Şimdi Ara

Sıralamalardan kafayı yemek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar çabaladım neler yapabileceğini biliyordum ama gerçekten sınavdan beri kaç gelecek diye düşünmekten uyku bile uyuyamıyorum yapamadığım için kendime de çok kızgınım ailemi hayal kırıklığına uğrattım eadan 1-2k yaparım diye düşünürken 10k olursa diye dua ediyorum gerçi 10kdan da ne yapacağım bilmiyorum itü econ a gidebilsem keşke diye dua ediyorum resmen tanıdığım çoğu kişi de kötü diyip geçiştiriyor hiçbir şey söylemiyorlar buraya da böyle içimi dökmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serialchiller -- 14 Temmuz 2021; 13:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :(((((((((((((((((((((((((((( sen bensin aga :D

• Hocam zor zamanlar bunlar. Yapacak tek şey, bir şekilde hayata devam etmek. Hepimiz mutlu olmak istiyoruz ve bu en doğal hakkımız. Bu ülkede genç olmak böyle ne yazık ki. Sürekli senden bekler ama kendisi hiçbir şey vermez. Lanet olsun diyerek devam...

• Aynı durumdayım. En kötü ilk 5 bine girerim diyordum şimdi 20 bin gelse havalara uçarım. Q tv nin dediği gibi gelse sıralamalar anca kurtarır beni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netleriniz kaç hocam? Umarım iyi gelir.

• Netiniz kaç hocam?

• Netler kaç hocam fazla moral bozmayın sıralamalar iyi gelecek bence

• en azından siz daha sıyırmamışsınız hocam olaya bu yönden bakın birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 15 Temmuz 2021; 18:34:37 >
  • Ben sürekli ya doğru saydiklarım da yanlışsa ya kaydırma yaptıysam diye kendimi yiyorum :D Paranoyak oldum iyice hiç iyi değilim. Açıklanmasından da korkuyorum,,,,

• 18den iyi gelmediği sürece istediğim bölümün gelme ihtimali yok. 18den iyi gelme ihtimali olsa bile obpmim 89 olması, yığılma olabilme ihtimali derken o ihtimali de kafamdan sildim iyice. Sinav anında mal oldum daha da kendime gelemedim ben cidden ya

• Aynı süreçten geçen sene geçtim.
    Bomboş, hiçbir şey yapmadan oturup düşünüyordum. Halıyı, tavanı, duvarı falan izliyordum, harbiden çok sağlıksız bir durum. Mümkünse kendinize oyalanacak bir şey bulun. Dizi, film, oyun, spor vesaire. Sonuçlar açıklanana kadar dayanın, ama dediğiniz gibi beklenmedik bir sıralama gelecekse ona göre araştırmalarınıza da lütfen başlayın. Sonuçlardan sonra tercihe kadar çok bir süreniz yok.

• benim sınav iyi geçti fakat kaydırma yapmaktan, işlem hataları yüzünden istediğim yeri kaçırmaktan çok korkuyorum.

• Ayt mat dışında kontrol etmedim ayt mat 26/2. Max 75 tyt 51 52 ayt olur daha fazla beklemiyorum.

• Ben de tyt yi zaten hallettim en kötü 8-9k yaparım diye girdim sınava

25k dan kötü gelmese diye dua ediyorum yemek bile yiyemiyorum tüm gün duvarlara bakıp sıralama videosu izliyorum

• Sıralama beklemek çok koymuyor potansiyelini ortaya koyamamak can sıkan olay bence o kadar çalış ve gelen netler insan canını sıkar derecede verdiği emeğe üzülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 15 Temmuz 2021; 18:54:37 >
  • Hocam benim de 89 tyt 51 ayt 84 obp var 40k civarı bekliyorum ama sonra acaba tytde şunu doğru mu yaptım buna doğru diyorum ama ya yanlış yaptıysam diye kafamda düşünceler dolaşıp duruyor.Ama nedense ilk 50kya giremeyeceğim diye çok korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhninhayaleti

Hocam benim de 89 tyt 51 ayt 84 obp var 40k civarı bekliyorum ama sonra acaba tytde şunu doğru mu yaptım buna doğru diyorum ama ya yanlış yaptıysam diye kafamda düşünceler dolaşıp duruyor.Ama nedense ilk 50kya giremeyeceğim diye çok korkuyorum

Aytden kesin eminim tüm soruları hatırlıyorum da tytde de hatırlıyorum ama ya yanlış hatırlıyorsam diye panik oluyorum

• Dhninhayaleti D kullanıcısına yanıt

Size 50 k gelir

• Sayısalcı mısınız hocam

• kro60 K kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlığım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.