kurra ile atanıyormuş. 5000 kişi baş vurmuş ama sadece 200 ü atanabilmiş. çok stratejikmişsin be kardeşim sizde. stratejik tek meslek beşeri hekimliktir. gerisi fasa fiso. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviplanet -- 19 Temmuz 2024; 23:38:43 > |
Sıralamaya göre bölüm tavsiye ediyorum (8. sayfa)
-
-
Benim kuzenim 3 katı maaş alıyor. Diş hekimi o da (menzun olalı yaklaşık 6 7 yıl olmuştur)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver _adayı -- 20 Temmuz 2024; 16:22:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tyt 370 bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ağzı olan konuşuyor işte
-
ea 1.9k
Maşallah hocam uzmanlığı var mı
Var ama DUS suz yaptı. Devlette uzman olarak çalışamıyor o yüzden. Çok uç örneklerde var. Çok az kazanan da var. Kişiye bakar bu
14k tip disinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o sıralamayı yapsam sanırım psikolojim bozulurdu, derece yapıyorsun ama top tier okullara giremiyorsun.
bilkent pols yaz tutar belki
-
ytü matematik müh
ytü mekatronij
odtü matematik
odtü istatistik
-
hocam ayıp oldu sanki
-
2023e göre 58k sayısal ne onerirsiniz
konuyu uyandırdım herkes faydalanmış 22.762 ne yapılır hocam
-
tıp
doktorlar dizisine başla hemen.
tercihlere kadar aklında soru işaret kalmayacaktır.
hatta ben bile geçen sene gaza gelip gazi tıpa geçecektim.
Muhammed kurtoğullarıyoutubeDoktorlar Dizisi - Deniz fon müziğihttps://www.youtube.com/watch?list=LL&v=SvB4Sy9jJ8U&feature=youtu.be -
Hocam 39.5k sayısal
%50 vakıf tıp ya da devlet dişlerden hangileri tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam 10 yıldır bu forumdayım, bilen bilir kimseyi terslemem etmem ama yaşını başını almış bir adamın tercih edilecek yerde başka meslekle ilgili komplekslerini kusmasına tahammül edemedim. senin konundu. sen kusura bakma vallahi.
-
Hocam hayatimda sadece hekimoglu izledim. Ilk 3 sene paso doktor dizisi izleyip tasrada motive olmaya calisicaz. Bunlari tasraya sakliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X