Şimdi Ara

Sıralamayı Düşürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene sınava girdim ve sıralamam malesef pek iyi değil. MF 4 te 87519. yum. İnşaat mühendisliği istiyorum. Mesela kaça kadar düşük yerlerden yazmalıyım ortalıkta %50 diyenler var (ösym başkanı gibi) mesela 87 bininciyim 88 diyelim yarısı 44 88-44=44 yani adam bana kaba hesap 40 binlerden yaz diyor. Özellikle bu konu inşaat müh. olunca nerelerden itibaren yazmalıyım ?

Teşekkür ederim. Tercihlerimde Dokuz Eylül İ.Ö var.

• Lütfen yardım edin cinnet geçireceğim artık :)
  • 40 bin ile 120 bin arası yaz diyor ÖSYM başkanı. Aslına bakarsan mantıklı en azından yerini garantiliyorsun. 40 bin tabi gelmesi pek olası durmuyor. Bence en fazla 83 bin bilemedin 80bininci bir yere yerleşirsin.
  • Çok teşekkür ederim cevabın için. Dokuz Eylül İnşaat İ.Ö 61200 Gelme şansı var mıdır ne düşünüyorsun ?
  • Üzülerek söylüyorum ama zor gibi. Yani oynamalar oluyor, sıralar geriliyor ama bin, iki bin kişi geri sıralarda bilemedin 5 bin kişi ama 30 bine yakın gerileme olmaz. Tabi inş olur bende 1500 kişi gerilemesini ümit ediyorum tercih edeceğim bölümün :)
  • Tekrar teşekkür ederim. Yani sizin görüşünüze göre bir bölüm en fazla 1000 ile 2000 kişi arkasındaki kişiyi alabilir diyorsunuz.
    Örnek : benim sıralamam 87 beni alacak üninin sıralaması 85 86 civarında olmalı en iyi.

Ben böyle anladım.
  • ARKADAŞLAR lütfen konuyla ilgileniniz.. Teşekkürler.
  • yukarı!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.