Şimdi Ara

Hukuk Sıralamaları En Çok Nereye Kadar Düştü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2016da girdiydim o zaman 213 binden mi ne giren zengin bebeleri vardı

Sorum şu tüm zamanları düşünün özellikle 2010dan bu yana

125k sınırı gelmeden önce hukuk en düşük nereden aldı hangi sıralamadan aldı?

• en düşük hatırladığım 290 binleri görmüştü şu sitede en düşük 250 binler felan yazıyo ayrıca dgsden şimdi 300 üzeri yapman lazım ozamanlardayken 220 yapıp kıbrısta hukuklara gidiyodun. ayrıca açıköğretim adalette virüs zamanı evden sınav yapmışlardı millet internetten cevaplarına bakıp 100 puanları dizmişti direk dgsden geçiş yapmışlardı

dogrutercihler.com
    Hukuk Fakülteleri 2014-2015 Başarı Sıralamaları – Doğru Tercihler
    https://dogrutercihler.com/hukuk-fakulteleri-2014-2015-basari-siralamalari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 1 Mart 2024; 14:5:31 >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

300k görmüş diyen var reis ben 33kdan mezuna kalıp 8500 olmuştum

bunların yapacağı sistemin Allah belasını versin

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

hukukta çevren yoksa hiçbirşey yapamazsın. aşiret çocuğu yada babası meşhur biri değilsen olma

Çok geç
  • Ben 2011'de girdim sinava, sayisal 5800 gelince tm 1500 gelmisti, dedim hukuk yazayim. Hic dusunmemistim avukatlik nedir nasildir.

Sonra o ara alan disi tercih yapinca katsayi dusuyordu, baktim Koc veya Bilkent tutmayacak, Ist ve Ankara da 1000 kisiden fazla aliyordu normal ve ikinci ogretim, lan dedim bu kadar adamla ne yapacam?

Sonra annem "bosver oglum, sen agzi laf yapan bi cocuk degilsin, avukat olamazsin" dedi, kafama yatti vazgectim, iyi ki vazgecmisim :)

ama yine de avantajli oldugu yonler de var. Etiket bir meslek, tarihin her doneminde bir agirligi olmus. Muhtemelen dusecegi en asagi yer buradir ama yine de olsun.

Ayrica kendi hassas oldugun hususlarda bir mucadele surdurebilirsin. Bir makina muhendisi veya kimyaci ne yapabilir? Maddi olarak da kendi yaginda kavrulursun belli bir yerden sonra.

asgari ücrete avukatta lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O bile lazim degil omg ajsbxkspsbs piyasa o halde

bizim arkadaş avukatın yanında iş bakmış avukat buna demişki odalardan birini kullanırsın sana iş veririm ücret vermem yalnızca kendin dava alırsan o para sana kalır demiş yani beleşe çalıştıracak ve kira almayacak dqwdwq arkadaş kabul etmemiş

Arada gelip odada kese de atar oooh mis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.