Şimdi Ara

SIRALAMANIZ 740 OLSAYDI TERCİH LİSTENİZ NASIL OLURDU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam siz yetkili bi abiye benziyorsunuz ne yazayım bu sıralamaya sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet fikri olan buyursun lütfen

• Bu sıralamada tıp yazarsan kendine yazık edersin tıp 10 20 k arasının yerş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafagpp M kullanıcısına yanıt

Öyle diyen çok ciddi bir kesim var

hocam ben de hacettepe falan yazmayı düşünüyordum;size göre neden mesela cerrahpaşa, hacettepe gibi okulları yazmayım tam fikrinizi merak ettim açıkçası

• Hocam beynimi mi okudunuz!!!  

• Leonard07 L kullanıcısına yanıt
    Hocam önündeki fırsatlar inanılmaz neredeyse yurt dışı garantin var. bir arkadaşımın abisinin arkadaşı senin sıralamalarında Boğaziçi yazmıştı çocuk henüz okurken California merkezli bir şirkette 4 saat çalışarak 10k maaş alıyordu ki bu öğrencilik döneminde. Tıp yazarsan mezun olduğunda Kafkas tıp mezunuyla aynı statüde olacaksın senin kararın tabiki ama ben dönüp bakmazdım bu sıralamalarda tıpa

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonard07

Öyle diyen çok ciddi bir kesim var

hocam ben de hacettepe falan yazmayı düşünüyordum;size göre neden mesela cerrahpaşa, hacettepe gibi okulları yazmayım tam fikrinizi merak ettim açıkçası

boğaziçi bilgisayar da baya iyidir hocam (biz de sadece tıp tavsiyesi olmaz ceng ve yazılım da tavsiye veririz, baya da desteklerim baya iyi bölümler)

direkt almanyaya giden bir öğrenci arkadaşımız baya güzelce özetlemiş olayı 

49Wyoutube
    Üniversite sınavları sonrası tercih dönemine yaklaşırken ekibimizden Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği mezunu Dilruba Reyyan, tercih dönemlerinde kendisine sıklıkla yöneltilen sorular üzerinden mühendislik okumanın artı ve eksilerini değerlendirdi. Tıp mı okumalı mühendislik mi? Mühendislik okumanın zorlukları neler? Mühendislik okurken nelere dikkat edilmeli? Mezuniyet sonrası iş ve yurtdışı olanakları nasıl? Bilgisayar mühendisliği geleceğin mesleği mi? Kadın mühendis olmak zor mu? gibi soruları ve daha fazlasını cevaplandırdı. Keyifli seyirler! 00:00 Giriş 01:30 Mühendislik okumanın zorlukları. 02:52 Mühendislik bölümlerindeki kadın oranları. 03:47 Tıp okumanın avantajlı göründüğü kısımlar. 04:56 Mühendisliğin avantajları. 05:41 Bölümü İngilizce okumanın önemi. 06:42 Uzaktan ve evde çalışma olanakları. 07:51 Maaş verileri. 08:28 Üniversite'de okurken part-time çalışma imkanları. 09:47 Yazılım yapmak için Bilgisayar Mühendisliği okumak şart mı? 11:32 Mühendislikte başarılı olabilmek için dikkat edilmesi gerekenler. 12:17 Bilgisayar mühendisliğinin diğer mühendisliklere göre avantajları. 13:42 Mühendislik alanında kadın olmak. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UC5_0UPuXT5SAGsbTe2T_PJg/join Ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden patronumuz olun. https://www.patreon.com/kirkdokuzw Sosyal Medya: https://twitter.com/kirkdokuzw https://instagram.com/kirkdokuzw https://facebook.com/kirkdokuzw Intro'da kullanılan müzik: Sneaking – jiglr
    https://www.youtube.com/watch?v=sfFqhGF7xyI&t=396s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Ağustos 2021; 2:5:29 >

Düşünülesi , fakat kafkas tıp olayına katılmıyorum dediğiniz aynı tüm fen liseleri eşittir cümlesine benziyor.

Hocam mezun olduğunuzda ikiniz de hekim sıfatını alıyorsunuz statüden kastım buydu.fen lisesi muhabbetinde mezun olunduğunda bir sıfat alınmıyor

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam cs de boun gelmiyor da odtü gelebilir.Çok fark yok sanırsam bu iki bölüm arasında.Beynimin bir tarafı yaz odtü cs gitsin diyor:)

Hocam fl benzetmesini şu yüzden yaptım.Mesela kafkas tıptaki eğitim ile hacettepedeki eğitim bir mi? değil tabii ki, htf de okuyan adam mı daha fazla profesörden ders dinleme fırsatı bulur ktf deki adam mı?Ya da htf mi daha farklı imkanlar sunuyor , ktf mi?Ama şöyle bi durumda var iki fakülteden mezun olan adam da alanında çok çok yetkin isimlerden olabilir(1).Fl muhabbetinde de mesela Ankara Fen ile Kırıkkale Fen.Hangisinde dersine daha iyi hocalar(olimpiyat hocasından tut da Tübitak projecisine kadar) girecek? Aflde tabii ki.Hangisinde derece yapma olasılığın daha yüksek? Tüm bunlara rağmen Aflden çıkan da tr 1.si olabilir Kflden çıkan da tıpkı (1) deki gibi.Okul kazanma durumları da benzer Afl yi kazanmak kflyi kazanmaktan çok çok daha zor.Böyle açıklayasım geldi nedense gülmeyin 

Yok hocam gayet açıklayıcı olmuş
    Söylediklerinize aynen katılıyorum benim değindiğim nokta ikisinin de mezun olduğunda hekim olmasıydı. Sıralamanız için tebrikler, tercihiniz umarım gönlünüze göre olur

• Bu kafadayım ben de hocam.

• boun ee or hacettepe tip(ing) ✌🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sağolun hocam umarım siz de istediklerinize ulaşırsınız,güzel yorumlarınız için de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 2 Ağustos 2021; 3:16:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.