Şimdi Ara

Sıralamalar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde birisi tercih listessini yazıp hangisi gelir diye sorduğunda 20000. mesela.geçen sene 18000 den alana gelir diyoruz.geçen seneki sistem olsa tamam.büyük ihtimal gelirdi.peki bu senenin 20000 i ile geçen senenin 20.000 ini nasıl kıyaslıyoruz.şimdi puanalr ayrıldı mf3 mf4 diye.ben çok tırssıyorum.ya bizim düşündüüğümüz gibi 20 000. nin 18 000lik.30000. nin 27000 lik yerler aslında tutmuyosa :S çok karıştı ya.böyle olunca heyecan daha da artıyo.belki de 20000. geçen sene girseydi 15000. olcaktı belki de 25000. olcaktı.aldığım puan iyi mi kötü mü ona bile karar veremiyorum.kaç yıllık rehber hocalar da bilmiyo.heyecanla beklemekten başka çare kalmadı ..

• SAY-2'yi MF'lere bölmediler, 4 farklı sürüme dönüştürdüler. Yani her bir MF'yi bir SAY-2 gibi düşünebilirsin.

Bölümlerin kontenjanları belli, her yıl kaçıncıları aldığını ve bu yıl da kaçtan alabileceğini az çok görebiliyoruz, ilk kaçların girdiği belli.

Bir de bu saatten sonra değişik değişik komplo teorileri üretmek çözüm değil artık. Bekleyeceğiz, yapacak bir şey yok.
  • evet yapcak birşey yok beklicez ama insan ister istemez düşünüyo bunları
  • bende en çok bundan tırsıyorum.mesela bu sene mf-4ten 13.bininci adam geçen senede say2 de 15bine denk olması tarzı bi durum oluşursa cidden kötü olur
  • en yetkili kurum açıkladı işte daha ne istiyosunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.