Şimdi Ara

Kaç bin sıralamaya kadar kaliteli bilgisayar mühedislikleri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden bu konuda bilgisi olan varsa yazsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kaliteli mühendislik sadece gtü de

• Hocam ilk 40k dakiler iyi denilebilir
  • En iyi bilgisayar mühendisliği evine yakın olan bilgisayar mühendisliğidir.
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    dalgaya almadan cevapladiginiz icin sagolun hocam

• Udemy kullanmıyorsan 10k kullanıyorsan üni dediğin boş bir binadan ibaret

• Hocam trollere rağmen ciddi cevap vereyim. Sıralamasını bilmiyorum ama bence deü-ege sıralamalarına kadar hep yazılır iyi üniversitelerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTÜ hariç çöp
  • En iyileri 5kda.(sehir+egitim)(seneye icin siralamala ornegi verdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 3 Eylül 2020; 18:37:31 >
  • ytü sınır bence
  • Üniversiteler insanların yerleştikleri puanlara göre değer görmemeli.Burda boun itü odtü tarzı okullara bir sey demiyorum kesinlikle kaliteleri ortada zaten daha az puanlı yerler icin konusuyorum. Bazıları sırf büyük şehirde olduğu için ya da yakın olduğu için yüksek. Sırf sıralamaya puana bakarsanız pişman olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 3 Eylül 2020; 18:31:30 >
  • Gtü sınır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

En iyileri 5kda.(sehir+egitim)(seneye icin siralamala ornegi verdim)
    Benim de tahminim 4-5k ya çekip durması hocam.Çünkü itü den sonraki alternatif hacettepe.
  • Üni değerlendirmeniz niye sıralama üstünden oluyor? Bu bence yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 3 Eylül 2020; 18:32:13 >
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Siz illaki un sahibi universite istiyorsaniz bahsettikleriniz cok iyi. Ama soyle bir sey de var. Istanbul, Ankara disinda bir yerde iyi bir muhendislik fakultesi ariyorsaniz karsilayacak okullar var. Bunun en guzel ornegi gebze teknik üniversitesi. Hocalari cok kaliteli. Kampus gibi ders disi etmenlerden kaybediyor. 10-20k araligindaki muhendisliklerin bir cogu boyle. Ha illaki istanbul ankara olsun diyorsaniz belli basli uniler var. Ama tekrar belirteyim. Bunlar disindakilerin hepsine kotu diyemeyiz

• Istanbul ankara dısında gtü örnek vermek enteresan geldi anlamadım adamlar öyle bir sınır koymuski 40k sonrası okunmaz kardesim sen 41k yapmissın seneye gir olmaz ac kalırsın issiz kalırsın 50k ya kadar 2000 kontenjan var 2k kisiyle sektorü sahlandıracaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reddawn07 -- 3 Eylül 2020; 18:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oranın hocalar çok iyi ve hırslılar ve de okullarına çok bağlı çoğu fakültede bu yoktur sayılı fakültede var öğrencilere değer veren fakülte

bu fakülte ankara ya da istanbulda olsaydı ilk binden kapatırdı kesin hocam

o gibi ünilerde hmm puanı 20bin kötü demek saçma olur zaten de
  • bir iyte de var

iyte ile gebze kesinlikle 1k da olması gerekn okullar verdikleri kaliteli eğitimler yönünden

ama öğrenciler genelde puanlara bakarak büyükten küçüğe sıraladığından yanlış anlaşılıyor puana göre sıralama yapıp ünileri böyle sıralamak çok yanlış olur

elbette benim dediğim okullar haricinde çok iyi okullar da var (zaten dediklerim teknik okullar teknik okulun farkı da var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Eylül 2020; 18:44:40 >
  • Boğaziçi-Bilkent(hepsi)-Koç(hepsi)-ODTÜ-İTÜ-Hacettepe-YTÜ-Özyeğin(tam burslu ve yüzde elli),Bahçeşehir(tam burslu),Sabancı(tam burslu) dışındaki bilgisayarlar sırf meslek yaygın diye seçiliyor bunlar dışındakiler bence iyi değil .
    Not=Özellerde ücretli giren de ,burslu giren de aynı eğitimi alıyor ama öğrenci kalitesi açısından o şekilde ayırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Siz illaki un sahibi universite istiyorsaniz bahsettikleriniz cok iyi. Ama soyle bir sey de var. Istanbul, Ankara disinda bir yerde iyi bir muhendislik fakultesi ariyorsaniz karsilayacak okullar var. Bunun en guzel ornegi gebze teknik üniversitesi. Hocalari cok kaliteli. Kampus gibi ders disi etmenlerden kaybediyor. 10-20k araligindaki muhendisliklerin bir cogu boyle. Ha illaki istanbul ankara olsun diyorsaniz belli basli uniler var. Ama tekrar belirteyim. Bunlar disindakilerin hepsine kotu diyemeyiz
    Hocam ben zaten kötü demedim.Mesajımda sadece hacettepenin 2-3k daha ilerleyeceğini sebebinin de itüden sonra ilk alternatifin hacettepe olmasını belirttim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.