Şimdi Ara

Sıralamam çok düşer mi?Sınavda basıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben ygsde 14bindeydim hedef ise fizik okumakti.ilk 10 bin Tübitak bursunu alıp ODTÜ fiziğe yerleşmek istiyordum.Size durmumu anlatiyim.Ogrenci degisim programiyla yurtdisinda bir sene okudum.Turkiyey 3. Sinifta geri dondum.Yabanci ozel lisede okuyorum ve okulda ogrendigim konularin hic biri ne ygsde ne lysde karsima geliyor.3. Sinifta dershaneye gittim ancak ogrenci degisim programi sonrasinda alisma yilim olarak gitti ve dersleri Hic birini dinlemedim.

Bu sene gecen seneki hocalarin beklemdigi bir sonucla ygsde 14bininci oldum ama daha iyi bekliyordum dogrusu.0dan baslamis olmama ragmen Lysde ortalama 42 net civarı yapıyordum.2014 lys 44 net 2013 lys 42,25 net geldi ancak gerçek Lysde 36 soru işaretledi.Çünkü sınıfta sınavın ortasında biri ayağa kalkıp tahtanın önünde (iki sıra onumde) kuştu.arkasından biri altına kaçırdı.Bu sırada tüm konstrasyonumuz bozuldu.İlk çıkma izni verildikten sonra sınıfta 5-6 kişi kaldık.Bu sinav sırasında yer temizlendi ve kku kardesimiz tuvalete gittiginden sanirim sinif sorumlusu hakkinda tutanak tutuldu.Bu olayla4 yuzuden en basit sorulari bile yanlis yapmiş olabilirim.boş bıraktıkları arasında da çok basit sorular var.Yanlış anlamayin kusan kardeşimi suclamiyorum sonuçta o da insan belli ki midesi kotuymus belkide iç kanama geçiriyordu bilemeyiz ancak bu durum beni com zora düşürdü.Sizce kaçar net yaparsam fenden ilk 20 bin içinde kalabilirim Mf2den.Bio 27 kimya 26 fizik 24 civarı geliyor ancak bir dahaki Sınavda da basıma aynı şeylerin gelmesinden korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forgos -- 15 Haziran 2015; 17:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun fizik kimya biyoloji 20şer yaparsan sıralamanı korursun (matı 25 kabul ettim)
  • Dostum ilk on bin kaçmış gibi görünüyor ama sıkma canını senin yerinde olmak isteyecek emin ol dokuz yüz bin kişi girdi bu sınava. Fizik ve kimyadan 25 üstü yap ilk yirmi bin garanti diyebilirim sana. Ama tabiki bilemeyiz ilk on bin zor gibi bıraz ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibeyindonanimhaberi A kullanıcısına yanıt
    Benim yaptığım hesaplarda mata 42 girip genlere 25 girince ancak mf2de sıralamami koruyor gözüküyorsun.Umarım dediğiniz gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forgos -- 15 Haziran 2015; 17:47:27 >
  • goktugyildirim kullanıcısına yanıt
    Doğrusu bana da öyle geliyor.Bu kadar yaklaşmışken hedefe kontrolüm dışı sebeplerden kaybetmek çok umut kırıcı oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.