Şimdi Ara

SIRALI SİSTEM LPG FİYATLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
525.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsunda fiyatlar ne kadar özel mesajla iletebilecek varmı ?
  • 20 haziran c.tesi günü sivas surtaş da Vogas Plus Dual Sıralı sistemi peşin 800 tl ye taktırdım.şimdilik bir sorun yok Allah a şükür. hangi sistemi taktırırsanız taktırın; LPG yi kesinlikle tavsiye ederim.
    HERKESE SAYGILAR
  • izmirde landi renzo yu 1200 tl 10 taksit olarak taktırdım ve çok memnunum.Araç alfa 2.0 ss.
  • adanada
    romano 1400/10
    brc 1500/10
    lovato 1300/10
    landi 1200/10
    landi renzo 1600/10

1200' landi renzo değil, landi taktırmışındır üstat. Türkiye distrübütörü Olgun lpg ve ana merkezi Adana. Bu fiyata takmaları imkansız. Landi dediğin fiyat ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filidor -- 28 Haziran 2009; 21:07:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: staars

izmirde landi renzo yu 1200 tl 10 taksit olarak taktırdım ve çok memnunum.Araç alfa 2.0 ss.

bence de landi taktirmissinizdir bende gorunce sasirdim.

ya da italyan markalarin mix kitleri oluyor landi renzo'nun harmanlanmis bir versiyonudur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emtue

quote:

izmirde landi renzo yu 1200 tl 10 taksit olarak taktırdım ve çok memnunum.Araç alfa 2.0 ss.

bence de landi taktirmissinizdir bende gorunce sasirdim.

ya da italyan markalarin mix kitleri oluyor landi renzo'nun harmanlanmis bir versiyonudur..

Garanti belgesinden tekrar baktım landi renzo taktırdığım yerde olgun lpg anlaşmalı hatta yerlerinede gitmiştik.Takan yer fiyatının önceden 1600 olduğunu artık fiyatının düştüğünü söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staars -- 4 Temmuz 2009; 9:31:52 >
  • istanbulda uygun fiyatlı sıralı lpg takabileceğimiz biryer varmı ? f\p oranı yüksek olsun çok dandik bişey olmasın
  • izmir de BRC sıralı sistem fiyatları ve yerleri nelerdir?
  • Şafak otogaz Atiker 990tl 10 taksit

quote:

Orjinalden alıntı: groll

istanbulda uygun fiyatlı sıralı lpg takabileceğimiz biryer varmı ? f\p oranı yüksek olsun çok dandik bişey olmasın
  • İstanbul'da Kendini kanıtlamış iki bayiden biri Şafak(Avrupa Yakası) diğeri Çetinsay(Anadolu Yakası) otogaz dır.
    Çevremde ve Bostancı sanayinde yaptığım araştırmadan bu sonuç çıktı.
    Bu iki bayi temiz iş yapıyor bu müşteri memnuniyetlerinde belli.
    Bizim bilmediğimiz kaliteli yetkili servis ve bayileri bilen arkadaşlar tecrübeleriyle anlatırsa faydalı olacaktır.
    Atiker 1000 TL 10 Taksit Montajı yaplıyor.
    Yabancı markalar genelde 1500 den başlıyor.
    Ben Atiker montajımı çetinsaydan yaptırdım memnun kaldım.Gittiğimde bir bilgim yoktu 1500 tl gözden çıkarmıştım bu iş için Atiker önderdiler ve Montajını yaptılar ince işçilik yapıyorlar montajda bulundum montaj sabah 8:00 da başladı akşam 21:30 da teslim ettiler.
    Montajdan sonra aracı servisime kontrol ettirdimhiç bir sorun çıkmadı.
  • YUNUSOĞLU OTOGAZ
    RAMSES SGİ 790 TL ÜSTELİK 10 TAKSİT

KALİTEYİ UZAKLARDA ARAMAYIN
    FAZLA PARASINI OLANA SÖZÜM YOK
    quote:

Orjinalden alıntı: groll

istanbulda uygun fiyatlı sıralı lpg takabileceğimiz biryer varmı ? f\p oranı yüksek olsun çok dandik bişey olmasın
  • Ben diyorum nerde araştırdıysanız yanlış araştırmışsınız.1 atiker italyan değil yerli 2landırenzo orjinal italyan ürünüdür ve dünyada en kaliteli lpg ürünüdür.bu yılın başında dünya çapında opel ve gm motorla opellere garanti kapsamında takılmasını onaylamıştır.Dünyada daha değişik bi çok markayla anlaşmıştır.
  • quote:

normal fiyatlara göre bu fiyata ktin bayiye maliyeti var .konu landi ise.sakın bir cinlik olmasın bu işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: filidor

adanada
    romano 1400/10
    brc 1500/10
    lovato 1300/10
    landi 1200/10
    landi renzo 1600/10

1200' landi renzo değil, landi taktırmışındır üstat. Türkiye distrübütörü Olgun lpg ve ana merkezi Adana. Bu fiyata takmaları imkansız. Landi dediğin fiyat ama

bu ne perhiz bune lahana turşusu diyesim geldi yawe .landi ve landi renzo herşeyiyle aynıdır.hatta hiç yazılım veya key kullanmadan birbirlerinin sistemlerine ayar yapılır.nedir bu fiyat farkı .böle bir saçmalık görmedim ben.buişte sahtekarlık var maden landi bu kadar ucuza geliyorsa sayın bayi niye landi renzoya fazla para ödeyip müşteridende fazla para talep ediyon landi tak sende rahatla müşteride ,herşeyi aynıdır bu sistemlerin.isteyen herkese kanıtlayabilirim

• S.a arkadaşlar ben yeni üye oldum ve size bir sorum olacak. LPG sisteminde doğan slx için simit mi yoksa silindir lpg mi daha uygun olur.
  • Atiker hariç olmak üzere 4 silindir araçlara İzmir'de markalara göre nakit montaj fiyatlarını bilen var mıdır?
  • Silindir 32 lt sizin için en uygun olanıdır dostum :)
    quote:

Orijinalden alıntı: beyazpence

S.a arkadaşlar ben yeni üye oldum ve size bir sorum olacak. LPG sisteminde doğan slx için simit mi yoksa silindir lpg mi daha uygun olur.
  • arkadaşlar
    takılan kitler otomobil markalarına göre farklı performanslar gösteriyor mu ?
    kia cerato için kit taktırmış olan var mı, sizce hangisi daha uygun olur.
    teşekkürler.
  • arkadaşım ankarada honda civic 2005 model arabasına brc taktırdı 1400 lira.
  • iyi günler arkadaslar bende ford focus sport var 2000 model ve sıralı otogaz taktırmak istiyorum ama hiç bilgim yok ford focus icin iyi gidecek önerebileceğiniz marka nedir fiyatlar nasıldır italyan ile türk malının ne farkı vardır.bilgi verebilirseniz cok sevinirim.bu arada Gaziantep'te oturuyorum. Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.