Şimdi Ara

Sirali sistem LPG gaz yemiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

2011 Model "Sıfır Aldığım" Hyundai Elantramı 100.000 KM LPG'li kullandım. (Bakımlarını eksik etmedim)
    2017' "Sıfır Aldığım" Civic Fabrikasyon LPG'li aracımı 17.000 km dir LPG li kullanıyorum. (10.000 bakımına girdim)

LPG'yi dandik yerlerde taktırıyorlar.
    Bir taktırıyorlar bozulana kadar bakıma falan girmiyorlar.
    Dandik kit takıyorlar.
    Sanayide işini bilmeyen "abii yağğğ bunun sunu arızalı" diyen keko tayfalarına arabalarını gösteriyorlar.
    Aracın LPG'ye uyumunu subapların ne olduğunu bilmeden taktıyorlar kiti vs vs
    Ondan sonra LPG'NİN adı karalanıyor.
    Yeni nesil kitlerde zzaten ayar bile yok. Herşey otomatik. Havanın sıcaklığına göre rölanti,lpg ye geçiş, fakir zengin karışımı vs herşey kendi ayarlanıyor.
    Hayatım boyunca hangi sıfır araç aldıysam LPG'de tık demedi. Tek marş çalıştır git.

Demek ki ya siz de ya aracın önceki sahibinde ya da ustanızda kitinizde bir problem var.
    Avrupada bile kullanılan LPG sistemine laf atmanın bir alemi yok.

Alıntıları Göster
    Sıfır LPG li araçlardan bahsetmiyoruz, fabrikasyon lpg li araçlarda bazı parçalar değişik. Konu sahibi sıfır lpg li araçtan mı bahsediyor ?

Konumuz ile alası yok bence. Zaten iki üç firma sıfır lpg li araç satıyor. Sahip olduğunuz sıfır lpg li araç tüm pastadaki binde birlik dilimi kapsiyor o yüzden istisnalar kaideyi bozmaz diyorum.

• Sanırım benim durumum hava sıcaklığı ile ilgili normalde LPG map sensörum arızaliydi ve lpg ye geçtiğimde tekrar benzine atıyordu sipariş gececektim şimdi o sıkıntım yok kendisinin düzelmesi zor olan bir parça nasıl oldu da hata vermeyi bıraktı bilmiyorum. Hava -6 da LPG ye geçtiğimde gaz yemiyor araba isterse yarım saattir yolda olsun, hava +4 de hiç sıkıntısiz direk geçiyor gaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Sıfır LPG li araçlardan bahsetmiyoruz, fabrikasyon lpg li araçlarda bazı parçalar değişik. Konu sahibi sıfır lpg li araçtan mı bahsediyor ?

Konumuz ile alası yok bence. Zaten iki üç firma sıfır lpg li araç satıyor. Sahip olduğunuz sıfır lpg li araç tüm pastadaki binde birlik dilimi kapsiyor o yüzden istisnalar kaideyi bozmaz diyorum.

Alıntıları Göster
    2011 Elantama da sonradan taktırmıştım LPG'yi.Aldığım da yoktu :)
    Neyse konumuz o değil.
    LPG istiyorsanız Japon ve Kore uzak doğu otomobilleri bakacaksınız.
    Aracınıza uygun kaliteli bir kit ve adı sanı duyulmuş sağlam bir ustayla,bakımları eksik etmeden sorunsuz sıkıntısız binersiniz :)

Ha sorun çıkar mı yinede çıkabilir. Ama insanı rezil rüsva edecek bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.