arkadaşlar net ekleme diye bir şey yok :D. sıralamayı yüzdeliğe göre atarsın ona karşılık gelen nete bakarsın. ayrıca %20yi kafamdan atan ben değilim her yıl bunun tahminini, analizini yapan bir hoca. |
Sıralamamı Tahmin Eder Misiniz? (4. sayfa)
-
-
Masum :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yıl 800k arttı bence yüzde 20 rakamı iyimser benim tahminim 40 artıcaktır
Fatih akyol mu
aynen hatta %20den bile az diyordu %17 falan sanırım
-
hocam sen sene başından beri tyt korumayla alakalı başlıklara ağlıyorsun olmadı kendin açıp ağlıyorsun :D. senin tyt koruduğunu bile sanmıyorum ben
-
Dostum o adam fazla iyimser inan bende öyle olsun isterdim fakat bu yıl 800k anormal bir artış ve 30dk olayı artı sınavın kolay olmasj var kaç net yapmıştın tyt de kaç ekledin
Sence bu sene 200+ kaç kişi olur
Ona göe sınava giren 800 k kişiyi tanıyor ve hepsi 200 puanı geçiyormuş
1.1m
-
2 yıldır bu adam aşağı yukarı aynı tahmin ediyor iyimser değil
-
Ama bu sene biraz olağanüstü faktörler var bizim şanssızlığımız
Bir de şey sorcam tyt yi 2020 ye göre mi ekledin net ve kaç tane ekledin?
2019 Aday sayısı: 2m 390k
2019 200+ : 1m 14k
2020 Aday sayısı: 2m 295k
2020 200+ : 1m 42k
2020 de aday sayısı 100k az olmasına rağmen +30dk etkisiyle daha fazla kişi geçmiş bu sene 2020 ye göre kat kat daha kolay bir sınav ve +800k aday sayısı var 1.1 diyen ile tartışmam
bu sene gelen en zor türkçe geldi 200 puana ulaşmaya çalışanların en güçlü olduğu ders normalde türkçeydi o yüzden giren kişi sayısı çok olsa da bu yüzden fazla geçen olmayacak. bu adamlar zaten matematiği yapmıyordu yapamıyordu orta değil kolay sorsan da değişen bir şey pek yok
-
aday sayısının bir önemi yok giren +800k aday orta yaş üstü insanlar bunların kaçı 200 puanı geçecek sence :D
-
Hadi inşallah ya nihayet iyimser birini buldum
dostum net ekleme. sıralama tahmini yapan bi sitede 2020de o sıralamaya karşılık gelen netlere bak tabi % olarak attıktan sonra
-
Çoğu kişi çok karamsar
2020 110+ 77+ ların havada uçuştuğu bi sınavdı o yüzden iyi sıralamalarda çok daha iyi gelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X