Ase ne olm Aee ise dünyanın en zort isimli mühendisliği(msi) Ben bu okuldan gitmeden o lanet bölümü kapattiracagiz evelallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıralamaya göre bölüm tavsiye ediyorum (4. sayfa)
-
-
AEE bu okulun , bu ülkenin geleceğidir . Sihaları , uçakları , roket ve füze sistemlerini , otomotiv aerodinamik tasarımlarını kim yapacak ?
Ayrıca tool design , machine elements cart curt 2 yıllık makina programlarında gösterilen dersleri barındırmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
say 40k/50k (kız öğrenci, ikamet istanbul)
mezun tavsiye eder misin?
istanbul için paralı vakıf tavsiyen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 11 Haziran 2024; 22:27:3 > -
Hacettepe Cenge bu tavrınızın bir sebebi var mı daha önce de biraz mesafeli yaklaştığınızı görmüştüm
Hocam yorum yapınca polemik çıkıyor. 1000li sıralama yapan biri top tier üniversitede okumalı diyip susuyorum.
-
hee ben mesajda direkt hacettepe olunca ona dediniz sandım. 3kya ne olur o zaman top tier ceng eemler gelmiyor ama bu bölümleri istiyorum
Hocam şimdi para durumuna göre değişiyor, koç, sabancı veya özyeğin için bütçeniz var mı?
varsa yollayın direkt
ankara düşünürseniz bilkent ctis %50 burslu da olabilir
-
İtü ehb geliyor daha ne olsun.
-
2023'te ea 1.8k*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşgünkalaintegral -- 12 Haziran 2024; 17:36:46 > -
Boğaziçi hukuk
-
Hacettepe istatistik
-
say 3702
-
ege tıp + biyokimya uzmanlığı
or
ctis'ten devam edip hem teknik hem sosyal anlamda kendini geliştirip start-up, mobil oyun vs. kovalamaca
garanti olsun diyorsan tıp, risk alıp zenginliği kovalamak istiyorum diyorsan mevcut yerden devam.
-
zengin olsaydım ctis, orta halli olduğum için tıp seçip psikiyatrist olucam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 12 Haziran 2024; 18:56:56 > -
bizim bölümde zengin yok ki? zengin olan gider işletme, iktisat, az buçuk kafası çalışıyorsa endüstri okur ctis ile niye uğraşsın :D
-
ücretli okuyabilen benim gözümde zengin yapıyor , senelik 500k verebilmek ve gelecekteki ücretleri de göze alabilmek bence zenginlik
-
yok la anası babası memur çoğunun. birikmiş paralarını çocuklarının geleceği için veriyorlar. benim burssuz okuyan 2 arkadaşımın da babası asker mesela.
-
aynı arkadaş ortamında olabilir miyiz la benim de öyle arkadaşlarının ismini yazsana özelden
-
5k itü siber guvenlik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 12 Haziran 2024; 19:19:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X