Şimdi Ara

Sıralamayı 3binden düşürmek :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mLkhn

onu pek düşünmüyorum :) ya aslında mallık yapmasam bunlarla hiç uğraşmıyodum ama nasip değilmiş demek ki :) şöyle mühendislik hakkında biri cesaretlendirse iş imkanlarından falan bahsetse yani tıp gibi garantisi olsa hiç uğraşmam da :)

Puan kaç hocam ona göre daha net konuşuruz? Açıdan hesapla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mLkhn kullanıcısına yanıt
    Dostum ygs netlerini yazmamışsın ben kendime 465 puan olacak şekilde netler yazdım kafamdan puanını hesapladım obp ile birlikte 465 gibi bir şey gelicek sanırsam.Bunun sırasının neye tekabul edeceğini bilmiyorum ne yazıkki.Okuyan arkadaşlar yardımcı olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

Dostum ygs netlerini yazmamışsın ben kendime 465 puan olacak şekilde netler yazdım kafamdan puanını hesapladım obp ile birlikte 465 gibi bir şey gelicek sanırsam.Bunun sırasının neye tekabul edeceğini bilmiyorum ne yazıkki.Okuyan arkadaşlar yardımcı olucaktır

Hocam 10k -14k arası..tıp garanti gibi :)

• açıdan girip hesapladım. mf3 puanım 420 geldi bi 50 puan falan da okuldan gelecek 470 oluyo yani. sorubak.com'dan hesapladım 416 geliyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mLkhn -- 27 Haziran 2013; 23:01:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mLkhn

açıdan girip hesapladım. mf3 puanım 420 geldi bi 50 puan falan da okuldan gelecek 470 oluyo yani. sorubak.com'dan hesapladım 416 geliyo :)

9-11 000 arasi

• Abi naptın sen , ben 19k yım kötü yaptım diye üzülüyordum , sen daha fena yapmışsın.Obp 41.82 tabi benim o da var ... 465 i baya aşağılara çekeceksin haberin olsun , benim 425 im bile 398 e düştü senden daha iyi notlarla.
  • Gordugum en keskın dusus oldu gecmıs olsun hocam hayırlısı olsun.

• Beyler fark ettiyseniz başlık bile "sıralamayı 3 binden düşürmek" :D biz de farkındayız yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.