Şimdi Ara

Sırasıyla Priştine-Üsküp-Tiran-Podgorica-Saraybosna Ulaşım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atroce

Merhaba arkadaşlar, kendimce bir rota çizdim vizesiz; (istanbuldan priştineye uçakla gittikten sonra diğer ulaşımlar otobüsle olucak, saraybosnadan uçakla dönüş)

2 nisan perşembe 7 nisan salı arasında olucak büyük ihtimal, perşembe sabah priştineye uçakla inip gün içinde gezdikten sonra, orada kalmadan akşama üsküpe geçeğiz

üsküpde kalıp ertesi gün içinde üsküpü gezip akşamına tirana geçmeyi düşünüyoruz, sabah tiranda oluruz, yani cumartesi sabahı oluyor

gün boyu tiranda gezip akşamına podgorica ya geçmeyi düşünüyoruz pazar sabahı orada olsak iyi olur, aynı şekilde gün içinde gezip pazar akşamınada saraybosnaya geçmeyi düşünüyoruz pazartesi orayı gezer salı günü döneriz

otobüs ile ulaşım ücret saat vs. bunları merak ediyorum

not : ohrid gölü kotor mostar vs. buralara uğra diyen arkadaşlar olabilir, başkentlerden ulaşım daha kolay olur diye başkentleri seçtim, birde zaman kısıtlı biraz

bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler

Merhaba hocam bu turu yaptınız mı yaptıysanız ucak bıletı olayı ne oldu agustos sonu ıcın benzerı bır rotam var ılk deneyımım olacak , şehirler arası ulaşımı nasıl sağladınız , bütçeniz yeterli oldumu ne önerirsiniz. paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: parkers

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Merhaba arkadaşlar, kendimce bir rota çizdim vizesiz; (istanbuldan priştineye uçakla gittikten sonra diğer ulaşımlar otobüsle olucak, saraybosnadan uçakla dönüş)

2 nisan perşembe 7 nisan salı arasında olucak büyük ihtimal, perşembe sabah priştineye uçakla inip gün içinde gezdikten sonra, orada kalmadan akşama üsküpe geçeğiz

üsküpde kalıp ertesi gün içinde üsküpü gezip akşamına tirana geçmeyi düşünüyoruz, sabah tiranda oluruz, yani cumartesi sabahı oluyor

gün boyu tiranda gezip akşamına podgorica ya geçmeyi düşünüyoruz pazar sabahı orada olsak iyi olur, aynı şekilde gün içinde gezip pazar akşamınada saraybosnaya geçmeyi düşünüyoruz pazartesi orayı gezer salı günü döneriz

otobüs ile ulaşım ücret saat vs. bunları merak ediyorum

not : ohrid gölü kotor mostar vs. buralara uğra diyen arkadaşlar olabilir, başkentlerden ulaşım daha kolay olur diye başkentleri seçtim, birde zaman kısıtlı biraz

bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler

Merhaba hocam bu turu yaptınız mı yaptıysanız ucak bıletı olayı ne oldu agustos sonu ıcın benzerı bır rotam var ılk deneyımım olacak , şehirler arası ulaşımı nasıl sağladınız , bütçeniz yeterli oldumu ne önerirsiniz. paylaşırsanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_104666841/tm.htm

turu tamamladıktan sonra buraya konusunu açmıştım

uçak biletini üsküp gidiş dönüş aldık

ulaşım konusu, üsküpden araba kiraladık yuvarlak bir rota çizip tekrar üskübe döndük arabayı teslim ettik

ücretler, istanbul atatürk - üsküp gidiş dönüş uçak bileti 1 kişi 320 TL
    aracı green cardı sigortası vs. 6 günlüğüne 300 euro ya kiraladık, kişi başı 100 euro
    4 otelde kaldık kişi başı 210 TL tuttu
    adam başı 35 euro benzine verdik
    400 TL civarıda biz harcadık toplamda 1400 TL yi anca buldu 1 kişi harcamamız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.