Şimdi Ara

sıralamam ne olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: c_green_1907

quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

abi yalan o olay geçen yılki sınav sonuçlarına bi göz at görürsün
    bi puan türünde puannı hesaplanması için o sınava başvurmak şart!

kim diyo başvurmak şart diye.Ben başvurmadım fen sınavına al sana geçen yılki sonucum bak bakalım hesaplanmış mı hesaplanmamış mı mf puanları

sıralamam ne olur?

şimdi bi çok şey netleşti :)
    geçen yıl bakıyorum 400 binden eleman alan bölüm var sayısalda. zaten 270 bin küsür başvuru var nasıl oluyor saol

• arkadaşlar bide bana yorum yaparmısınız

türkçe: 35
    mat: 27
    fen: 32
    sosyal 16.25
    sıralama :36xxx
    mat:43.25
    geo:20
    fizik:18.50
    kimya:26.25
    biyoloji:18.50
    sıralamam kaç bin olur sizce
    okuldan 67 gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marx_92 -- 6 Temmuz 2011; 15:44:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

quote:

abi yalan o olay geçen yılki sınav sonuçlarına bi göz at görürsün
    bi puan türünde puannı hesaplanması için o sınava başvurmak şart!

kim diyo başvurmak şart diye.Ben başvurmadım fen sınavına al sana geçen yılki sonucum bak bakalım hesaplanmış mı hesaplanmamış mı mf puanları

sıralamam ne olur?

şimdi bi çok şey netleşti :)
    geçen yıl bakıyorum 400 binden eleman alan bölüm var sayısalda. zaten 270 bin küsür başvuru var nasıl oluyor saol

ne demek gece gece biraz uğraştım ama :D

• @sueg

gel girelim koçum. bu netlerle ve bu okul puanıyla en iyi ihtimalle 35.000 olur diye düşünüyorum hala ben; ki ygs sıran da pek iyi sayılmaz. ben mesela ygs1'de 26.300 gibi bi' sıraya sahibim. türkçe: 32 8 mat: 35 4 fen: 34 6 sos: 22 10 lys'de mat: 44 4 geo: 23 7 fiz: 24 6 kim: 26 4 biyo: 27 3 okuldan da 66 gelecek ve 20.000 için bile pek umudum yok açıkçası. girelim yani iddiaya, bana uyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henry hill -- 6 Temmuz 2011; 17:25:35 >
  • @marx_92

28.000-32.000 olur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henry hill -- 6 Temmuz 2011; 17:24:52 >
  • teşekkürler istediğim yer gelmeyecek gibi artık önüme gelen yeri yazacağım tavsiye ettiğin yerler meslek ve üniversiteler var mı bu ikinci girişim bir sene daha bekleyemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marx_92

teşekkürler istediğim yer gelmeyecek gibi artık önüme gelen yeri yazacağım tavsiye ettiğin yerler meslek ve üniversiteler var mı bu ikinci girişim bir sene daha bekleyemem...

önüne gelen yeri yazma, gönlünden geçen bi bölüm yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimizeric

quote:

teşekkürler istediğim yer gelmeyecek gibi artık önüme gelen yeri yazacağım tavsiye ettiğin yerler meslek ve üniversiteler var mı bu ikinci girişim bir sene daha bekleyemem...

beslenme ve diye. var da zor gelmesi artık mühendisliklere bakacaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimizeric

quote:

beslenme ve diye. var da zor gelmesi artık mühendisliklere bakacaz

oluyosa gıda müh. yaz o zaman

• ortalama beş aşağı beş yukarı (460 cıvarı puan gelecek buda yaklaşık 3x.xxxlerde bir başarı sırası) rahat gelir gibi de meslekleri araştırmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marx_92 -- 6 Temmuz 2011; 18:26:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.