Şimdi Ara

Sıralamaya göre bölüm tavsiye ediyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
1
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aee ise dünyanın en zort isimli mühendisliği(msi)

Ben bu okuldan gitmeden o lanet bölümü kapattiracagiz evelallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt
    AEE bu okulun , bu ülkenin geleceğidir . Sihaları , uçakları , roket ve füze sistemlerini , otomotiv aerodinamik tasarımlarını kim yapacak ?
    Ayrıca tool design , machine elements cart curt 2 yıllık makina programlarında gösterilen dersleri barındırmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • say 40k/50k (kız öğrenci, ikamet istanbul)

mezun tavsiye eder misin?

istanbul için paralı vakıf tavsiyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 11 Haziran 2024; 22:27:3 >
  • Hacettepe Cenge bu tavrınızın bir sebebi var mı daha önce de biraz mesafeli yaklaştığınızı görmüştüm

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

Hocam yorum yapınca polemik çıkıyor. 1000li sıralama yapan biri top tier üniversitede okumalı diyip susuyorum.

• hee ben mesajda direkt hacettepe olunca ona dediniz sandım. 3kya ne olur o zaman top tier ceng eemler gelmiyor ama bu bölümleri istiyorum

• terkene T kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi para durumuna göre değişiyor, koç, sabancı veya özyeğin için bütçeniz var mı?

varsa yollayın direkt

ankara düşünürseniz bilkent ctis %50 burslu da olabilir

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

İtü ehb geliyor daha ne olsun.

• 2023'te ea 1.8k*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşgünkalaintegral -- 12 Haziran 2024; 17:36:46 >
  • beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt

Boğaziçi hukuk

• Hacettepe istatistik

• say 3702

• ege tıp + biyokimya uzmanlığı

or

ctis'ten devam edip hem teknik hem sosyal anlamda kendini geliştirip start-up, mobil oyun vs. kovalamaca

garanti olsun diyorsan tıp, risk alıp zenginliği kovalamak istiyorum diyorsan mevcut yerden devam.

• zengin olsaydım ctis, orta halli olduğum için tıp seçip psikiyatrist olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 12 Haziran 2024; 18:56:56 >
  • bizim bölümde zengin yok ki? zengin olan gider işletme, iktisat, az buçuk kafası çalışıyorsa endüstri okur ctis ile niye uğraşsın :D

• ücretli okuyabilen benim gözümde zengin yapıyor , senelik 500k verebilmek ve gelecekteki ücretleri de göze alabilmek bence zenginlik

• yok la anası babası memur çoğunun. birikmiş paralarını çocuklarının geleceği için veriyorlar. benim burssuz okuyan 2 arkadaşımın da babası asker mesela.

• aynı arkadaş ortamında olabilir miyiz la benim de öyle   arkadaşlarının ismini yazsana özelden

• 5k itü siber guvenlik  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 12 Haziran 2024; 19:19:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.