5582 |
Sıralamaya göre bölüm tavsiye ediyorum (7. sayfa)
-
-
Sayısal 21794
-
İtü kontrol
itü işletme müh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi arkadaş için 4759?
15k tyt, 2 yıllık?
18k ve 40k
-
tyt 370 bin
-
Say 650 siralama boun mu itü bilgisayar mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu sorunun cevabı burda değil sizde olmalı. başaran sensin sonuçta.
geçen sene 300 lerde biri belki biraz daha üst dede olabilir biziö çocuğun okulundan, itü yü yazdı ve gitti. bana kalsa saçmalık der geçerim. itü nün ee yada bilgisayarı tercih etmişti oranı lab ortamı mı daha iyiymiş neymiş.
o puanım olsun ya boün yada bilkent seçerdim. itü yü siz kendiniz yerinde gidip ikisinide ziyaret ederek karar verebilirsiniz.
-
boun tabii ki.
ama ben olsam bilkent ee'yi başa yazardım.
-
itü robotik ve otonom sistemler mühendisliği
-
2 yıllıklar hakkında bilgim yok, okumanı da tavsiye etmem.
-
niçin tavsiye etmezsiniz hocam
2 yıllıklardan hayır gelmez. onun yerine meslek öğren daha iyi.
-
dgs ile tamamlanıyor güzel bölümlere ama
hocam nereden salladınız anlamadım ama diş hekimliğinde kpss filan yok tabii ki de. stratejik personeller kamuya girişte sınava tabi tutulmazlar. (uzman tabip/diş tabibi ve pratisyen tabip ve diş tabipleri)
-
evet dgs'de ilk 10'a girersen tamamlarsın.
-
dualarınızı bekliyorum 2026 için hocam 🙏🏻😔
kps olmayabilir ama sıralama var. diş tabibi o dediğin stratejik personele girmiyor kusura bakmada. piyasadaki diş hek. nin sadece %5 devlette işe başlıyabiliyor. geriye kalanın bir kısmı işsiz bir kısmı kendi kliniğinde belirli bir kısımda başkalarının yanında gerçek piyasa fiyatlarından uzak antreman yapıyorlar.
her isteyen devlet hastanesine başlıyorsa o zaman sen haklısın, ama sadece %5 iniz devletten ekmek bulduğuna göre bence sus.
-
devlete kura ile atama olmuyor muydu sizce? kpss olsa daha adil bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X