Şimdi Ara

SIRALI SİSTEM LPG FİYATLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
525.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aa.aslan

quote:

merhaba imzamdaki arabaya hangi markayı önerirsiniz.
    Vanda bildiğiniz usta var mı
    mesala 990tl 10 taksit diyorlar bu benim cebimden çıkacak olan maksimum para mı yoksa 200 300 daha ödeyecekmiyim
    simit tank muayanaeden geçmez diyorlar böyle bişi var mı
    ... saygılar

benim arabamda aynı motora sahip 2003 model tartarini taktırdım 20000 km oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım. ekim 18 de de ruhsata işlettim muayene de falan sorun çıkmadı simit tank ile. geçen sene temmuzda taktırmıştım bende çok arada kaldım tartarini de kara kıldım fazla para ödeyerek ama gerçekten çok uyumlu oldu. diğer marklar için birşey diyemem onlarıda aynı motora taktıranlar söyler.

ilginiz için teşekür ederim...

• selamlar, alfa 147 için lpg düşünüyorum, prins diye bir marka duydum ama bu sitede pek adı geçmiyor ya da ben göremedim.. Ürün kalitesi ve fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Zavoli, landirenzo, tantari gibi markalarla kıyaslandığında prins nasıldır_? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..
  • prins 2000-2250 civarı takılıyor bahsetiğiniz diger markalarda kalite kitlerdir onların fiyatıda 1500 tl civarı.
  • kocaeli de oturuyorum.atiker ve telefex fiyatları ve nerede yaptırmalıyım bilen var mı...
  • Detaylı Bilgilendirme İçin Aşağıdaki Başlığı İnceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_36480893/tm.htm
  • 999 TL ye 10 taksit yapan Atiker Bayisi var Gebzede hal böyle olunca insanın taktırası geliyor ama kalitesini sorgulama isteği hissediyorsunuz fiyat uygun ya. ee ne demişler ucuz etin yahnisi... kararsız kaldım...
  • acaba kocaeli de lpg kiti araştırması yapan var mı.nerde taktırabilirim.iyibir usta servis tavsiye edermisiniz.aracım honda civic 2003
    hangi marka fiyat bilgisine ihtiyacım var yardımcı olabilecek kimse yok mu
  • acaba kocaeli de lpg kiti araştırması yapan var mı.nerde taktırabilirim.iyibir usta servis tavsiye edermisiniz.aracım honda civic 2003
  • Merhaba arkadaşlar, ben yeni almış olduğum 2000 model honda civic 1.6 ies aracıma sıralı lpg taktırmak istiyorum, bu araca en iyi uyum sağlayan marka nedir, hangisini tavsiye edesiniz ve fiyatları nerelerdedir? Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.
  • FS OTOGAZ Faruk Sevgili ile muhakak görüşmelisiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: yahmer1

acaba kocaeli de lpg kiti araştırması yapan var mı.nerde taktırabilirim.iyibir usta servis tavsiye edermisiniz.aracım honda civic 2003
  • benim 1.4 paliom var lpg den tırsıyorum lpg sıralı değil eski sistem 10 bin km yaptım bu lpg geri satılır mı acaba uygun bi fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: takac

benim 1.4 paliom var lpg den tırsıyorum lpg sıralı değil eski sistem 10 bin km yaptım bu lpg geri satılır mı acaba uygun bi fiyata

lpgnin neyinden tırsıyosun?
  • arakadan biri vurur patlar diye tırsıyorum sıralılarda emniyet var ama bunlarda yok diye biliyorum
  • Bi yakınım 1.6 motor aracına brc marka lpg taktıracak.1500 liraya malolur demişler sizce bu fiyat nasıl?
  • Bu italyan firmalar (örn BRC) bir çok malzemeyi hatta ana malzemeleri bile yerli kullanıyorlarmış zannederim. O zaman Atikerden fazla aldıkları para ne oluyor anlamıyorum. Gerçek anlamda full ithal malzeme kullanan markalar konusunda bilgilendirme yapacak olan olursa memnun kalırım. Cuma'ya Avensis 1.6 ya taktıracağım. İstanbul Anadolu yakasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafli38

Merhaba arkadaşlar, ben yeni almış olduğum 2000 model honda civic 1.6 ies aracıma sıralı lpg taktırmak istiyorum, bu araca en iyi uyum sağlayan marka nedir, hangisini tavsiye edesiniz ve fiyatları nerelerdedir? Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.

1999 model 1.4 civic ta 3 senedir tartarani kullanıyorum, yaklaşık 60 bin km yaptım herhangi bir problem yasamadım
  • Arkadaşlar ben de 2001 model 1.6 16V Seat Ibiza Signo aldım. 80.000 km'de. Sizce ne marka tüp taktırmalıyım??? Atiker diyorlar ama kafam karışık...
  • ATİKERbenim bulduğum fiyatlar bunlar devamını burada bulabilirsiniz ATİKER LPG FİYATLARI yada buradan ATİKER

ATİKER KARBÜRATÖRLÜ MONTAJ 300 TL

ATİKER TEK NOKTA MONTAJ 350 TL

ATİKER ÇOK NOKTA MONTAJ 400 TL

ATİKER SIRALI 4 SİLİNDİR 990 TL

ATİKER SIRALI 6 SİLİNDİR 1700 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabalife -- 9 Nisan 2010; 21:59:03 >

• Mrb arkdslar lpg beyni alacagım yasadıgım yerde arastırdım atikeri 90 ile 130 arasında takıyorlar gittigidiyora baktımm 45 tl sıfır ve 2 yıl garantili diyorlar ve su an kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
  • atiker taktırdım yeni 2003 astra g 1.4 araca 950/10taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkan38 -- 19 Nisan 2010; 11:47:14 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.