Şimdi Ara

Kaç bin sıralamaya kadar kaliteli bilgisayar mühedislikleri var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bogazici, itü, odtü dışındakiler sıralamasını hak etmiyor tamamen bir furyadır yazıyor herkes gerçekten isteyenlerin girmesi zorlaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınır kesinlikle Deu veya İstanbul üniversitesi.Ötesi hem eğitim olarak hem gittikleri yerlere bakınca pek de değmiyor.Bana asıl ilginç gelen Ankara'nın sıralaması,eğitimi iyidir kötüdür bilmem de savunma sanayi hariç numarası yok gibi ki savunma sanayinde onun önünde yer alan okullar da var yani ilk tercih de değil büyük ihtimalle eskilerden dolayı sıralaması Ege'nin önünde olduğu için ve tercih eden çoğu kişi cahilce sıralamaya bakarak tercih ettiği için böyle yoksa Ege Ankara'nın önünde olmayı çok rahat hak ediyor ki LinkedIn'den bakılınca Ege'nin bilgisayarının çok underrated olduğu görülüyor.

• sabanci disindaki universitelerin hepsi ayni kategoride.
  • Birçok bilgisi tecrubesı olmayan insan konuşmus yazmıs , ben sektöre girip bizzat görmüş biri olarak böyle bi sınırın olmadıgını dusunuyorum. Milletin ölüp bittiği Savunma sanayii firmalarından birinde staj mentörüm çukurova üniversitesinden di ve muazzam işinde yetkın bilgili kalıtelı ve iyi biriydi. Onun dısında baska staj yaptıgım turkıyenjn en iyi yazılım sırketlerınden birinde de bircok kocaeli ve sakarya bilgisayar mezunu mühendisler gördüm. Böyle bir sınır yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 4 Eylül 2020; 12:48:4 >
  • UDEMY > ALL
  • sıralamaya bakman bastan yanlis zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilk 10k

• Karman121 K kullanıcısına yanıt

Hocam Gazi ye ne dersiniz peki? Büyük ihtimalle seçme olasılığım var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.