bahsediyoruz. Çok emek vermişsinizdir eminim. Şimdi bunları düşünmek yerine, kendinze vakit ayırmaya çalışmanızı tavsiye ediyorum.

GEÇEN SENE BELEŞ BİR SINAVDI ONU GEÇTİM İLK SENEM MAT 5 YANLIŞIM VAR MUHTEMELEN FENİ KONUŞMAYALIM BU SENE ÇOK KİŞİ AĞLAR 

hayaller hayatlar olmayın sonra. 2019da da 2018den daha iyi gelcek dediler fersah fersah daha kötü geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.