Benimki de sizin gibi hocam bir de 96.75 kırık obp var.Bakalım ne gelecek :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Benimki de sizin gibi hocam bir de 96.75 kırık obp var.Bakalım ne gelecek :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
50k gelir derken 50knın içine girersin mi yoksa sıralama olarak mı 50k.Sıralama olarak bahsediyorsan 2019da 46k gelmiş bu netlerle 2019 dan kötü geleceğini düşünmüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sormayı unuttum hocam,kaç k bekliyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaçtan kaça atmıştı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ea’da hamda 500 küsurlardaydım 804. Olmuştum yerleştirmede dlxldlld obp 84 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin netler kaç hocam bayağı yüksek o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tyt geçen seneden 12k ayt 63.75 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
umarım istediğiniz olur hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA6C1957D -- 11 Ağustos 2024; 1:0:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Milleti boşver ben kendimden minimum 5k brkliyordum şuan 27k puhahhaa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |