Şimdi Ara

SIRALI SİTEM LPG'DE MERAK ETTİKLERİNİZ VE YAŞADIĞINIZ SORUNLAR HAKKINDA ANINDA CEVAP ( FARUK USTA ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
13
Favori
81.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ustam resimde ki ayarlar açılma zamanıyla mı alakalı, açık kalma süresiyle mi?

quote:

Orijinalden alıntı: FARUK USTA

Sn umera ;

Önemli olan lpg enjektörün açılma zamanıdır.

İYİ Günler Dilerim ;

FARUK USTA
  • ben aracıma aldesa taktırdım aracım 2004 clio symbol sorum aracım lpg ye motor sıcaklıgı yuksek oldugu zamanlarda ( fan acmadan 80 90 derece ) hemen gecmıyor normal sartlarda arac 2000 devırı gordugunde gecıyordu sorun ne olabılır yoksa normalmidır
  • lpgyı polarıs otogazda taktırdım izmırde yaklasık 8 ay oldu hıc problemim yok sadece yukarıda belırttıgım sorudakı problem var ustam cevabını beklıyorum
  • lpgyı polarıs otogazda taktırdım izmırde yaklasık 8 ay oldu hıc problemim yok sadece yukarıda belırttıgım sorudakı problem var ustam cevabını beklıyorum
  • SN UMERA ,
    Ekrandaki değer açılma zamanıdır. Yani açma kapa zamanını gösterir.

İyi Günler Dilerim

FARUK USTA
  • Sn avcu ,

Aracınızın motor suyu seviyesi eksik olabilir veya regülatör sıcaklık sensöründe sorun olabilir. Mutlaka montaj yaptırdığınız yere kontrol ettiriniz.

İyi Günler Dilerim

FARUK USTA
  • sayın faruk bey
    aracıma zavoli sistem taktırdgımdan beri 700 km yol yaptım fakat ilk günden beri araç boşta dururken rolanti düşme kalkma yapıyor kendi kendine gaz kısıp veriyor düşmw kalkam derken 1 in üstüne hiç çıkmıyor stop etme etmeme arasında geziyor servis boğaz kelebegi dedi yetkili serviste temizlettim sorun halen devam ediyor birde soğuk ve tam ısınmamışken olmuyor motor tamamen ısınınca sorun ortaya çıkıyor benzinde böyle bir durum yok yardımlarınızı bekliyorum konyada ikametgah ediyorum sistem yetkili servise taktırıldı
  • Faruk Usta Merhaba

Benim 2000 model Nissan Primera aracım var. Lovato Yada Brc Taktırmak istiyorum. sizce hangisi benim aracıma daha uygun olur.

İyi akşamlar
  • Sn zorbey 4275 ;

Aracınızın marka model gibi teknik özelliklerini belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

İyi Günler Dilerim

FARUK USTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FARUK USTA -- 22 Mayıs 2010; 13:57:30 >
  • Sn manager71 ,

Aracınıza dilediğiniz marka lpg sistemi taktırabilirsiniz. YAlnız montaj yaptıracağınız servis ve markayı iyi araştırınız. Aracınızın montajından sonra yapılacak ayar çok önemli yanlış ayar yapıldığı taktirde arıza lambası yanabilir.

İyi Günler Dilerim

FARUK USTA
  • sayın faruk bey
    araç seat ibiza signo 1.4 2004 modeldir
  • Merhaba Faruk bey,

Bende aracıma LPG taktırmak istiyorum. LOVATIO ile ALDESA arasında karar vereiyorum.Bo konuda fikir verebiirmisiniz.
    tşk.
  • s.a arkadaşlar bende 2001 lada samara aldesa teknokta lpg sistemi var sistemdeki arıza araç çalıştıktan sonra 4000 devire gelince gaza geçiyor fakat araç hızlanınca ayagımı gazdan çekip motora yük binince bir patlama ile araç benzine geçiyor sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilirse sevinirim
  • Selam hocam Ben Toyota Corolla 1.6 Xli arabama Atiker sıralı sistem taktırdım.Simit olarak. Gaz ayarı yaptırmak için ne kadar yol yapmam lazım.500 km yapınca atikere git yaparlar diyorlar.Doğru mu?
  • Sn zorbey 4275 ;

Aracınıza takılan enjektör uçları büyük olabilir. Buna istinaden yapılan ayrlarda hatalı yapımış olabilir. Hemen montaj yaptırdığınız yere gidip gerekli düzeltmeleri yaptırınız.

İyi Günler Dilerim.

FARUK USTA
  • Sn miha60 ,

Aracınızın marka model ve özelliklerini belirtirseniz ona göre yardımcı olabilirim.

İyi Günler Dilerim.

FARUK USTA
  • Sn mücahit ,

Aracınızın öncelikle ateşleme tertibatını kontrol ettiriniz. Özellikle buji tırnak aralığını kontrol ettiriniz. Genelde bu nedenden dolayı patlatma yapabilir.

Benzine geçme olayıda rpm' bağlanan okuyucu kabloyu kontrol ettiriniz. Gevşek veya zayıf bağlantı olabilir.

İyi Günler Dilerim.

FARUK USTA
  • Sn tnraksy;

Öncelikle hayırlı olsun ortalama minumum 1000 kilometre yol yapmanız tavsiye edilir.

İyi Günler Dilerim.

FARUK USTA
  • Merhaba Faruk bey,

Aracım 2005 model Toyota corolla 1,6 Terra.

yardımlarınız için şimdiden çok tşk.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.